2018 kpss sürecim

Selam kızlar bn ogşum uyıynca anca oda cok zor dersaneye gotöıcm vıdrolar ızlıyorum onlarda dersane gıbı dıye dusunuyrm cok yavas ılerleıyorum yanı bu ılerlemeyle anca seneye kpss ye yetısırım

Selam kızlar bn ogşum uyıynca anca oda cok zor dersaneye gotöıcm vıdrolar ızlıyorum onlarda dersane gıbı dıye dusunuyrm cok yavas ılerleıyorum yanı bu ılerlemeyle anca seneye kpss ye yetısırım
hiç ilerleme olmamasından iyidir canım elinden egleni yapman yeterli olacaktır bilemeyiz nereden hangi kapı açılacak

ben çalışmaya devam, tek dersle gidemiyorum ben çok sıkılıyorum öyle. tabi ki çalışma yöntemlerimi tekdüze ilerletmeyeceğim. Örneğin şu an gelişim psikolojisine sardım 14. videodayım hedefim piaget i bitirmekti ama videolar kısa kısa dikkatim devam ederse ve uyuyamayacak olursam bir kaç video daha izlerim bu gece not alarak gidiyorum. bu aralar stresliyim biraz testlere dikkatimi veremiyorum ama dinlerken bütünlük kurabiliyorum. coğrafya da yer şekillerine devam ediyorum ve tarihte haziranda başladığım yerden devam ediyorum. şimdilik 3 ders. coğrafya yavaş ekleniyor onun devamını beklerken tarih gelişim psi. şeklinde devam edicem gibi görünüyor. sizlerde durum nedir nasıldır

Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.
*Her seviyede TEOG,YGS,LYS,KPSS,DGS,ALES sınavlarına hazırlık
* ilköğretim ve lise öğrencilerine; derslerine ve performans ödevlerine yardımcı, dönem içersindeki sınavlarına hazırlık
MATEMATİK ve GEOMETRİ dersleri veriyorum.öğrenci ile uyumlu güleryüzlü ve anlayışlıyımdır.

Bilgi ve iletişim için mesaj atabilirsiniz.

merhaba kızlaaaar bomba gibiyim kendimi çok iyi hissediyorum. Gelişim psikolojisi notları tamamlandı bugün. 28 sayfa not çıktı tekrar test olayına girişeceğim şimdi. ki bilgileri tazeyken kullanmış olayım. coğrafya ve tarih e bulaşmıyordum ona da döneceğim bu akşam. nerden estiyse gelişimi bitireceğim diye inat ettim bakalıııım bugün kaç soru çözeceğiiiiiiim

Ben sorulara devam soru çözmek iyi tekrar oluyor meğerse not alırken anlıyormuşsun ama pratik yapmadan yerleşmiyormuş

Öğrenme psikolojisinde klasik koşullanmaya kadar geldim 60 adet soru çözdüm. Konu uzun olduğu için geçmedim bugün. Öğrenmeyi çalıştıkça gelişim oturuyor sanırım öyle bir hisle doluyum yani bilgiyi yenilerinde kullandıkça daha iyi oturuyor gibi geldi (olumlu aktarma oldu galiba bu ) iyi geceler herkese

Pusula uzaktan eğitim yayınlarının eğitim bilimleri soru bankası setini çözen var mı? Memnun kaldınız mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…