- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
-
- Konu Sahibi ballikayfe
Çok teşekkür ederim gerçekten güzel şeyler söylemişsin o tür bir fotokopi araştıracağım mutlaka sag olasınkızlar kpss den 2 3 defa farklı yerelre atanmış biri olarak sizlere tavsiye vereyim.
Bir de 6 yıl sadece konu çalışarak atanamayan arkadaşımı örnek vereyim.
Konuları video izleyerek çok zaman kaybediyorsunuz. Vatandaşlık gibi ilk seferde anlaması zor dersleri videodan izleyebilirsiniz ama kısa zaman sonra onda da kitaba geçin.
Ama tarih, coğrafya, matematik( çözemediğiniz soruların çözümlerini de video izleyebilirsiniz ) türkçeden video izlemek tamamıyla zaman kaybı.
Eğitim bilimleri hakkında yorum yapmamam gerek çünkü eğitimci değilim ama ezber konularında video izlemek gibi bir hataya düşmeyin.
elinizde tüm dersleri içeren bir konu anlatım kitabı olsun. konuların genel hatlarını sadece bu kitaptn öğrenin. Konuları sadece bu kitaptan çalışın 6 ay sonra malazgirt savaşı diyince gözünüzün önüne gelecektir konu.
Ve bir konuyu tek seferde bitirin. üstüne en az 100 soru çzömeden bırakmayın.
yani günde 5 tane farklı ders çalışmaktan daha iyidir bu.
konuları bitirmemiş olmasınız bile deneme çözmeye başlayın. çünkü konu çalışırken nerelere dikkat etmeniz gerekitğini öğreneceksiniz.
yanlış soruların çözümünü muhakak bulun.
ilk 6 ay konuları bitirin. Son 6 ay bol soru çözün. günde 700-800 soruya ulaşmış olmanız gerek minimum.
fotokopicilerde kpss derslerinin bütün konularının soruları var mesala 5000 soruluk fotokopiler, tüm kaynakların aynı konusunu bir araya getirmişler , harika şeyler. Onları alın çözüp çözüp atın yıl sonuna kadar.
görmemediğiniz soru kalmasın. İşin özü detayları hep sorulardan öğreniliyor. Konuya çok takılmayın.
İnşallah yüksek puanlar alıp istediğiniz yerelere atanırsınız.
Olalım canım, hoş geldin... Bende 5 temmuzdan itibaren tekrar başlıyorum planlı çalışmayaKizlar ben de varım,2 ay sadece mat geo turkce calisacagim. Birbirmze destek olalim:)
Muhendislik canim, hoşbuldum:) duzenli bildirim yapalim birbirmze:)Hoşgeldin inşallah birlikte devam ederiz bölüm ne sizin
Ben de iyice duzene sokacağm. Temmuz agustosta gy yi iyice halletmis olmak istiyorum, buraya duzenli bildirim yapalim, sabah kalkiş , gun icinde calismalarmz ve birbirimizi motive etme...Olalım canım, hoş geldin... Bende 5 temmuzdan itibaren tekrar başlıyorum planlı çalışmaya
Zor olur ama imkansız değil birbirimize destek olmak için buradayızSlm kızlar bebeklı bı anneyım kpss ye hazırlanmaya nıyetlıyım sızce zorlanırmıyım??
Hosgeldin canim kac yasindasn ne mezunusun?Slm kızlar bebeklı bı anneyım kpss ye hazırlanmaya nıyetlıyım sızce zorlanırmıyım??
Hoşgeldiniz vazgecmeyin hocam illaki zor olur ama düzeni kurunca gerisi gelir bende bebek dusunuyorum bi yandan sınav Rabbim verirse hamilelikte kpss çalışmayı bi arada götürcem. . Alan nedir hocamSlm kızlar bebeklı bı anneyım kpss ye hazırlanmaya nıyetlıyım sızce zorlanırmıyım??
Hocam emeklemeye başlayınca çok rahat edersiniz az kalmış daha sınava var şu yaz tatilinde bianda bıçak derse değilde tek tek derse başlayın yani bi derse başlayın onu bitirin diğerine geçin dış çıkana kadar küçük hedeflerle başlayın bi iki aya ragatlarsiniz çocuk emekleyinceBedrn eğitimi mezunuyum oglum 5 aylık suan gundz 2 kez uyuyo vıdro ızlemeye calısyrm ama kndmde hc dınlenemıyrum medela suan diş cıkartıyo zreklınkucagımd a vazgecmk uzereyım