- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
- Konu Sahibi ballikayfe
Yok canım geldiğim yere kadar tekrar yapıyorum notları soruları falanNe güzel konular bitti tekrara mı başladın canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım geldiğim yere kadar tekrar yapıyorum notları soruları falanNe güzel konular bitti tekrara mı başladın canım.
hiç ilerleme olmamasından iyidir canım elinden egleni yapman yeterli olacaktır bilemeyiz nereden hangi kapı açılacakSelam kızlar bn ogşum uyıynca anca oda cok zor dersaneye gotöıcm vıdrolar ızlıyorum onlarda dersane gıbı dıye dusunuyrm cok yavas ılerleıyorum yanı bu ılerlemeyle anca seneye kpss ye yetısırım
Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.Merhaba, bazı günlüklere paylaşım yapmayı denedim ama çalışmayınca katılıma da devam etmedim. Bu kez kendi günlüğümü açayım dedim. Genel kültür-genel yetenek, eğitim bilimleri ve alan bilgisi olmak üzere üç sınava hazırlanıyorum. Bu yıl mezun oldum, evdeyim yani. Dershaneye gitmek istemiyorum çünkü hızlı program uygulanıyor ve ben bir kez bir konuya yetişemeyince diğerlerinden de kopuyorum. Böyle en azından çalışma durumuma göre ilerleyebilir, programımda esnek davranabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah