2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Senin aramızda olman bir bakıma daha iyi. Kendi adıma konuşursam. Ben derslerde benden daha önde olan kişileri görünce hırs yapıyorum. Katilman benim için de iyi olur yani :)

Ama ben 2018 kpss için şimdiden çalışmaya başladım ya gerçi benim bebeğim var olduğu için öyle yaptım. Senin sınav bu yıl ya bence hemen başla yani. Sınava 6 aydan az kaldı sanırım. Kendine ne kadar guvenirsen güven erken baslamakta fayda vardır bence

Selam arkadaşlar,

2017 KPSS' ye hazırlanıyorum daha çalışmaya başlamadım

Altyapıma güveniyorum GY-GK' dan gireceğim, katılabilirim mi? 2017 olsa olmaz mı?

Hoşgeldiniz ama 2017 de yetenek kültürden tercih yapılmıyor arastirdinizmi 2017 sinaviyla sadece alandab tercih yapabilirsiniz

Hoşgeldiniz ama 2017 de yetenek kültürden tercih yapılmıyor arastirdinizmi 2017 sinaviyla sadece alandab tercih yapabilirsiniz
Alanım kariyer memurluğu P3' ten alım yapıyor; emniyet, silahlı kuvvetler de P3 puanıyla alım yapıyor bu sebeple sınava giriyorum. Esas hedefim Silahlı Kuvvetler...

Alanım kariyer memurluğu P3' ten alım yapıyor; emniyet, silahlı kuvvetler de P3 puanıyla alım yapıyor bu sebeple sınava giriyorum. Esas hedefim Silahlı Kuvvetler...
Hmm anladm ben sadece iktisadi idari bilimler ve öğretmenlik sınavları tek yılda girebiliyor. b grubu için çift yılları beklemek gerekiyo diye biliyodum demekki başka bölümler için degisiyomus Allah yardımcınız olsun inşallah.

A Grubu gireceğim memurluk, Denizcilik Uzman Yardımcısı.. Üç dört senede bir iki kişi alıyorlar, bu kadro pek umurumda değil bu sebeple. Esas hedefim yukarıda yazdığım gibi.. Nasip belki bu olur...

arkadaşlar meryem e özelden yazdım ama görmedi sanırım ben de sizler gibi kpss ye hazırlanıyorum dilerseniz özelden tel no yazın bir whatsapp grup kuralım kendi aramızda soru paylaşımı olsun örneğin yapılamayan soruları paylaşalım çözebilen çözsün ayrıca kaynak paylaşımı bilgi paylaşımı yapalım çok faydalı olacağını düşünüyorum

Merhabalar kizlar hepinize kolayliklar diliyorum.

Bende kpss topik sayfam vardi burda. Evli olarak kpss ye hazirlandim. 5 aylik hamile olarak sinava girdim 2014 kpss sine. Ve 87 puan aldim atanamadim. Bolumum onlisans ve fazla alim olan bir bolum degil.

2016 kpss sinden ise 84 puan aldim. Yine atanamayacagim buyuk ihtimal

Bende 2018 kpss ye hazirlanacagim ama su an erken diye baslamadim henuz. Lisans 4. Sinifim su an. Bundan sonra lisanstan sinava girecegim insallah.

Size tavsiyem watsap grubu kurmayin, cok oyalayici oluyor. Burdan devam edin sohbete

Mat 1 yarın bitecek.. Cumhuriyet tarihi ve Coğrafya' da geçen seneden temelim sağlam. Türkçem iyidir, en az çalışacağım ders olacak gibi. Dil Bilgisinin bi üstünden geçerim... Temel Yurttaşlık ve Eski Türk-İslam tarihiyle Osmanlı Tarihi çalışmam gerekli. Bu iki dersin konularına iyi çalışıp sorularla harmanlayarak tüm dersleri Şubat sonuna kadar bitirmem gerekli. Mart-Nisan-Mayıs 15'e kadar günde bir deneme ve eksiklikleri kapatma şeklinde çalışacağım. 76 gün-76 deneme yapar, önce çıkmış soruları çözüp bitireceğim. 76 günün 60 günü deneme çözsem, serbest olduğum günler birden fazla deneme çözsem bir şekilde 60 deneme sayısını yakalamaya çalışacağım. 60*120=7200 soru yapar gayet yeterli gibi açıkları kapatmak için. Neredeyse 10.000 soru olmuş oluyor zaten konuları çalışırkenki çözdüklerimle beraber. ÖSS' ye böyle çalışmamıştım...

Kızlar merhaba. Bende 2018 kpss lisansa hazırlanmak istiyorum. Yeni evliyim işte bulamadım henüz bu nedenle hazır evdeyken şimdiden hazırlanmaya başlasam mi diye düşünmeye başladım ama teşvik edilmeye çok ihtiyacım var. Yani bir yol arkadaşına. Birlikte başlayıp ilerlemek istiyorum o zaman daha azimli olurum sanırım. Ben elektrik elektronik mühendisliğinden mezunum. İnternetten online eğitim almayı düşünüyorum. Bir türlü atılım da bulunamadım ama. Uzun zaman olunca sınava rahat oluyor insan. Var mı benim gibi bir arkadaş. Birbirimizi ittire ittire çalışıp atanalım

Merhaba hoşgeldin bende evliyim ve bi kızım var iibf mezunuyum benm tarihin kötü YouTube dan izliyorm bence online dersi 2018 de hizlanmak için satın al öyle dusunuyosn bu sene YouTube gibi kanallardan video izleyerek başla istersen tabiki sen bilirsin ben tarihte Osmanlıda yükselmedeyim şuan.

Ne güzel başlamış ve ilerlemissin. Ya benimde genel kültür kötü işte. Sayısalcı olunca türkçe matematikte sorun olmuyor ama genel kültür çok fena benim. En baştan başlayıp iyice öğrenmem lazım. Hangi kanallardan izliyorsun. Bende aslında 2018 için alayim diye düşündüm ama bir yandan da anlatan hocaların iyi olması da önemli bilemedim:-(

Ramazan Yetgin benim hocam kanalı çok güzel anlatıyor hoca gerçekten ben hiç sevmiyorum tarih baya ise yaradi. Başla bi yerden biran önce çocuk olunca dahada zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…