Bende oğlumda etten çok iğrenmiştim 9 ay yiyemedim maalesef şimdi yine çok iğreniyorum.Evet canımsenin 11+3te mi belli olmuştu, aklımda öyle kalmış. Son usgye göre bi dahaki gittiğimizde bizim de 11+2 olacak sanırım.
Eşim de ilk kız mı olacak acaba dedi, sonra canım ağırlıkla tatlı ve biraz da et çekmeye başladı. Başka bir şey yiyemiyorum neredeyse. Kahvaltıda arada domatesli kıyma pişiriyorum makarna sosu gibi, onu yiyorum mesela. İnsan kahvaltıda kıyma mı yerŞimdi etçi bi erkek geliyor diyor
Inşallah canım o günleri dört gözle bekliyorum Allah razı olsunÇok geçmiş olsun.
Neyse ki bebek iyiymiş, sen de en kısa sürede toparlarsın kendini umarım
Yapma canım ya.. Ben biraz da vicdan yapıyorum hiçbir şey yemiyorum yavruma faydalı bir şey gitsin diye köfte filan yiyoruz ekmek arası. Onu severek yiyorum biraz ketçap ve hardal koyup. Löp et yemiyorum aslında. Bari protein olsun kuzuya. Tavuk, bakliyat filan da yiyemiyorum.Bende oğlumda etten çok iğrenmiştim 9 ay yiyemedim maalesef şimdi yine çok iğreniyorum.
Arpa, buğday diyor anlamı için, başka anlamı var mı?ben maysa veya gunes dusunuyofum aslinda guneste kararliydim ama sonradan maysa yida sevdim yaa
turkmencede fidan yaziyor amaArpa, buğday diyor anamı için başka anlamı var mı?
Canım canın bişey çekmesiyle cinsiyetin çok bir ilgilisi yok aslında. Olsaydı eğer benim ikinci kızım kesin erkekti:) gerçi erkek gibi bi kız ama. Tüm herşeyim erkeğe uyuyordu, ama kız oldu.Evet canımsenin 11+3te mi belli olmuştu, aklımda öyle kalmış. Son usgye göre bi dahaki gittiğimizde bizim de 11+2 olacak sanırım.
Eşim de ilk kız mı olacak acaba dedi, sonra canım ağırlıkla tatlı ve biraz da et çekmeye başladı. Başka bir şey yiyemiyorum neredeyse. Kahvaltıda arada domatesli kıyma pişiriyorum makarna sosu gibi, onu yiyorum mesela. İnsan kahvaltıda kıyma mı yerŞimdi etçi bi erkek geliyor diyor
Canım öyle başağrısı oluyo, Allahtan iğne ve serum var. Geçen ayda, bu ayda serum taktırdım geçmeyen migren yüzünden. Allah kimseye vermesin. Çok şükür iyi olmana sevindim.Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötüydum baş ağrısı felaket bi kusma bugün doktora gittik ağrı kesici yaptılar bulantı kesmek için zofee yaptılar iyi geldi çok şükür ama çok korktum bebeğime bişey olcak diye bebeğimzide gördük oda iyi inşallah bi daha olmaz neden oldu anlamadım 2 gün kesintisiz süren ağrı mi olur yaa
Benim baktığım kaynakta da Türkmence yeşermeye başlayan arpa, buğday, hasıl diye belirtmiş. Başka bir yerde de yürümek yazmış. Ona Bakarken Sühan'ı gördüm isim güzelmiş ama anlamını beğenmedim. Gerçi ben niye kız isimlerine bakıyorsam :)turkmencede fidan yaziyor ama
Yok ya bebek o, çıktılar artık :)Kızlar şuan daha 14. Haftafayız ben hiç kilo almadım 57-58 im hep fakat göbeğim kocaman oldu şimdiden yandan tam bir karış ölçtümsizde de bu kadar çıktı mı. Gaz diyeceğim de hiç inmiyor ki sizde nasıl durum :)
Evet canım kesinlikle Amin Allah kimseye vermesin çok zor kafamı kaldıramadım bende migren yoktu nerden geldi bu ağrı anlamadım Dr eğer sabahta devam ederse Mr cekicez dedi inşallah sabah bişeyim kalmazCanım canın bişey çekmesiyle cinsiyetin çok bir ilgilisi yok aslında. Olsaydı eğer benim ikinci kızım kesin erkekti:) gerçi erkek gibi bi kız ama. Tüm herşeyim erkeğe uyuyordu, ama kız oldu.
