2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar merhaba.. Yahu bu lesitin i eczacıya ne diyip alıyoruz. Lesitin deyip almak yeterli mi yoksa çeşitleri var mı. Hap gibi bir sey mi suda eritilip içilen bir sey mi. Uygulamayı vs mini mini birlere anlatır gibi anlatın hele bana bi ya :/ bilhassa sofiarya sofiarya senden de bekliyorum canım ya. Okuyup cvp veremezsem kusuruma bakmayın, şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinizi öpüyor bebişleri gıdıklıyorum
Lesitin demen yeterli canım evet eczanelerde zaten sadece solgar ın ki var başka marka Yok. İlk dozu 2 kapsül sonrakiler 8saatte bir 1 kapsül yeterli ;)

Canım bizim doktor aşının erken yapilmamasi gerektiğini ancak bi kaç gün gecikebilecegini sorun olmayacağını söylemişti. Yine de en iyisini doktor bilir bir de sofiarya sofiarya :KK48:
biz 2,5 aylık olduk nerdeyse şehir dışındaydık diye ben de daha yaptırmadım 2 aylık acılarını sıkıntı olmaz yani bi 10/15gğnden :KK66:

sofiarya sofiarya yakaladim seni :). Canim yukarda yazmistim. Tam 60 günlükken 10 gunlugune memlekwtw gitmemiz gerekti. Ben 2. Ay asilarini 10 gun gec yaptıraam sorun olur mu?. Asi yaptirip yola cikmak istemedimm. Ateslenir falan diye

@toist
Ben kacirmisim canim, senin küçük kız mi rahatsizlandi çok geçmiş olsun neyseki temiz çıkmış. Biz de kalça ultrasonunu gecemedik 1 aylıkken çekmişlerdi tek taraf 67 diğer taraf 61 cm mis 60 cm sinirmis 59 olsa tedaviye baslardik sınırda bir ay sonra tekrar cektirin takip edelim dedi doktor bende ona taktım sıkılıyorum sofiarya sofiarya bu konuda ne der acaba
1 aylıkken çekilen kalça ultrasonlarının %30u sıkıntılı çıkıyor zaten çok takılmamak lazım en uygunu 6. Haftadan sonra çektirmek,4haftalık erken oluyor biraz, çift bez bağlamanı falan önermedi mi? Genelde öyle yapıyorlar. Kontrolde birşey çıkmaz ya sanmıyorum

yok canım ağlamıyor öyle bakınıyor beni takip ediyor gezdiriyorum bazen müzik dinletiyorum ama ağlamıyor. Doğduğundan beri öyle kanepeye koyarım durur izler müzik dinletirim ama acıkınca hep mıkırdanmaya başlardı saat başı emmek isterdi ama iki gündür saatlerimiz uzadı. Belkide keyfi yapıyor ya bilemedim.
Seninkiyle benimki huy olarak paralel gidiyor bakalım bizde De birkaç güne benzer bir durum olursa dönemsel diyip geçeriz :işsiz:

Kızlar ben bi .ok yedim afedersiniz bi şey olmaz diye, kavun öekmişti canım neredeyse yarım kavunu götürdüm. Üstüne kimyonlu rezene içtim içmesine ama çocuk iki gündür gazdan deliye döndü, bir de seçime giderken terledi falan üşüttü sanırım. Rezene verdim, mayıs çayından eşim yemin ettirdi veremiyorum. Biogai zaten kullanıyoruz, sıcak havlu koydum, defalarca masaj yaptım, yine de ağlarken telef oldu yavrucak, ıkınıp ıkınıp kakasını da yapamıyor. Ne yapayım kısa sürede fayda etsin bi akıl verin nolur, memeyi çekip çekip uzatmaktan memeler de pert oldu

Kavun gaz mi yapiyormus ya :s

Ben de dun oglen bir tabak bezelye yemeği yemistim gunde bir kez bazen iki kez gelen aglama krizi dun butun gun sürdü evde herkes cildirma noktasina geldi suan ev süt liman en cok da kuzucum aglamaktan nasil bitap düşmüş olacak ki gece uyanip bemi emmedi bile
Bezelyeden mi oldu dersiniz?
Su gaz yapan yiyeceklerin tam bir liatesi var mi kizlar

Kavun süt yapar diyorlar ama niye öyle oldu ki ? 1 çay kaşığı kimyonu ağzıma alıp üstüne 2 bardak su içmiştim böyle çok gazı olduğunda sonra uzun süre emzirdim iyi geldi . Dene istersen . Acı elma yağıyla masaj yaptın mı ?

