2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canim kizlar hcg degeri herkese ozgudur yazmislar ama hcg degerinin 2gunde 12kati olmasi gerekiyor yada yuzde 60 artis olmaliydi baska bir hastanexe yaptirmiz olsan bile yuzde artmis olmaliydi bence rahim kalinlasmasida sadece gebelikte olmuyor adettede rahim kalinlasabiliyor hani bunlari seni uzmek icin soyleniyorum fazla beklentiye girme diye soyluyorhm cunku gordumki heyecanlanmissin bence sen 2 gun sonra ayni yerde birdaha baktir hcg testinede ama ayni saatte olmasinada dikkat et bak benim ilk degerin 9du iki gun sonra 67 cikti doktorum 2gub sonra bidaha istedi 182 cikti tamam dedi artik kan verme bi hafta aonra bidaha verdim 1073 cikti bana ona gore gandevu verdi sen yarin gece bidaha kan ver istersen arkadaslar evet seni uzmek icin destek oluyorlar ama degerininde bugune artmasi lazimdi canim takibini yap bence sonucta yil olmus 2018 evde oturup cocugumuzun dusmesibi bekleyemeyiz hee biz ne yaparsak yapsak duscek olduktan sonra duser o ayri bisey ama biz elimizden geleni yapalim tevekkulu allaha birakalim
Haklısın canm işte insan umutlanıyor beklcm artiının yüksek olması sennki ne güzel artmş 9 dan 60 iki günde cnm eşim çok üzülyr bana belli etmesede napcam bilmyrm tek dum bir mucize olsun bebeğim vardr inş

Canım buyuk ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorsun. Uzmemek için ilk baştan beri bişey yazmadım ama 9 hamilelik demek için çok düşük bir değer zaten. Doktorunun ilk başta sana bu şekilde açıklaması ve birkaç gün sonra yeniden test yapıp netleştirelim demesi gerekirdi ama öyle yapmayıp seni heveslendirmeyi tercih etti.

Benim ilk tüp bebek denememde daha adet günüme 3-4 gün kala falan lekelenmelerim olmuştu test yaptırdım sonuç 5.67 çıktı doktorum hamilelik var ya da yok diyemem çok ara bi değer demişti birkaç gün sonra yeniden test yaparız ozaman net birşey söylerim dedi. 2-3 gün sonra da adet oldum zaten sonra kimyasal gebelik olduğu söylendi.

İlk hamileliklerin çoğunda kimyasal gebelik olabiliyor vücut bebeği kendine zarar verecek yabancı bişey gibi görüp savunmaya geçiyor ve düşmesine sebep oluyor. Ama 2. Seferde bunun yabanci bisey olmadığını anlayip savunma mekanizmasını devre dışı bırakıyor.
Yine de inşallah ben yanılıyorumdur hakkinda hayırlısını nasip etsin rabbim.
Sagol cnm haklısınız moralim çok bozuldu lekelenmem yok canm bilmyrm olsam şimdiye olurdum deme . Cok kötü oldum eşime ne dicm cok üzlcek kesin:KK43:

Canm gttim dr yeni geldim rahimde kalınlaşma var dedi bende söledim adete yakın yumurtladım ondan olablir yeni gebeliklerde kalınlaşma oluyormuş dediki bir hafta bekleyin o zaman artışına bakarız aynı yerden tekrar yaparsn dedi dr bir hafta beklcm
Peki ilk değerinin 9 diğerinin 8 olduğunu söyledin mi?

Sagol cnm haklısınız moralim çok bozuldu lekelenmem yok canm bilmyrm olsam şimdiye olurdum deme . Cok kötü oldum eşime ne dicm cok üzlcek kesin:KK43:
Senden daha fazla üzülmez sonucta bebeği karnında taşıyan sensin Suan için birşey demek zorunda değilsin birkac gun geçsin aradan netleştir zaten herşey. Nasibinde varsa her türlü olur kendini okadar sıkıntıya sokma. Rahatlamaya çalış biraz.

Canım yapabilecek bişey yok Rabbimin takdiri şu topikte kime dokunsan ne acılar çıkar içinden. Her zaman için beterin beteri var diyceksin ve haline şükrediceksin canım. Okudun mu bilmiyorum ama ben geçen yıl 16 haftalık bebeğimi düşürdüm mesela. Biz üzülmedik mi hemde belkide senin kaç katın ama hayatın sonu değil. Bak rabbim yine nasip etti şimdi.

