- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
-
- Konu Sahibi ballikayfe
videolardan çalışma şansınız varsa youtube da benim hocam esra özkan var vatandaşlık.hem çok güzel ve eğlenceli hemde kalıcı oluyor.tavsiye edilirBir hevesle başladım bugün, yüzeysel bir planlama da hazırladım kendime. Pazartesi günü bütünleme sınavım var ama ben bugün kpss çalıştımönemli olan dengelemekti tabi ki.
1,5 saat sözel mantık
1 saat rehberlik
2 saat vatandaşlık çalıştım.
Rehberlik notlarını eğitim bilimleri için aldığım deftere düzgünce not ettim. diğerlerini temize çekmem gerekecek.
bende ordan çalışıyorum canım. önerin için çok teşekkür ederim amavideolardan çalışma şansınız varsa youtube da benim hocam esra özkan var vatandaşlık.hem çok güzel ve eğlenceli hemde kalıcı oluyor.tavsiye edilir
Allah kolaylık versin canım zorlu ve kararlılık isteyen bir süreç..inşallah gönlünce olsun:)uzuun zaman sonra alışkanlığımı kırdım ve erken kalkmama gerek olmayan bir günde alarm kurup uyandım. kahvaltımı da hemen yaptım ve gelişim psikolojisi çalışmaya başladım. ilk 3 videoyu izleyip yarın ki sınava çalışmaya devam edeceğim. Dün o kadar yorulmuşum ki çalışırken erkenden (00,30) uyudumşaşırılacak bir durum ama inşallah böyle devam edebilirim
Âmin, cümlemizinAllah kolaylık versin canım zorlu ve kararlılık isteyen bir süreç..inşallah gönlünce olsun:)
canım kusuruma bakma çok geç gördüm kendi konumu takibe almamışım daBallokayfe Merhaba konun hayırlı olsun
Eger sürekli bu konunu canlı tutacaksan ve düzenli çalışacaksan bende çalışmalarımı burda paylaşmak isterim arkadaş oluruz bu süreçte diye düşünüyorum
Çünkü burdaki bi çok topik aciliyo ve insanlar konuyu açan bile bi iki kere yazip bidaha ugramiyo bende sninr oluyorum madem açılıyor takip edilsin diyorum ha i sonuçta süreç uzun soluklu ☺
Neyse çok konuştum sanırım
Bölümün nedir
Yeni mezun olacaksın sanırım ne güzel herseyin başındasin daha
Ben 6 yıllık mezunu m hala atanamadım duzenli olarak kpss giriyorum emekki olcam sanirim sinava girmwkten gerçi çok sıkı çalışarak girmedim hersey üst üste geldi Velhasıl atanamadim. Geçen sene sıkı calismistim ama olmadı bu ene sürunerek çalıştım resmen ve ilk defa sınavı yetistiremedim bu sınav benm hayatımın merkezinde psikolojik bozuldu Simav yzunden suan alana basladim aamim edebiyat benim ...
Her sene kasimn gibi başlıyordum calışmaya bu sene hiç ara vermeden devam edicem calismaya bu sene son okur ins
çok güzel bir fikir çok teşekkür ederimben her sinav saati kalkip deneme çözüyordum... konular bitince bence sizde başlayabilirsiniz. Çünkü beyni o saat için açmak lazım... mümkünse sınava gider gibi bir kütüphaneye gidin ve deneme çözün...
geç bile kaldım diyebiliriz çalışmak içinNe güzel ozaman sürekli canlı kalcak sa birlikte burdan destek ola ola devam ederiz inşallah .. calismaya erken başlaman güzel..
Konular bitmiyo bi turlu benimde alanım edebiyat umutsuz vakayim biraz bölümün adına ama hep şunu diyorum bilerde edebiyat mezunu var ama sadece bir kişi bile kadro açsalar neden o ben olmayayım ki diyorum kendi kendime ...
Bu sene kendime son şans vericem çünkü evliyim 28 yaşındayım ve bu sınav yüzünden 4 yıldır bebek fikrini erteliyorum eşimse sabırla beni bekliyo ve bi bebek gördüğünde dibi düşüyor resmen bunu daha fazla ona yapmak istemiyorum gerçi bebek te olmuyo bikaç aydır off ne zor seyelr diyorum sana tavsiye evlenmeden atanmaya çalış. . Eşim bana çok destek oluyo ama bu seferde evliliğin tadını cikaramaiyrum sürekli derskolik olmaktan