- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- Konu Sahibi FightForVictory
Analitik geometri konusu ile ilgili 120 soru çözüldü. Konu bitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim büyük azim umarım emeğinizin karşılığını alırsınız bende ramazandan sonra başlayacam ama sanki geç kaldım sizin temeliniz var mıydıGeometri ve Matematik bitti. Sırada Türkçe var. Siz neler yapıyorsunuz? Kimseden hiç ses çıkmıyor.
Teşekkür ederim. Temelim vardı bütün derslerden. Bebeğim var ya ondan erken hazirlanmaya karar vermiştim. İyiki de öyle yapmisim. 6 ayda sadece 2 ders bitti.Tebrik ederim büyük azim umarım emeğinizin karşılığını alırsınız bende ramazandan sonra başlayacam ama sanki geç kaldım sizin temeliniz var mıydı
Evliyim şu an çocuk yok umarım sonbahara kadar olmaz da bari sınavdan sonra doğum yaparım bakalım anca ramazandan sonra başlarım bende mat ve türkçeden başlamayı düşünüyorumTeşekkür ederim. Temelim vardı bütün derslerden. Bebeğim var ya ondan erken hazirlanmaya karar vermiştim. İyiki de öyle yapmisim. 6 ayda sadece 2 ders bitti.
Evli degilseniz ya da bebek yoksa benden daha cabuk halledersiniz. Tabii çalışma saatlerinizin ne kadar olacağına bagli.
Bekar olsam var ya günde en az 6 saatimi verirdim :)
Çocuk yokmuş ya azimle calisirsan halledersin inşallah. Mat dan başlamak bence de mantıklı.Evliyim şu an çocuk yok umarım sonbahara kadar olmaz da bari sınavdan sonra doğum yaparım bakalım anca ramazandan sonra başlarım bende mat ve türkçeden başlamayı düşünüyorum
hallederim diye düşünüyorum yeter ki alım olsun şevkimiz kırılmasın daha öncede hazırlandım biraz ona güveniyorum açıkçası takatim de yok 2016 da çok yoruldum yıprandımÇocuk yokmuş ya azimle calisirsan halledersin inşallah. Mat dan başlamak bence de mantıklı.
Katıl tabiiki de. Başla başla hemencecik başla :)Mrb kızlar bende katiliyim mi araniza :)
ben daha çalışmaya başlamadım ama sizin sayenizde başlarım inşallah
Bebeğim 1 bucuk yasinda. Zor oluyor tabii de elimden geleni yapmak zorundayim. Bahanelerin arkasına siginirsam bir yere gelebilecegimi zannetmiyorum.Bebegin küçük mu zor olmuyo mu