-
- Konu Sahibi ballikayfe
Aksamları 2 3 gun fersaneye gtsemmı cok kararszm hocamHocam emeklemeye başlayınca çok rahat edersiniz az kalmış daha sınava var şu yaz tatilinde bianda bıçak derse değilde tek tek derse başlayın yani bi derse başlayın onu bitirin diğerine geçin dış çıkana kadar küçük hedeflerle başlayın bi iki aya ragatlarsiniz çocuk emekleyince
Hocam sizi cok yormayacaksa gidin gudulenme açısından iyi oluyo. Fakat nette güncel videolar var her sene çekiliyor ücretsiz benim hocam videoları var izleyin inanin dersane gibi çok iyi gyk EBAksamları 2 3 gun fersaneye gtsemmı cok kararszm hocam
Türkçe videolarla nasıl gidiyor ben çok yavaş gider diye türkçe den başlamadım videoya dabende başladım tekrar çalışmaya bu hafta. Türkçe derslerini dinliyorum ve test çözüyorum
sadece dinliyorum canım bilgim dışında olanları not alıyorumTürkçe videolarla nasıl gidiyor ben çok yavaş gider diye türkçe den başlamadım videoya da
soru bana mı bilmiyorum ama, ben direk bıraktımÇalışmalara ara mı verdin canım ?
Neden yasoru bana mı bilmiyorum ama, ben direk bıraktımbi türlü tekrar başlayamadım
Evet canım sana sormistumsoru bana mı bilmiyorum ama, ben direk bıraktımbi türlü tekrar başlayamadım
bende bilmiyorum canım bir tembelliktir aldı gidiyorNeden ya
sınıf öğretmeniyimBransiniz nedir hocam :)
Ben eylül sonu çalışmaya başladım. Mayısta sınava girdim. Çok şükür nasip oldu. Bu işin en temel sırrı inanmak. Gayretini göstermeni ve inanmanı dilerim, tabi sonunda da hedefine kavuşmanı :)bende bilmiyorum canım bir tembelliktir aldı gidiyorişlerde üst üste gelince boş zamanların hepsi tembelliğe kalıyor
sınıf öğretmeniyim
teşekkür ederimAllah kolaylık versin :)