Senden daha fazla üzülmez sonucta bebeği karnında taşıyan sensin Suan için birşey demek zorunda değilsin birkac gun geçsin aradan netleştir zaten herşey. Nasibinde varsa her türlü olur kendini okadar sıkıntıya sokma. Rahatlamaya çalış biraz.
Haklsıınız moralimi iyi tutym biraz girmiyim buraya inş değerlerim yükselr tutunur bana bir mucize olur inş ü

İns canm uzanp bol bol dikkat etcm yarın misafrlerm var keşke gelmeselrdi evde yatardm tüm gün korkuyorum yükselmezse diye gizem
Evet canim kotu olmus misafir zamansiz geliyor. Canim kac yasindasin bilmiyorum henuz cok genc oldugunu tahmin ediyorum zaten daha 1.5 aylik evlymissin. Eger olumsuz bisey olursada dunyanin sonu degil. Illa oyle olcak demiyorum. Sadece rahatlamaya calis. Olumlu dusun ama olumsuza da kendini hazirla. Hepimiz bu sekilde olmaliyiz cunku hicbir seyin garantisi maalesef yok. Sadece rahatlamaya calis. Kac yasindasin bu arada busra.

Haklısın canm işte insan umutlanıyor beklcm artiının yüksek olması sennki ne güzel artmş 9 dan 60 iki günde cnm eşim çok üzülyr bana belli etmesede napcam bilmyrm tek dum bir mucize olsun bebeğim vardr inş
valla esler bizim kadar uzulemez canim ben 2 bucuk yil bu ani bekledim eminim benim cektigimi cekmemistir o o yuzden sen kendini dusun ve 2 gun sonra bidaha ver kan canim

valla esler bizim kadar uzulemez canim ben 2 bucuk yil bu ani bekledim eminim benim cektigimi cekmemistir o o yuzden sen kendini dusun ve 2 gun sonra bidaha ver kan canim
Bence tekrar kan vermesin. Yanlis anlamayın muhalefet olmak icin soylemiyorum. Diyelimki deger gene yükselmedi bir kere daha yikilicak. Sonucta yukselmiyorsa bu pozisyonda yapabilcrgi bisey yok. Bence beklemesi daha dogru geliyor bana. Yada yukselmesi icin yapilabilcek bisey varsa ben bilmiyorum. Ben kendimde bi kez kan verdim. Simdi muayene gunumu bekliyorum. Tekrar tekrar bakip kendimi strese sokmak istemedigim icin. Yolunda deilse doktor soyleyecektir en azindan 1 kere uzulurm.

Deger 1200 u gectikten sonra yavaslar artis bende kendim icin cok korkmustum bir ara arastrmistim korkma sende icini ferah tut gayet normal gozukuyor burda yazilanlara gore
Allah razı olsun dünden beri kendimde değilim bu yazdıklarınız sayesinde biraz rahatlıyorum sizin artışlarınız nasıldı ki mesela benim doktorum erken erken kan istiyor 3 gün arayla kan veriyorum ama o 4 gün gibi hesaplıyor sanırım sizin değerleriniz nasıldı

Canm dün baktrdm düşük çıktı ondan gittim adete yakın bende yumurtladm sence ondanmdr rahim kalınlaşma gebelik olmasyla alakalı deme senn ne güzel ckmş inş benmde çıkar bende ilaç kullanıyoruö verdi folik asit sence yükselir mi
Canim ben 14. Gün yumurtladım 28. Gün baktirdim yani bat günü bakıldı sen geç yumurtladın diyorsun ya düşük çıkması normal rahim kalinlasman güzel dünkü kaç cıktı birde yarın baktir aynı yerde 2 güne bir artışı önemli düşük çıkmasından ziyade o erken yada gec dollenmeyle alakali mesela 20 ise 40 çıkması lazım yarın benim bat günü 250 idi doktor aynı yerde 2 gun sonra baktir dedi 500 bekliyorum dedi 650 olmuştu çok güzel dedi bu artış önemli imkanın vrmarsa sen bi baktir yine folik asit le yükselmezde o bebeğin beyin gelişimi için hamile olmadan 3 ay önce başlanıyor yeni olduğundan düşük çıkmıştır kalınlaşma ovulasyonla başlıyor gebeliktede kalınlaşma olması önemli benim 250 yken kalinlasman var çok güzel dedi iyi birşey yani hatta protestan verdi düşük riskim var çift rahimliyim protestan rahmi kalinlastiriyormus

Kızlar buarada ben bişey sorucam iliskiye devam ediyormusunuz şu dönemde doktora bununla ilgili soru soran var mı. Ben biara sordum keseyi görene kadar ara verin demişti. Kese gördüğümüz gün de sormayı unuttum.

benim tedaviyle oldu. doktorum 12. haftaya kadar yasakladı ilişkiyi

X