• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canım :KK36: senin 11+3te mi belli olmuştu, aklımda öyle kalmış. Son usgye göre bi dahaki gittiğimizde bizim de 11+2 olacak sanırım.

Eşim de ilk kız mı olacak acaba dedi, sonra canım ağırlıkla tatlı ve biraz da et çekmeye başladı. Başka bir şey yiyemiyorum neredeyse. Kahvaltıda arada domatesli kıyma pişiriyorum makarna sosu gibi, onu yiyorum mesela. İnsan kahvaltıda kıyma mı yer :-) Şimdi etçi bi erkek geliyor diyor :-)
11+6 neredeyse 12 yani :) Maşallah şifa olsun inşallah :))

Hayret ya o kadar erkek tahmini yaptım nerde bu millet :))
Banada erkek dedin cumartesiyi bekliyorım canın
Merhaba kizlar bugun ikili testimize gttik cok sukur bir sikintimiz yokhersey yolunda veeeee bir kizimiz olacakkkk cok sewindimmmmmm
Gözünüz aydın canım

Bnmde bugun doktorum yüzde doksan kız dedi iki üç hafta sonra kesinleşir dedi :) saglıklı hayırlı dogsunda ama ilk günden beri bende kız hissediyodum :)
Gözünüz aydın hayırlı olsun

Valla bende etçi oldum zaten etçiydim ama iğrenme vs. Hiç olmadı. Şimdide etli çorba yaptım iftar olsa doya doya içsem diyorum, eşimi bekliyorum da :KK70:bende tatlıdan iğrenmiştim resmen. şu 2 haftadır tatlı yedim çikolata vs. Ama şimdi yine tatlı yeyince midem bulanıyo ağzımda iğrenç bi tat kalıyo :KK12:
Ben çok etçi değilim balıkçıyımdır kırmızı etide köfteye bayılırım öyle yemeklerde et oluncada sevmem ama şimdi deli gibi et istiyorum ve tatlıyafa normalde düşkünümdür şimdi midem yüzünden tek yediğim tatlı çilekli yoğurt

Gözünüz aydın canım

Ben çok etçi değilim balıkçıyımdır kırmızı etide köfteye bayılırım öyle yemeklerde et oluncada sevmem ama şimdi deli gibi et istiyorum ve tatlıyafa normalde düşkünümdür şimdi midem yüzünden tek yediğim tatlı çilekli yoğurt
Aaa iyi birşey kalmamış hayırlı haberler alırsın inşallah

Valla bende etçi oldum zaten etçiydim ama iğrenme vs. Hiç olmadı. Şimdide etli çorba yaptım iftar olsa doya doya içsem diyorum, eşimi bekliyorum da :KK70:bende tatlıdan iğrenmiştim resmen. şu 2 haftadır tatlı yedim çikolata vs. Ama şimdi yine tatlı yeyince midem bulanıyo ağzımda iğrenç bi tat kalıyo :KK12:
Ben de düz çikolata, gofret filan yiyemiyorum aslında. Pasta, kurabiye filan daha çok ev yapımı tatlıları çekiyor canım.
Sana da afiyet olsun canım, kan olsun miniğine :KK68::KK68:

Evet ya, ben gözlük takmıyorum normalde devamlı ama doktora gözlüksüz gittiysem hiçbir şey göremiyorum :-) Aslında aynı fotoğrafçılardaki gibi çıktı alıp veriyor ama çok uzaktan çekiyor gerçekten. Bir dahakine ikimiz de rica edelim, yaklaştırsın :-)

Hadi bakalım geliyor oğlumuz, iyice moda girdim sayende :KK36:
Gelsin Ali Haydar :))

Kızlar 3 lü test yaptıran var mı aranızda? Benim bebek 15+1 iken yine 15+6 göründü ulrasonda tüp bebek ol adına rağmen. Ama aradaki fark kapanıyor sanki önceden 7 gün fark vardı şimdi 5 e düştü.
Haftanın geri olmasını ileri olmasını sorun etme canım benimki 10 gün geriden geliyordu simdi üç gun önde gitmeye başladı.
O ultrasona gorede değişiyor hem.
Biz sadece yediklerimize ictiklerimize dikkat etmeliyiz..

Kızlar banada kıza benziyo diye yorum yapiĺmisti ins dogru cikar yarin gelsin bir an once bide annecikler sizin de göbüsler cikmaya basladimi benim hamile oldugum cok belli yani o derece gobek var onceki hamileligimde 6 aydan cikmisti oysaki

Bide ben ilk basta 3 kilo aldim ilk gunlerimde mide bulantilarimla beraber hepsini verdim 74 le hamile kaldim hala 74 um bi sorun yoktur umarim

Kızlar banada kıza benziyo diye yorum yapiĺmisti ins dogru cikar yarin gelsin bir an once bide annecikler sizin de göbüsler cikmaya basladimi benim hamile oldugum cok belli yani o derece gobek var onceki hamileligimde 6 aydan cikmisti oysaki
İlkinde de erken çıkmıştı şimdi de çıktı. Çok çabuk çıkıyor göbeğim :)

Gözünüz aydın canım

Ben o tarz şeyleri hiç denemedim bile. Ben de yemek içinde kokusu sinince pek sevmiyorum ama etli çorbayı seviyorum :KK51:
Ben de düz çikolata, gofret filan yiyemiyorum aslında. Pasta, kurabiye filan daha çok ev yapımı tatlıları çekiyor canım.
Sana da afiyet olsun canım, kan olsun miniğine :KK68::KK68:
Bende çikolata gofret pasta sütlü tatlı hastasıyım. Şerbetlilerle pek aram yok ama artık çoğunla aram kalmadı. 2 3 gündür iyice midem kalkar oldu tatlı bişey ağzıma atınca :KK43:

Ben de normalde rexona'nın deodorantını kullanıyorum da , işte hamilelik nedeniyle daha temiz içerikli bir deodorant ya da roll on aramaya başladım. Onlar da rexonalar kadar etkili değil tabi.
Evet canım bende başka bulamadığım için devam ediyorum napim Yaz geldi mecbur artık

Isim düşünenler oldu mu cinsiyet öğrenenlerden ? Okullar kapansin kafam rahatken bir liste yaparim artik. Ilk kuzumun adi Simay acaba ona uyumlu bir isim mi koysam yoksa farklı mi bilemedim... önce buna karar vermem gerek sizler de isimleri seçince yazin da birbirimize fikir olsun :)
ben maysa veya gunes dusunuyofum aslinda guneste kararliydim ama sonradan maysa yida sevdim yaa

Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötüydum baş ağrısı felaket bi kusma bugün doktora gittik ağrı kesici yaptılar bulantı kesmek için zofee yaptılar iyi geldi çok şükür ama çok korktum bebeğime bişey olcak diye bebeğimzide gördük oda iyi inşallah bi daha olmaz neden oldu anlamadım 2 gün kesintisiz süren ağrı mi olur yaa

Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötüydum baş ağrısı felaket bi kusma bugün doktora gittik ağrı kesici yaptılar bulantı kesmek için zofee yaptılar iyi geldi çok şükür ama çok korktum bebeğime bişey olcak diye bebeğimzide gördük oda iyi inşallah bi daha olmaz neden oldu anlamadım 2 gün kesintisiz süren ağrı mi olur yaa

Çok geçmiş olsun.
Neyse ki bebek iyiymiş, sen de en kısa sürede toparlarsın kendini umarım :KK200:

Back
X