Cümlemiz inşallahSağlıkla hayırla al canım kucağına inş.
Öyle bir teori var gördüm bende, kesin birşey değil, Tutmadı diyen çoktuCanım sağda olunca genelde erkek oluyormuş sanırım tabi buda diğerleri gibi sadece bir teori. Benim belirtiler ve hissiyatım hep kız gibi ama bakalım ne çıkacak
Çok geçmiş olsun canım... Allah şifa versin...Ya herkese cok tesekkurederim.korkunc bir agriymis tas agrisi...gecmedi tabi.parol sadece hafifletiyo hatta hafifletiyo bile drnmez.24 saatir cekiyorum.hic bilmedigim bir agri korkuncmus....hic birinize yasatmasin
Yok canım belli değil 17. Haftada randevum daha 3 hafta varama ben kız hissediyorum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin
Hayırlı sağlıklı salih evlat olsun inşallah. Benimde kızlar soldaydi sanki. Hayırlısı yinede:)Kızlar benim de sağda Erkek
Bende sürüyorum duştan sonra cnm vücut hemen emiyor zaten silmene gerek kalmiyorElimde bolca saf zeytinyağı var.sureyim sürmesine de sürdükten sonra yikanicak mi öyle peçete falan mı konuluyor nasıl yapılıyor
Allah yardımcın olsun normal kişiler bile güçlü ağrı kesicilerle zor dayanıyor. Umarım rabbim en kısa zamanda dindirir sancılarınıYa herkese cok tesekkurederim.korkunc bir agriymis tas agrisi...gecmedi tabi.parol sadece hafifletiyo hatta hafifletiyo bile drnmez.24 saatir cekiyorum.hic bilmedigim bir agri korkuncmus....hic birinize yasatmasin
Ne mutlu sana işte bende belli olsun istemiyorum. Benimde hamile olduğumu 28. Haftada anca anlıyorlardı ilk hamileliğimde. Sanırım ikinci hamilelikte erken belli oluyorAy benim de çok az büyüdü. Kiyafetle hiç belli olmuyor. 4 aylık hamileyim deyince millet bi karnıma bakıyo istemsizce. Ben de merakla tekmeleri ve büyümesini bekliyorum. O değil otobüste falan fenalık basıyor bazen hamileyim deyip yer isteyecem millet inanmayacak.
Kuzum geçmiş olsun nasılsın şimdi?Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben gece geç uyudum baş ağrısıyla uyandım ya
Aa evet şimdi gördüm canım kordonun baya altında. İnşallah hayırlı evlat olur canım
Ay canım geçmiş olsun şuan nasılsın? Onun ağrısına zor derler Allah dayanma kuvveti versin bian önce ağrıların geçsin inşallah
Canım benimde ilk bebeğim sağdaydı erkekti :)) şimdi nerde hala anlamadım :)Hayırlı sağlıklı salih evlat olsun inşallah. Benimde kızlar soldaydi sanki. Hayırlısı yinede:)
Benim şimdi bebek solda ama 12 haftalıkken doktor erkek dedi.yüzde vermeden gayet emin bişekilde dedi hemde.sürekli gittiğim bi dr değil perinatologdu ikili tarama için gitmiştim daha sonra da başka ultrason randevum olmadı.Canım benimde ilk bebeğim sağdaydı erkekti :)) şimdi nerde hala anlamadım :)
Şimdi biraz daha iyiyim canımcım ama sağdan sağdan ağırıyo hala. Köye geldk bizde kayınvalidemdeyiz burada ki evinde kalacakmış bikaç gün. Sanırım iftara buradayız bişeyler hazırlıycaz. Sen nasılsın?Kuzum geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Çok geçmiş olsun ultrasonla bakıldı mı peki?Sabahi hastanede ettim.korkunc bobrek sancisiyla gittim taş muhtemelen ama tomografi cekemiyolar parol verdiler hafifletti sadece....perisan durumdayim
Geçmiş olsun, kanama alanı olduğu zaman bazen bizimki gibi leke şeklinde geliyor, bazen de sizinki gibi bir anda boşalıyo, belli bir nedeni yok doktor ne dedi?Kızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki
Canım benimde ilk bebeğim sağdaydı erkekti :)) şimdi nerde hala anlamadım :)
Geçmiş olsun canım benimki de aynen seninki gibi olmuştu,hiç bir belirti vermeden gece kalktım ki kanama aktı bildiğin,sonra şükür kesildi şimdi de lekelenme şeklinde devam ediyor ,bol bol dinlen ayağa kalkma işe gidiyorsan rapor al derim .Kızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki
Bende de oldu..hala lekelenme oluyor arada. Surekli dinlenme, uzanma halindeyim. Gecmis olsunKızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki
Çok geçmiş olsun.Kızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?