2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
daha belli değil geçiştir. ben ailelere bile söylemedim. kalp atışı duyulmadan söylemeyi düşünmüyorum ben.

Keşke bizde demeseydik şimdi eşimn aile tarafı komşlarla yakın gecekondu tarafnda otryrlar komşları felanda duymş korlyrm bende nazar değmesinden şimdi ya. İnsanlarn içinide bilemyrsn ki ALLAH korusun bebeğimi ya:KK43:

Keşke bizde demeseydik şimdi eşimn aile tarafı komşlarla yakın gecekondu tarafnda otryrlar komşları felanda duymş korlyrm bende nazar değmesinden şimdi ya. İnsanlarn içinide bilemyrsn ki ALLAH korusun bebeğimi ya:KK43:

keşke ama olan olmuş işte. bol bol dua edin. nazar duası da okuyun

keşke ama olan olmuş işte. bol bol dua edin. nazar duası da okuyun
Okuyorum nazar duasıda okuyim canm şindi bilmeyen kamadı ya:KK43: eşimde dün korktu nazar değer mi dye :KK43: eşimin ailesnn binasında ilk bizim torun haberi olcak ondan şimdi bahsederler herkese ondan korktm :KK43: birşy olmaz deme ALLAH korusun yavrumu

Okuyorum nazar duasıda okuyim canm şindi bilmeyen kamadı ya:KK43: eşimde dün korktu nazar değer mi dye :KK43: eşimin ailesnn binasında ilk bizim torun haberi olcak ondan şimdi bahsederler herkese ondan korktm :KK43: birşy olmaz deme ALLAH korusun yavrumu
AYni korkular bende de var o yuzden aileler biliyor sadece. En yakın arkadasima bile söyleyemedim. Allah nazardan korusun bebislerimizi saglikla buyusunler insallah. Bu arada sık idrara cikma bendede oluyor canim.

AYni korkular bende de var o yuzden aileler biliyor sadece. En yakın arkadasima bile söyleyemedim. Allah nazardan korusun bebislerimizi saglikla buyusunler insallah. Bu arada sık idrara cikma bendede oluyor canim.
Canm benm en yakn arkdşm blyrdu hatta ilk o öğrendi o kmseye demez hatta o testte beni zorladı eşimn ailesi kalablk biri duysa tamam sülale duyar ondan korktm eşimde yr uzan hiçbrşy yapma yorma kendni dyr bende ole yapyrm sende iyi yapmşssn cnm kimseye sölememrkle keşke bende demesydm. Korusun allahım bebeklrimizi amin . Sen kaybldn kız Bende dedm tek ben mi ckyrm idrara dye üzülyrdm neyseki çoğunz çıkyrsnz normalmiş

Bende kese göründü, haftasıyla uyumlu dedi. Şimdi boş kese şüphesi bitmiş mi oluyor?
Hayır canım kalp atışı önemli çünkü benim keseyi ilk öğrendiğimden beri boş gebelik olabilir dedi sakın üzme kendini herşey olacağına varır inşallah herşey güzel olur

Bs
Bende ilk öğrendiğimde herkese söyledim 3 yıldır olmuyordu herkes konuşmayı kessin diye ama çok pişman oldum sonradan Allaha tevekkül edelim o korur insallah

Hoş buldum Kasım Anneleri, Selamlar selamlar efendim :anneadayı:

Eklentiler

• 02D406B7-27A6-44F7-8895-76237842582C.jpeg
    02D406B7-27A6-44F7-8895-76237842582C.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 0B890573-BFAE-4CBA-828D-31442EA2B862.jpeg
    0B890573-BFAE-4CBA-828D-31442EA2B862.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 44
Bs

Bende ilk öğrendiğimde herkese söyledim 3 yıldır olmuyordu herkes konuşmayı kessin diye ama çok pişman oldum sonradan Allaha tevekkül edelim o korur insallah
İnsanlarn ağzında torba ıslanmyrki canm hemen yayıyorlar aynen dua etmekten başka çaremz yok çok dikkat etmelyz eşim hatta diyor uzan hiç kalkma bende ole yapyrm

İnsanlarn ağzında torba ıslanmyrki canm hemen yayıyorlar aynen dua etmekten başka çaremz yok çok dikkat etmelyz eşim hatta diyor uzan hiç kalkma bende ole yapyrm
Canım düşük riskim vardı ama Cok şükür 3 haftadır bı sıkıntı olmadı yani Allah bize bagislasin bebeklerimizi aynen iyi yapiyosun bol bol dinlen dikkat et

umarım hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız rabbim nasip ederi kalp atışlarınıda duymayı bende yarın gidicem en son 2 gün önce betam 5180 di keseyi görürüz inşallah

umarım hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız rabbim nasip ederi kalp atışlarınıda duymayı bende yarın gidicem en son 2 gün önce betam 5180 di keseyi görürüz inşallah
Canm sen kesn görrsn 5000 lerdymş yükselmştr beta biraz daha fazla

X