Bu kimyon olayini aksam.denedim Artik bundan mi yoksa sabahtan aksama uyuyamadan aglamanin sonucu yorgun dusmekten mi bilmiyorum uyudu kaldi

Canim ben altını alınca pisik kremi yerine zeytinyağı sürüyorum ne zaman yağı sürüp yeni bezi taksam kakasini yapıyor zeytinyağı yumuşatıyor kasları yapmasını kolaylaştırıyor dene istersen

Kavundan değildir canım, ben her gün 1 kavunu gün içinde yiyorum ve güzel süt yapıyor. Gaz yapmadı bizimkinde o nedenle diyorum. Yaklaşık 20 gündür yiyorum hemde

Herkeste farklilik mi gosteriyor acaba

Bugün yine delirdik delirdik :emir_bebek: hiç susmadı ya hiç.. uyur gibi oluyor çığlık çığlığa uyanıyor. Gaz saz sancı açlık isilik pişik darbe yok.. karnı tok sırtı pek. Avutacaz diye aklımız şaştı :deli: ne zaman bitecek bu durum. Görmeyecem ben o günleri ya :işsiz: ömründe sigara içmemiş kocam 2 yıl önce sigarayı bırakan bana yalvarmalarıma dayanamayıp sigara aldı az önce. Dedim dayanamıyorum bak, dişlerimi kıracam sıkmaktan :kızgın: surat yaptı falan ama aldı. İçmemek için çok direndim ama galiba içecem. Büyük ihtimallede sonra oturup vicdan yapıp ağlayacam :skandal:

ayni tam uyuyor bagirarak uyaniyor yavrucum Ama bizimki gazdan sanirim

Kızlar ağlamaktan bir hal oldum. Ackaliyor sık emmek istiyor diye Mama verdik sutum çok azaldı artık hiç doyuramiyorum. Nasıl geri gelir

Canim belki coktan denemissindir ama su humama still tee bende sutu arttirdi gibi geliyor bana

Canım benim çocukta gün boyu ağlayan uyuyunca 5 dk uyuyup hop kalkardı. Valla bugün bir hamak aldık çocuk uyumaya başladı. Şimdide ben korkmaya başladım niye bu kadar uyudu diye

Hamak biz de mi alsak acaba

Kuzlar ya çok üzülüyorum sıkıntıları atlatamadığınıza. :KK43:Benim prensesim koca kız oldu annesini hiç üzmüyor artık . Dışarıya çıkmayada alıştı . Bgün annemle alışveriş merkezine gittik iki üç saat hiç uyumadan durdu . Hiç ağlamadı sürekli etrafa baktı . Çok meraklı bakıyor etrafa bu ara . Hatta otobus , tramvay kullanmaya bile alıştırdık. Sayılır :KK45:artık tek başıma bile fink fink gezebilirim darısı hepinizin başına inşallah :dua:bu da bugünden bir kare
Eki Görüntüle 2161622 Size tek tavsiyem tamamen sakin olun ve kesinlikle uyuyun . Yemeği falan boşverin . Ben uykysuzken çok asabi oluyorum. Uyku en güzel süt yapan şey . Annem bana çok uyuyosun diyor ama ben inatla her fırsat bulduğumda uyuyorum .
Masallah kuzuma ya cok tatli nazar degmesin .
Uyku gercekten benide etkiliyor.
Siz nekadarlik oldunuz .
Benim kizimda alismadi hala fink atarim saniyordum cokta ihtiyacim var aslinda fink fink gezmeye ins kisa zamanda alisir:KK53:

