2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Tebrik ederim büyük azim umarım emeğinizin karşılığını alırsınız bende ramazandan sonra başlayacam ama sanki geç kaldım sizin temeliniz var mıydı
Teşekkür ederim. Temelim vardı bütün derslerden. Bebeğim var ya ondan erken hazirlanmaya karar vermiştim. İyiki de öyle yapmisim. 6 ayda sadece 2 ders bitti.

Evli degilseniz ya da bebek yoksa benden daha cabuk halledersiniz. Tabii çalışma saatlerinizin ne kadar olacağına bagli.

Bekar olsam var ya günde en az 6 saatimi verirdim :)

Teşekkür ederim. Temelim vardı bütün derslerden. Bebeğim var ya ondan erken hazirlanmaya karar vermiştim. İyiki de öyle yapmisim. 6 ayda sadece 2 ders bitti.

Evli degilseniz ya da bebek yoksa benden daha cabuk halledersiniz. Tabii çalışma saatlerinizin ne kadar olacağına bagli.

Bekar olsam var ya günde en az 6 saatimi verirdim :)
Evliyim şu an çocuk yok umarım sonbahara kadar olmaz da bari sınavdan sonra doğum yaparım bakalım anca ramazandan sonra başlarım bende mat ve türkçeden başlamayı düşünüyorum

Çocuk yokmuş ya azimle calisirsan halledersin inşallah. Mat dan başlamak bence de mantıklı.
hallederim diye düşünüyorum yeter ki alım olsun şevkimiz kırılmasın daha öncede hazırlandım biraz ona güveniyorum açıkçası takatim de yok 2016 da çok yoruldum yıprandım

Şu an turkcedeyim. Belirli programim yok. Çünkü bebeğim var serbest değilim. Gün boyunca en az 1 saat de olsa bakmaya calisiyorum. Fırsat buldukça bakıyorum diyebilirim.

Selam kizlar ben de varım araniza katilmaya geldim bugünkü sinav iyi degildi zaten calismamistim da acikcasi oylesine girdim ama bu yil kararliyim artik bitsin bu is sıkıldım:işsiz: bu ara da bugün sinava giren varmi aranizda ????

Merhaba arkadaslar bende sizin gibi hazirlanmaya başladim. 25 yaşinda Evliyim 3 aylik bir cocugum var. Bu sene bu işi bitirmek istiyorum. Cok yiprandim. Daha once hazirlanmaya calistigim icin biraz bilgim var cocuk olduktan sonra biraktim bugun sifirdan başlicam. Cok zor olacak ama bunlarin hic biri engel değil yeter ki kalpten isteyip çalişalim
O yuzden ilk defa buraya katildim umarım birbirimize faydamiz olur şimdiden herkese başarilar.( pazar gunu sinava girdim abartilacak kadar zor degildi sadece ciddi bir calisma sabir ve inanc gerekli)

X