Bozun moralimi:))))bende hiçbişey yok
Ay ne güzel işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozun moralimi:))))bende hiçbişey yok
Bende tam dün bunu yazmıştım canım :)Gunaydin atkadaslarim. Hamile iken tatil yapan oldu mu hic? Ben ilkinde tatilde hamile kaldim ramazan bayraminda orucu tatili aradan cikardim :) tabi kismet oyle denk gelmisti :) subatta tatil aldik temmuz 14e subat sonu da hamilelik haberi aldim.24 haftalık olcam giderken. Hersey yolunda ise tatile gitmem problem yaratır mi acaba? Havuza girmem zaten deniz kullanirim sadece dedim ama yolculuk kafami karistirdi istanbuldan sideye
Emzirme sürecinde verirsin olmazsa destek alırsın ben hala almadim 53le 15.haftayı doldurdum.sağlıklı olunda kg verilir hormon takviyelerinden de kg almis olabilirsinValla çok kilo aldım kuzum bende belli olmamasına ozeniyorum açıkçası, nasıl gider kilolar bilmem
Yerim seni bnmki genetik sanırım anamin tipi bendeki ondada 5 aydan önce çıkmamış.benide gören anlamıyor hamile kalmadan 7kg vermiştim hamilelikte e 1 kg genç kız hallerime yakın oldum orta yaşta :) kg üzülme verilir bende hasimato var ona rağmen verebildiysem sende doğumdan sonra verirsin gobusunde bebisinde keyfini cikarAy ne güzel iştegöbeği çıkanlar çıkmayana, çıkmayanlar çıkana özeniyor ne tuhafiz biz kadınlar
ben hamile kalmadan baya bi kilo aldim ve göbeğim vardı daha küçük olduğunu öğrenenler tekrar bi süzüp hıı kilo almışsın diyip ezikliyolar :)) sinir bozucu olsa da alıştım insanların bilip bilmeden konuşmalarına :)
Aynen ben zaten tedaviye başladığımda başladim kilo almaya 57 kiloyla başladim tedaviye 60 la hamile kaldim..e sana kilo aldırmadimı ilaçlar?Emzirme sürecinde verirsin olmazsa destek alırsın ben hala almadim 53le 15.haftayı doldurdum.sağlıklı olunda kg verilir hormon takviyelerinden de kg almis olabilirsin
Gözün audın canım hayırlısı inşallahKızlar ben dün kontrole gittim ve bebeğimin kesin kız olduğunu öğrendim :) ve rahim ağzımda da bi sıkıntı yokmuş. Rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip edicek inşallah :) hepimizin evlatlarını korusun Allahım..
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinSabahi hastanede ettim.korkunc bobrek sancisiyla gittim taş muhtemelen ama tomografi cekemiyolar parol verdiler hafifletti sadece....perisan durumdayim
Niye bozuyon moralini sevin bence koca karınla inan herşey daha zor e malum nrkadar büyürse okadar çatlıcan boşverBozun moralimi:))))bende hiçbişey yok
Bnm bunye deneyimliydi cnm 2.denememdi o arada diyete dvm ediyordum salmadim onun içinde almadim kgAynen ben zaten tedaviye başladığımda başladim kilo almaya 57 kiloyla başladim tedaviye 60 la hamile kaldim..e sana kilo aldırmadimı ilaçlar?
Gözün audın canım hayırlısı inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Niye bozuyon moralini sevin bence koca karınla inan herşey daha zor e malum nrkadar büyürse okadar çatlıcan boşver
Ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik, faydası var mı bilmiyorum ama henüz çatlama yok..Çatlak demişken bir şeyler kullanan var mı çatlak için. Benim böyle morumsu küçük küçük başladı sanki
benimde tam tersi ortada göbek falan yok hatta 1 kg vermişim bile .. yani yemem yerinde .. önceki hamileliğimde göbek yoktu yine ama 21 kg almıştımBunda mide ağrım erken başladı sanırım ondan kaynaklı ..her gün bir soda için şişkinliğe iyi geliyor
Ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik, faydası var mı bilmiyorum ama henüz çatlama yok..
Ben zaten kilolu hamile kaldım şimdi diyorum ki iyikide başlarda almamışım valla bana da şişmansın diyorlar yapacak bir şey yok hamileyim diyorum yinede zayıfla diyenler var şaka gibiBen 12 haftaya kadar kusmama ragmen aldım yinede. Herkesin bünyesi farklı işte ne yaparsın. Keşke bende bu kadar Kilo almasam hemen çünkü cocuklarimla disari ciktigimda insanların saçma sapan bakışlarını çekmek zorunda kalıyorum. Ne merakli bir millet var dışarda ya:)
Ben oğlumda Zeyrtinyağı kullandım karnım çatlamadı ama bacak içlerim naptımsa çatladı önüne geçilmiyor malesef hangi bölge çok kilo alıyorsa orası çatlıyorAnladım canım.zeytinyagi iyi diyorlar yaptığım araştırmalara göre ama ne kadar doğru ben de bilemiyorum![]()
Kaşınıyo mu kaşınıyosa çatlıyordur okşayarak kaşıyınÇatlak demişken bir şeyler kullanan var mı çatlak için. Benim böyle morumsu küçük küçük başladı sanki
Ben zaten kilolu hamile kaldım şimdi diyorum ki iyikide başlarda almamışım valla bana da şişmansın diyorlar yapacak bir şey yok hamileyim diyorum yinede zayıfla diyenler var şaka gibi Karnın çıkmamış yoksa bebek gelişmiyor mu diyen vicdansızlarda varAllahtan boyum uzun biraz ordan kurtarıyorum 78 kiloyum şimdilik boy 170
Eski dr um 65 kg gel öyle ikinciyi doğur demişti nerdeeee 70 bile olamadım benYuh yani zalımlar vicdansızlar nasıl kilo vercekmissin onu da söylesinler bari eğer Allah bunu doğurduktan sonra 2. Nasip ederse kesinlikle zayıflayıp öyle hamile kalmam gerek. Şimdi gülüyoruz ama ben şahsen kilolu hamisim diye zorluğunu çekiyorum![]()
Kaşınıyor tatlı tatlıKaşınıyo mu kaşınıyosa çatlıyordur okşayarak kaşıyın![]()
Eski dr um 65 kg gel öyle ikinciyi doğur demişti nerdeeee 70 bile olamadım ben![]()
Gunaydin atkadaslarim. Hamile iken tatil yapan oldu mu hic? Ben ilkinde tatilde hamile kaldim ramazan bayraminda orucu tatili aradan cikardim :) tabi kismet oyle denk gelmisti :) subatta tatil aldik temmuz 14e subat sonu da hamilelik haberi aldim.24 haftalık olcam giderken. Hersey yolunda ise tatile gitmem problem yaratır mi acaba? Havuza girmem zaten deniz kullanirim sadece dedim ama yolculuk kafami karistirdi istanbuldan sideye
Saf Zeytinyağı ilk gebeliğimde kullandım hiç çatlamadım ,tabi genetik de etkili.Anladım canım.zeytinyagi iyi diyorlar yaptığım araştırmalara göre ama ne kadar doğru ben de bilemiyorum![]()