canim kizlar hcg degeri herkese ozgudur yazmislar ama hcg degerinin 2gunde 12kati olmasi gerekiyor yada yuzde 60 artis olmaliydi baska bir hastanexe yaptirmiz olsan bile yuzde artmis olmaliydi bence rahim kalinlasmasida sadece gebelikte olmuyor adettede rahim kalinlasabiliyor hani bunlari seni uzmek icin soyleniyorum fazla beklentiye girme diye soyluyorhm cunku gordumki heyecanlanmissin bence sen 2 gun sonra ayni yerde birdaha baktir hcg testinede ama ayni saatte olmasinada dikkat et bak benim ilk degerin 9du iki gun sonra 67 cikti doktorum 2gub sonra bidaha istedi 182 cikti tamam dedi artik kan verme bi hafta aonra bidaha verdim 1073 cikti bana ona gore gandevu verdi sen yarin gece bidaha kan ver istersen arkadaslar evet seni uzmek icin destek oluyorlar ama degerininde bugune artmasi lazimdi canim takibini yap bence sonucta yil olmus 2018 evde oturup cocugumuzun dusmesibi bekleyemeyiz hee biz ne yaparsak yapsak duscek olduktan sonra duser o ayri bisey ama biz elimizden geleni yapalim tevekkulu allaha birakalim