- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
-
- Konu Sahibi ballikayfe
saol tatlım, evet o adamı geçen sefer dinlemiştim ama sonra sıkılıp bırakmıştım bugün ilk 2 videoyu izledimcanıım ramazan hocanın ilk videosunu dinle bir yanılmıyorsam orda kısaca şöyle yapın diyordu her videosunda değiniyor ne yapmamız gerektiğine ama ilk video da da var diye biliyorum. zamanın kısıtlıysa video dinlemen sıkıntı olur diye öneremiyorum ama video ders notlarını alıp ordan çalışabilirsin sonuçta tarih ezber orada da hoca ne anlattıysa var. önemli yerler işaretli falan ramazan hoca der ki tarihi bir kere çözüp bırakmayın tek kaynaktan çözmeyin 2 3 kaynak alın üzerini işaretlemeden çözün sonra tekrar çözün.çok haklı bence bunu şöyle açıklamıştı bi kere çözüyosunuz bi soru yanlış çıktı di mi onu öğrendiniz ezberlediniz sanıyosunuz üstünde durmuyorsunuz. sınava giriyosunuz aa ben bu soruyu çözdüm biliyorum diyosunuz ama hangisi doğruydu hatırlayamıyorsunuz .
ramazan hoca sarıyor ya espirili anlatımı falanda iyi oluyor.saol tatlım, evet o adamı geçen sefer dinlemiştim ama sonra sıkılıp bırakmıştım bugün ilk 2 videoyu izledimgayet net ve yormadan anlattı, geçen seferkinde ben deli gibi yorulmuştum..aynen aslında video izlemeden sadece not kısmına da çalışabilirim onu da fark ettim..
evet dün izlerken bi ara ofiste kahkaha attımramazan hoca sarıyor ya espirili anlatımı falanda iyi oluyor.
kaçıncı videodasın nasıl gidiyorevet dün izlerken bi ara ofiste kahkaha attım
daha yeni başladım, islamiyet öncesi türk siyasi tarihi-5. videodayımkaçıncı videodasın nasıl gidiyor
kolay gelsin :)daha yeni başladım, islamiyet öncesi türk siyasi tarihi-5. videodayım
tşk ederim tatlım :)kolay gelsin :)
kolay gelsin çok iyi bende hergün mutlaka türkçe çözmeyi planlıyorum hatta birazdan çözeyim biraz. ilerlemen ne durumdaKızlar bende coğrafya bitirmeme son 2 gün.
Not tutmuyorum kitaptan okuyup soru çözüyorum. Dersane başlamadan böyle ilerlemek.istedim.
Günde de 2 test Türkçe çözüyorum.
Bundan sonra anayasa programı yaptım 8 gün sürecek. En fazla 9gunluk bir program. Bunla birlikte de gunluk 1 çiğ
CogRafya denemesi çözeceğim kitabı bitirmiş olurum.
canım nasıl gidiyor ne durumdasıntşk ederim tatlım :)
ballikayfe Kolay gelsin konunu takibe aldım motivasyon için birbirimizle iletişimde olmamız güzel olur diye düşündüm bende bugün başlıyorum çalışmaya zorlandığımız yerlerde destek olalım birbirimize :)
merhaba, bende 2018de önlisans kpss ye gireceğim bu sene mezun oldum 21 temmuzda stajım bitecek, ağustostan itibaren çalışmaya başlayacağım, şuan derhane için erken seneye mart nisan gibide dershaneye yazılacağım harita teknikeriyim, konunuzu takibe aldım gygk konularında yardımlaşabiliriz
önlisans sağlık bölümünden bu sene mezun oldum. Dgs sınavına girdim fakat kpss istiyorum öneriniz var mıdır?
Turkiyenin guclu,istikrarli,kendine guvenen ozgur kadinlari calismaktan hic vazgecmeyin umudunuzu hic yitirmeyin hepinize kocaman GUNAYDIIIIN!..
Dun tarihte iyi yol kat ettim.tarihin temellerini attim anadolunun kapilarini actim gidiyorum
Qalla bn bayadr bakmadım bakamıyotum hayırlısı artık
Hayırlı tabi ki son 1 ay bile olsa hiç bişey için geç değil canım kısa süre bile olsa belki o sefer karşılığı olmaz ama bir sonrakine iyi ki o zaman başlamışım dersin haydi başla sendeÇalışmaya başlamak için geç mi kaldım
Canım ben kizimin öğle uykusunda çalışıyorum sadece. O da çok yavaş ilerliyor.kolay gelsin çok iyi bende hergün mutlaka türkçe çözmeyi planlıyorum hatta birazdan çözeyim biraz. ilerlemen ne durumda
İnşallah atanırsın canım inşallahCanım ben kizimin öğle uykusunda çalışıyorum sadece. O da çok yavaş ilerliyor.
Bayramdan sonra kızım krese başlıyor. 650 mis fiyatı. 10 ay gidecek 6.5 bin. Dersane de 1.5 bin dedi. 8 bin çıkacak bu süreçte bizde. Daha alınacak kitap diğer masrafları saymiyorum bile.
Rabbim bunda yüzüme baksın atanayim inşallah.
Ne güzel konular bitti tekrara mı başladın canım.kızlaaar dün coğrafya tekrarı yapmıştım bugün tarih tekrarı yaptım.