- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Hoş geldin :)Selam arkadaşlar,
2017 KPSS' ye hazırlanıyorum daha çalışmaya başlamadım
Altyapıma güveniyorum GY-GK' dan gireceğim, katılabilirim mi? 2017 olsa olmaz mı?
Hoşgeldiniz ama 2017 de yetenek kültürden tercih yapılmıyor arastirdinizmi 2017 sinaviyla sadece alandab tercih yapabilirsinizSelam arkadaşlar,
2017 KPSS' ye hazırlanıyorum daha çalışmaya başlamadım
Altyapıma güveniyorum GY-GK' dan gireceğim, katılabilirim mi? 2017 olsa olmaz mı?
Alanım kariyer memurluğu P3' ten alım yapıyor; emniyet, silahlı kuvvetler de P3 puanıyla alım yapıyor bu sebeple sınava giriyorum. Esas hedefim Silahlı Kuvvetler...Hoşgeldiniz ama 2017 de yetenek kültürden tercih yapılmıyor arastirdinizmi 2017 sinaviyla sadece alandab tercih yapabilirsiniz
Hmm anladm ben sadece iktisadi idari bilimler ve öğretmenlik sınavları tek yılda girebiliyor. b grubu için çift yılları beklemek gerekiyo diye biliyodum demekki başka bölümler için degisiyomus Allah yardımcınız olsun inşallah.Alanım kariyer memurluğu P3' ten alım yapıyor; emniyet, silahlı kuvvetler de P3 puanıyla alım yapıyor bu sebeple sınava giriyorum. Esas hedefim Silahlı Kuvvetler...
Hmm anladm ben sadece iktisadi idari bilimler ve öğretmenlik sınavları tek yılda girebiliyor. b grubu için çift yılları beklemek gerekiyo diye biliyodum demekki başka bölümler için degisiyomus Allah yardımcınız olsun inşallah.
Merhaba hoşgeldin bende evliyim ve bi kızım var iibf mezunuyum benm tarihin kötü YouTube dan izliyorm bence online dersi 2018 de hizlanmak için satın al öyle dusunuyosn bu sene YouTube gibi kanallardan video izleyerek başla istersen tabiki sen bilirsin ben tarihte Osmanlıda yükselmedeyim şuan.Kızlar merhaba. Bende 2018 kpss lisansa hazırlanmak istiyorum. Yeni evliyim işte bulamadım henüz bu nedenle hazır evdeyken şimdiden hazırlanmaya başlasam mi diye düşünmeye başladım ama teşvik edilmeye çok ihtiyacım var. Yani bir yol arkadaşına. Birlikte başlayıp ilerlemek istiyorum o zaman daha azimli olurum sanırım. Ben elektrik elektronik mühendisliğinden mezunum. İnternetten online eğitim almayı düşünüyorum. Bir türlü atılım da bulunamadım ama. Uzun zaman olunca sınava rahat oluyor insan. Var mı benim gibi bir arkadaş. Birbirimizi ittire ittire çalışıp atanalım
Ne güzel başlamış ve ilerlemissin. Ya benimde genel kültür kötü işte. Sayısalcı olunca türkçe matematikte sorun olmuyor ama genel kültür çok fena benim. En baştan başlayıp iyice öğrenmem lazım. Hangi kanallardan izliyorsun. Bende aslında 2018 için alayim diye düşündüm ama bir yandan da anlatan hocaların iyi olması da önemli bilemedim:-(Merhaba hoşgeldin bende evliyim ve bi kızım var iibf mezunuyum benm tarihin kötü YouTube dan izliyorm bence online dersi 2018 de hizlanmak için satın al öyle dusunuyosn bu sene YouTube gibi kanallardan video izleyerek başla istersen tabiki sen bilirsin ben tarihte Osmanlıda yükselmedeyim şuan.
Ramazan Yetgin benim hocam kanalı çok güzel anlatıyor hoca gerçekten ben hiç sevmiyorum tarih baya ise yaradi. Başla bi yerden biran önce çocuk olunca dahada zor oluyor.Ne güzel başlamış ve ilerlemissin. Ya benimde genel kültür kötü işte. Sayısalcı olunca türkçe matematikte sorun olmuyor ama genel kültür çok fena benim. En baştan başlayıp iyice öğrenmem lazım. Hangi kanallardan izliyorsun. Bende aslında 2018 için alayim diye düşündüm ama bir yandan da anlatan hocaların iyi olması da önemli bilemedim:-(
Haklısın ya. Yarın ilk işim güzel bir program oluşturmak ve başlamak olcakRamazan Yetgin benim hocam kanalı çok güzel anlatıyor hoca gerçekten ben hiç sevmiyorum tarih baya ise yaradi. Başla bi yerden biran önce çocuk olunca dahada zor oluyor.
Ne demek sen arkada kalanları değil senden önde olanları dusun hırs yap başla çalışmaya Allah yardımcımız olsun.Evliligin uğurlu gelir belkideHaklısın ya. Yarın ilk işim güzel bir program oluşturmak ve başlamak olcakönerin için çok teşekkür ederim.
İnşallah ya. Haklısın senelerce hazirlananlar çoktan konuları bitirenler var. Allah yardımcımiz olsun hepimizin.Ne demek sen arkada kalanları değil senden önde olanları dusun hırs yap başla çalışmaya Allah yardımcımız olsun.Evliligin uğurlu gelir belkide