2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya herkese cok tesekkurederim.korkunc bir agriymis tas agrisi...gecmedi tabi.parol sadece hafifletiyo hatta hafifletiyo bile drnmez.24 saatir cekiyorum.hic bilmedigim bir agri korkuncmus....hic birinize yasatmasin
Allah yardımcın olsun normal kişiler bile güçlü ağrı kesicilerle zor dayanıyor. Umarım rabbim en kısa zamanda dindirir sancılarını

Ne mutlu sana işte bende belli olsun istemiyorum. Benimde hamile olduğumu 28. Haftada anca anlıyorlardı ilk hamileliğimde. Sanırım ikinci hamilelikte erken belli oluyor

Kuzum geçmiş olsun nasılsın şimdi?

Canım benimde ilk bebeğim sağdaydı erkekti :)) şimdi nerde hala anlamadım :)
Benim şimdi bebek solda ama 12 haftalıkken doktor erkek dedi.yüzde vermeden gayet emin bişekilde dedi hemde.sürekli gittiğim bi dr değil perinatologdu ikili tarama için gitmiştim daha sonra da başka ultrason randevum olmadı.

Kuzum geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Şimdi biraz daha iyiyim canımcım ama sağdan sağdan ağırıyo hala. Köye geldk bizde kayınvalidemdeyiz burada ki evinde kalacakmış bikaç gün. Sanırım iftara buradayız bişeyler hazırlıycaz. Sen nasılsın?

Kızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki

Kızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki
Geçmiş olsun, kanama alanı olduğu zaman bazen bizimki gibi leke şeklinde geliyor, bazen de sizinki gibi bir anda boşalıyo, belli bir nedeni yok doktor ne dedi?

Canım benimde ilk bebeğim sağdaydı erkekti :)) şimdi nerde hala anlamadım :)

Hayirlisi olsun insallah canim. Sabah aç karinla dümdüz uzandiginda elinle karnını kontrol ediyorsun sertlik nerdeyse kesede oradadır. Benimki hep sağda artık büyüyor ortaya doğru geliyor

Geçmiş olsun canım benimki de aynen seninki gibi olmuştu,hiç bir belirti vermeden gece kalktım ki kanama aktı bildiğin,sonra şükür kesildi şimdi de lekelenme şeklinde devam ediyor ,bol bol dinlen ayağa kalkma işe gidiyorsan rapor al derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…