2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende oğlumda etten çok iğrenmiştim 9 ay yiyemedim maalesef şimdi yine çok iğreniyorum.

Bende oğlumda etten çok iğrenmiştim 9 ay yiyemedim maalesef şimdi yine çok iğreniyorum.
Yapma canım ya.. Ben biraz da vicdan yapıyorum hiçbir şey yemiyorum yavruma faydalı bir şey gitsin diye köfte filan yiyoruz ekmek arası. Onu severek yiyorum biraz ketçap ve hardal koyup. Löp et yemiyorum aslında. Bari protein olsun kuzuya. Tavuk, bakliyat filan da yiyemiyorum.

Sen de öyle köfte filan denedin mi? Mutlaka denemişsin gerçi de, belki öyle yiyebilirsin dedim...

Kızlar şuan daha 14. Haftafayız ben hiç kilo almadım 57-58 im hep fakat göbeğim kocaman oldu şimdiden yandan tam bir karış ölçtüm sizde de bu kadar çıktı mı. Gaz diyeceğim de hiç inmiyor ki sizde nasıl durum :)

Canım canın bişey çekmesiyle cinsiyetin çok bir ilgilisi yok aslında. Olsaydı eğer benim ikinci kızım kesin erkekti:) gerçi erkek gibi bi kız ama. Tüm herşeyim erkeğe uyuyordu, ama kız oldu.

Canım öyle başağrısı oluyo, Allahtan iğne ve serum var. Geçen ayda, bu ayda serum taktırdım geçmeyen migren yüzünden. Allah kimseye vermesin. Çok şükür iyi olmana sevindim.

turkmencede fidan yaziyor ama
Benim baktığım kaynakta da Türkmence yeşermeye başlayan arpa, buğday, hasıl diye belirtmiş. Başka bir yerde de yürümek yazmış. Ona Bakarken Sühan'ı gördüm isim güzelmiş ama anlamını beğenmedim. Gerçi ben niye kız isimlerine bakıyorsam :)

Yok ya bebek o, çıktılar artık :)

Evet canım kesinlikle Amin Allah kimseye vermesin çok zor kafamı kaldıramadım bende migren yoktu nerden geldi bu ağrı anlamadım Dr eğer sabahta devam ederse Mr cekicez dedi inşallah sabah bişeyim kalmaz

Bende hiç almadim 53kg ve sanki biraz çıktı yada bana ole geliyor :)

Evet canım kesinlikle Amin Allah kimseye vermesin çok zor kafamı kaldıramadım bende migren yoktu nerden geldi bu ağrı anlamadım Dr eğer sabahta devam ederse Mr cekicez dedi inşallah sabah bişeyim kalmaz
Migreni olan biri olarak söylüyorum çok zor geçmiş olsun ellerini buzlu suya sok bide corekotunu ez buzdolabı poşetinde 10 san falan onu solu bikaç kez ilk başladığı an yakalarsan ilaçsız ii geliyor bide ılık dus

Evet canım neler denedik ama yiyemedim. Maalesef şimdi yine öyleyim. Balık yiyorum sadece. Haftada iki üç kez kırmızı et hiç yiyemiyorum adını söylerken bile kötü oluyorum (

Canım bende kilo almadım ama karnım ciddi var.. baya baya hamileyim :))

sen ekndini sartladin erkege yaa bak banab11. hafta erkek dedi anam bugun bacakalri bi acti kizim ulenn dercesinee :) maysanin anlaminin olmasini cok dusunmuyroum aslinda anunde zeynep olucak cunku :)

sen ekndini sartladin erkege yaa bak banab11. hafta erkek dedi anam bugun bacakalri bi acti kizim ulenn dercesinee :) maysanin anlaminin olmasini cok dusunmuyroum aslinda anunde zeynep olucak cunku :)
Hiç yüzde vermedi o yüzden aslında :) Kıza da çok çabuk alışırım :)) 6.Aya kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten, o zamana kadar kararını versin
Zeynep güzel eşim çok seviyor o ismi

Kızlar ben her 4 haftada kilo ve beden ölçümlerimi alıyorum şuanda ibrede ilerleyen göbüş ve kilo

Kızlar muhabbetleriniz çok tatlı iyi güldüm Kaynana sevmeyengiller hamilelikte anne kimi severse çocuk da onu severmiş Anne ne yerse çocuğun da onu sevmesi gibi.. Ben de diyorum niye hep babaanneler kötü sevilmeyen anneanneler cici oluyor diye. Çünkü benim de abimin çocuğu var ve annem melek gibidir ama kaynana kaynanadır malesef hiçbir türü sevilmiyor

Anneni geç sen de sevilmiyorsundur :) Görümce kayınvalideden beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…