Canım öyle başağrısı oluyo, Allahtan iğne ve serum var. Geçen ayda, bu ayda serum taktırdım geçmeyen migren yüzünden. Allah kimseye vermesin. Çok şükür iyi olmana sevindim.
Bende hiç almadim 53kg ve sanki biraz çıktı yada bana ole geliyor :)Kızlar şuan daha 14. Haftafayız ben hiç kilo almadım 57-58 im hep fakat göbeğim kocaman oldu şimdiden yandan tam bir karış ölçtümsizde de bu kadar çıktı mı. Gaz diyeceğim de hiç inmiyor ki sizde nasıl durum :)
Migreni olan biri olarak söylüyorum çok zor geçmiş olsun ellerini buzlu suya sok bide corekotunu ez buzdolabı poşetinde 10 san falan onu solu bikaç kez ilk başladığı an yakalarsan ilaçsız ii geliyor bide ılık dusEvet canım kesinlikle Amin Allah kimseye vermesin çok zor kafamı kaldıramadım bende migren yoktu nerden geldi bu ağrı anlamadım Dr eğer sabahta devam ederse Mr cekicez dedi inşallah sabah bişeyim kalmaz
Evet canım neler denedik ama yiyemedim. Maalesef şimdi yine öyleyim. Balık yiyorum sadece. Haftada iki üç kez kırmızı et hiç yiyemiyorum adını söylerken bile kötü oluyorumYapma canım ya.. Ben biraz da vicdan yapıyorum hiçbir şey yemiyorum yavruma faydalı bir şey gitsin diye köfte filan yiyoruz ekmek arası. Onu severek yiyorum biraz ketçap ve hardal koyup. Löp et yemiyorum aslında. Bari protein olsun kuzuya. Tavuk, bakliyat filan da yiyemiyorum.
Sen de öyle köfte filan denedin mi? Mutlaka denemişsin gerçi de, belki öyle yiyebilirsin dedim...
Canım bende kilo almadım ama karnım ciddi var.. baya baya hamileyim :))Kızlar şuan daha 14. Haftafayız ben hiç kilo almadım 57-58 im hep fakat göbeğim kocaman oldu şimdiden yandan tam bir karış ölçtümsizde de bu kadar çıktı mı. Gaz diyeceğim de hiç inmiyor ki sizde nasıl durum :)
sen ekndini sartladin erkege yaa bak banab11. hafta erkek dedi anam bugun bacakalri bi acti kizim ulenn dercesinee :) maysanin anlaminin olmasini cok dusunmuyroum aslinda anunde zeynep olucak cunku :)Benim baktığım kaynakta da Türkmence yeşermeye başlayan arpa, buğday, hasıl diye belirtmiş. Başka bir yerde de yürümek yazmış. Ona Bakarken Sühan'ı gördüm isim güzelmiş ama anlamını beğenmedim. Gerçi ben niye kız isimlerine bakıyorsam :)
Hiç yüzde vermedi o yüzden aslında :) Kıza da çok çabuk alışırım :)) 6.Aya kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten, o zamana kadar kararını versinsen ekndini sartladin erkege yaa bak banab11. hafta erkek dedi anam bugun bacakalri bi acti kizim ulenn dercesinee :) maysanin anlaminin olmasini cok dusunmuyroum aslinda anunde zeynep olucak cunku :)
Arkadaşımın kızının adi gökçe maysa. Sempatik bir isimben maysa veya gunes dusunuyofum aslinda guneste kararliydim ama sonradan maysa yida sevdim yaa
Anneni geç sen de sevilmiyorsundur :) Görümce kayınvalideden beterKızlar muhabbetleriniz çok tatlı iyi güldümKaynana sevmeyengiller hamilelikte anne kimi severse çocuk da onu severmiş Anne ne yerse çocuğun da onu sevmesi gibi.. Ben de diyorum niye hep babaanneler kötü sevilmeyen anneanneler cici oluyor diye. Çünkü benim de abimin çocuğu var ve annem melek gibidir ama kaynana kaynanadır malesef hiçbir türü sevilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?