Canım benim ilk çocuk ama benimkide öyleSahurlar yapıldı misafirler gitti. Yatağa girdim ayak ağrısından uyuyamıyorum. Ya kızlar bide benim göbek sanki 6 aylık gibieşim dalga geçiyo doğuracak gibisin diye. 3. Çocuk olduğu için heralde
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunSabahi hastanede ettim.korkunc bobrek sancisiyla gittim taş muhtemelen ama tomografi cekemiyolar parol verdiler hafifletti sadece....perisan durumdayim
Saf Zeytinyağı ilk gebeliğimde kullandım hiç çatlamadım ,tabi genetik de etkili.
Plasenta previa deniliyor bu duruma çeşitleri var;kimisinde tamamen plasenta rahim ağzını engelleyip normal doğumu imkansız hale getiriyor,kimisinde hafif düzeyde oluyor.eğer hamileliğin sonlarına doğru plasenta düzelmezse lütfen bu durumu ciddiye alın ,hiç yorulmamanız lazım bol dinlenme,aynı şeyi 2 ay önce erken doğumla eltim yaşadı ,kanlar içinde hastaneye kaldırdık ,çok şükür o da bebeği de iyi.plasenta previa teşhisi konanlar lütfen doktor kontrolüne sık gitsinler ve sakin kalmaya çalışsınlar.Tansiyon da şeker de normaldi ama sancılarım da vardı acile gittim benim bebek değil eşi Rahim ağzına çok yakınmış bayağı gösterdi doktor. Erken doğum ihtimali varmış ama daha çok tehlike kanama yönünden oluyormuş. Sezeryan sırasında aşırı kan kaybı Allah korusun..
Sürdükten sonra bekle 5-10 dakika iyice emsin deri.sonra silmeden atletini indir,birşey olmaz zeytinyağı temiz zaten faydalı.Elimde bolca saf zeytinyağı var.sureyim sürmesine de sürdükten sonra yikanicak mi öyle peçete falan mı konuluyor nasıl yapılıyor
Canım benim ilk çocuk ama benimkide öylesanki 6 aylık gibi. Eşim bu nasıl 3.5 aylık diyor şaşırıyor ilk zamanlar iniyordu gazdan oluyordu ama 2 haftadır hiç inmiyor benim bebeğim sağ tarafta orası daha büyük orantısız duruyor şuan göbeğimin sağında sanki içerde balon varmış gibi şişlik var dokununca orası daha sert doktora sordum kese o dedi
Benimki de sağda ve cinsiyeti belli değilSeniN bebeğin cinsiyeti belli mı? Benimkide sağ tarafta merak ettim o yuzden:)
Benimki de sağda ve cinsiyeti belli değil
Evet canım ya hayırlısı.sağlıklısını versin rabbim.benim vefat eden ikizler erkekti ikisi de ,şimdi herkes daha çok merak ediyor habire soruyorlar tabi.kısmet diyorum ben de.Bu merakla daha ne kadar yaşiycaz
Evet canım ya hayırlısı.sağlıklısını versin rabbim.benim vefat eden ikizler erkekti ikisi de ,şimdi herkes daha çok merak ediyor habire soruyorlar tabi.kısmet diyorum ben de.
Hoş geldin aramıza hemşehrim bende uşaklıyım Emira SY merhaba beni de listeye ekler misiniz ?
Sat: 12 şubat
Doğum:19 kasım
1. Çocuk
Kız
Yok canım belli değil 17. Haftada randevum daha 3 hafta varSeniN bebeğin cinsiyeti belli mı? Benimkide sağ tarafta merak ettim o yuzden:)
Hoş geldin aramıza hemşehrim bende uşaklıyım 
Hoşbuldum hemşerim aaa çok sevindim nedense
6 yıl gurbette yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Memleket başka bi şey yaben gurbette olunca tvde uşak yazısını görünce bile sevindirik oluyom hemen atladım o yüzden
Aynen canım sen yine dönmüşsün ne güzel benim öyle bi ihtimalim yok malesef yılda 1 kez anca gidebiliyorum6 yıl gurbette yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Memleket başka bi şey ya
SeniN bebeğin cinsiyeti belli mı? Benimkide sağ tarafta merak ettim o yuzden:)
Kızlar benim de sağda ErkekBenimki de sağda ve cinsiyeti belli değil
Canım sağda olunca genelde erkek oluyormuş sanırım tabi buda diğerleri gibi sadece bir teori. Benim belirtiler ve hissiyatım hep kız gibi ama bakalım ne çıkacakKızlar benim de sağda Erkek
Sağlıkla hayırla al canım kucağına inş.Kızlar benim de sağda Erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?