2018 kpss sürecim

Çok teşekkür ederim gerçekten güzel şeyler söylemişsin o tür bir fotokopi araştıracağım mutlaka sag olasın

Slmlar bende bugün alan iki konu çalıştım alan konularım sınava kadar yetişmez ise ekime kadar alan caliscam tamamen bitirdim diyene kadar bakalım. ..

Dershaneye karar verdim canım yoksa düzenli çalışamayacağım. Ama dershane başlayana kadar turkçe, tarih, matematik çalışacağım vatandaşlık temel kavramları da elimdeki kaynağı bitireceğim. Sınıf yönetimi kısa mesela onunda notunu çıkaracağım. Maksat dershaneye giderken zorlamamak.

Dersane konusu çok iyi olmuş canm insan evde olunca bi süre sonra gudulenme sorunu oluyo dersane ortamı daha iyi en azından rakiplerini goruyosun

aynen öyle canım rakipleri görme olayı çok değiştiriyor. Bir de sürekli konu gözümün önünde olur. Bu sene olmazsa seneye olur diye diye ertelemeye kalkmam hiç olmazsa. arkadaş edinirim. gün içinde dışarı çıkmak için bahanem olur. Giyinmek hazırlanmak da insanı dinç tutuyor.

Slm kızlar bebeklı bı anneyım kpss ye hazırlanmaya nıyetlıyım sızce zorlanırmıyım??
Hoşgeldiniz vazgecmeyin hocam illaki zor olur ama düzeni kurunca gerisi gelir bende bebek dusunuyorum bi yandan sınav Rabbim verirse hamilelikte kpss çalışmayı bi arada götürcem. . Alan nedir hocam

Bedrn eğitimi mezunuyum oglum 5 aylık suan gundz 2 kez uyuyo vıdro ızlemeye calısyrm ama kndmde hc dınlenemıyrum medela suan diş cıkartıyo zreklınkucagımd a vazgecmk uzereyım

Bedrn eğitimi mezunuyum oglum 5 aylık suan gundz 2 kez uyuyo vıdro ızlemeye calısyrm ama kndmde hc dınlenemıyrum medela suan diş cıkartıyo zreklınkucagımd a vazgecmk uzereyım
Hocam emeklemeye başlayınca çok rahat edersiniz az kalmış daha sınava var şu yaz tatilinde bianda bıçak derse değilde tek tek derse başlayın yani bi derse başlayın onu bitirin diğerine geçin dış çıkana kadar küçük hedeflerle başlayın bi iki aya ragatlarsiniz çocuk emekleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…