2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Merhaba kızlar, sizin topiği okudum aranıza katılabilmek için de üye oldum hemen :)
Bende 2018 kpss ye hazırlanmaya taa eylül de niyetlenmiştim ama bir türlü başlayamadım.
Sayisalim iyi ama sözelde çok eksiğim var. O yüzden çalışmaya tarihten başlamaya karar verdim.
Mühendisim ama düz memur olarak bir kurumda çalışıyorum. Çok yoğunum o yüzden iş yerinde pek çalışma fırsatım olmuyor. Ama evdeyken hazırlancam. O yüzden fazla vaktim olmadığından 2018 için şimdiden yavaş yavaş başlayım 2018 e anca bitiririm konuları dedim. Zaten çalıştığımı da hemen unutuyorum. 2018 başına konuları bitirirsem son aylarda da tekrar yapma şansım olur diye düşünüyorum.

İlk tarihle başlayacağım.Tarihten ramazan yetgin in videolarını izleyerek eski kpss kitaplarından çalışcam. 2014 de epey heveslenip bir sürü kpss kitabı almıştım. saymadım ama neredeyse 100e yakın kitabım var. Tabi ki 3-4 ay çalışarak hiç birini bitiremedim hepsi yarım yarım. Bazısının 2-3 sayfasına çalışıp bırakmışım. Kitap konusunda maaleesef kendimi tutamayıp sürekli alasım geliyor. Sonra da çalışamadan elimde kalıyor kitaplar hep. Bu sefer 2018 e kadar elimdekileri bitirip hiç almayacağım.
Hoşgeldin canım başarılar dilerim

Nasıl bır ders çalışma planı uyguluyor sınux yenı başlayacağım çok mu geç :KK43:(

Mat dan 3 kaynaktan konuları sirayla bitirmeye çalışıyorum. Belirli bir planım yok benim bebekten ev işinden fırsat bulduğum anda dersin başındayım. 2018 için sınava gireceksiniz geç değil. Bebegim olduğu için ben erken başlamıştım.

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum nasıl gidiyor çalışmalar? ben şimdilik sadece matemetik bitirmeye çalışıyorum oran-orantıya geldim çok mu yavaş gidiyorum acaba?buarada 2 yaşında kızım var
ben de problemlerdeyim. oran orantıdan sonra problemler geliyor benimle aynı sayılırsın. ben de sadece matematik çalışıyorum, sonuna kadar geleyim bitireyim sonra diğer derslerden de devam edeceğim. ama matematik 2018 sınavına kadar devam.....

Merhaba arkadaşlar benimde matematigim iyi o yüzden tarihle basladm bakalm Osmanli kultur ve medeniyeti bitmek üzere hergun soru cozmuyorm konu bttikce cozuyorm. Bu arada bende YouTube dan benim hocam kanalından izleyerek çalışıyorm daha iyi oluyor böyle sanki

tarihin pusulası
coğrafyanın pusulası
Adım adim matematik
657 yayınları matematik
Asina mat
657 yayınları türkçe
Anayasanın pusulası
Benim hocam video ders notu seti
Bu kitapları aldım mesala bir arastir istersen bence bu şekilde ayrı ayrı almak daha mantıklı. Soru bankasında pegem setini aldım. Başka değişik soru bankaları da aldım..yani soru bankasında set alırsan daha iyi olabilir demek istiyorum.

Selam arkadaşlar,

2017 KPSS' ye hazırlanıyorum daha çalışmaya başlamadım :KK49:

Altyapıma güveniyorum GY-GK' dan gireceğim, katılabilirim mi? 2017 olsa olmaz mı?

:KK14:

X