Rahat anne=rahat bebek tezini doğruluyorsun C Chivas Regal canım çok şükür bu bebeğimde bende öyleyim ilk bebeğimde stres doluydum yetememe bakamama hasta olcak ateşi çıkcak korkusu...hep gergindim kızımda kolikti ağlayacak diye korkardım halbuki ağlasa hangi durumda nasıl ağladığını keşfedecektim o ağlardı ben ağlardım velhasıl zor günlerdi şimdiki anneliğim ilkinden çok farklı ben kızımı büyütürken o da beni olgunlaştırmış meğerse.daha sakinim tadını çıkarıyorum bu günlerimin kumsal bebek gibi gezmeye çıkarıyorum soyutlamıyorum kendimi bunda sanırım bebeğin sakin olmasınında rolü var allah en kısa zamanda tüm bebeklerimize uyku ve sükunet versin en kısa zamanda bir düzen kurmanız için yardım etsin anne yorgunsa tüm sistem çöküyor bebeğinizle hep mutlu günleriniz olsun

Seninkiyle benimki huy olarak paralel gidiyor bakalım bizde De birkaç güne benzer bir durum olursa dönemsel diyip geçeriz :işsiz:
İnşallah dönemseldir canım bugün iyice canım sıkıldı artık arabamızda bozulmuş doktora gidemicem bugün. Bugünde gözlemlerim yazayım bir kağıda ne kadar emdi ne içti ona göre bir aksiyon alırım. Birde sana şey sorcam sertleşme olmadan mastit olurmu illa sertleşmemi lazım göğüslerim çok sızlıyor ama sertleşme yok emmediği için süt gitmesin diye sağıyorum ondanmı acaba ucu değilde sanki damarları sızlıyor

Bizimki mis gibi uyuyordu burnu tikanmis çığlık çığlığa uyandı :işsiz: her nefes alisinda bagiriyor ya. Serum fizyolojik kullandim bakalım, hasta da değil neden böyle oldu :(

Kizlar selam. Normal dogum yapanlara bir sorum olacak. 59 gun once vajinal dogum yaptim. Dikislrrim doktorumun soylemeyecegi kadar fazlaydi. Anca iyilesme yasadim. Esimle de ilk kez bu aksam birlikte olduk. Surekli ben kontrol ettim esimi ben yonlendirdim. Basta biraz acidi ama sonra gecti. Sanirim ben birazda pdikolojik olarak etkiliyorum kendimi acira sartladim cok zor bir dogum yaptigim icin. Sizler ne zaman esinizle birlikte oldunuz. Dikkat etmrm gereken bir nokta vsrmi yada yapmam gereken arti birsey. Ne zaman tam anlamiyla eskiye donerim acaba? Vajinusmus olmaktan korkuyorum :KK43:
Canım benimde dikişim çoktu ben 41. Gün ilişkiye girdim öyle çok acımadı bende çok korktum ama tamamen iyileşmişti dikişlerim. Bence sakin ol tamamen iyileşmiştir artık kendini rahat bırak bir aksilik olacağını sanmıyorum.

arkadasim benim bebekde oyle aile hekimimiz emzirdikden sonra kesinlikle 2 saat emzirme gaz ustune gaz biriktiriyorsn dedi ama cocukda deli gibi araniyo yani bizde aksam 11lerden sonra sabah 4leri goruyoruz. ustelik 2 cocuk ve esim yardin etmiyor aksama kadar calisiyorum bide cocuk bakamam diyor bas agrisi tavan yapiyo bende sinirlilk artik sabah cocuk uyurkende esim sofra istiyor sonra kizim uyaniyor onu yedir degis oglum kalkiyor cok az uyuyorum yemekde cok zorlaniyorum ikisiyle
Canım benimde öyleydi saat başı emerdi ama bu iki gündür 5,6 saatte bir emdi yada mama aldı. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz Allah bize güç kuvvet versin yemek ev işine zaten yetişmek mümkün değil tek yapabildiğim düzgün şey çamaşır yıkamak onuda bebeğimi yanıma alıp asıyorum katlıyorum ondan. Evimi b.k götürüyor yemek desen çorba makarna çoğu zaman oda yok kahvaltılık inşallah geçecek bugünler

Bu bitki cayi bitek bizdemi uyku yapti .kullandinizmi merak ettim etki etmiyormu.
Ben icince biz anali kizli uyuyoruz.meme emmiyor ama sirf uyuyor zorla uyandiriyorum.
Bitki çaylarıni bıraktım ben onları içtiğimde çok gazı oluyor kızımın bıraktığımdan beri gz yok denecek kadar az

• Beğen
Reactions: tmz
Back