Ben zaten çok fena bir görümceyimAnneni geç sen de sevilmiyorsundur :) Görümce kayınvalideden beter
İlahi güldürdünüz benisen ekndini sartladin erkege yaa bak banab11. hafta erkek dedi anam bugun bacakalri bi acti kizim ulenn dercesinee :) maysanin anlaminin olmasini cok dusunmuyroum aslinda anunde zeynep olucak cunku :)
Benim görümcem yok ama görümce olcam bakalım nasıl olunuyormuşBen zaten çok fena bir görümceyim
Seninki benimkinden daha efso olur. Ve ayrıca mikemmel bir duygu bir ara uzun uzun anlatırımBenim görümcem yok ama görümce olcam bakalım nasıl olunuyormuş
Alırım taktikleri, Kardeş ince ince nasıl işlenir? Geline hayat nasıl zehir edilir? Konu başlıklarımız bunlarSeninki benimkinden daha efso olur. Ve ayrıca mikemmel bir duygu bir ara uzun uzun anlatırım
Çok teşekkür ederim canım bunların hepsini denicemMigreni olan biri olarak söylüyorum çok zor geçmiş olsun ellerini buzlu suya sok bide corekotunu ez buzdolabı poşetinde 10 san falan onu solu bikaç kez ilk başladığı an yakalarsan ilaçsız ii geliyor bide ılık dus
Alırım taktikleri, Kardeş ince ince nasıl işlenir? Geline hayat nasıl zehir edilir? Konu başlıklarımız bunlar
Benimde iki günden beri ağrıyordu cnm bide halsizlik varKızlar ben dün akşamdan beri çok kötüydum baş ağrısı felaket bi kusma bugün doktora gittik ağrı kesici yaptılar bulantı kesmek için zofee yaptılar iyi geldi çok şükür ama çok korktum bebeğime bişey olcak diye bebeğimzide gördük oda iyi inşallah bi daha olmaz neden oldu anlamadım 2 gün kesintisiz süren ağrı mi olur yaa
Ilk kızımda 13binde 1 çıkmıştı canim o zaman 29 dum.simdi 33 4 sene gecince risk artmis tabi 6 binde 1 cıktı doktor da gayet iyi tabiki artacak dediKızlar ikili tarama testi kombine sonucunuz kaç çıktı? Benim 1075de 1 cıktı. Ilk kızımda 15binde 1 çıkmıştı. Bu kadar fark tedirgin etti beni. Doktorum negatif kabul edebiliriz hu testi dedi ama benim için rahat değil. Harmony, nifty gibi kan testlerinden birini yaptıracağım içimi rahatlatmak için
çok teşekkür ederimBenim evimde iki tane kedim olmasina ragmen benim toxo‘ya karsi bagisikligim yokmus. Kediden gecmesi icin diskisiyla kontakt halindw bulunmaniz gerekir. O yuzden sorun etmeyin bana kalirsa
inşallah canım .bende çok severim daha önce 1 kedi ve 3 köpeğim vardı ama şimdi bebk olunca çekiniyorum herşeyden.Dediğin gibi Allah ın izniyle bişey olmaz inşallahCanım bende çok takıntılıydım özellikle ilk hamileliğimde dışarda et yerdim toksoplazma mı oldum acaba derdim hemen arkasından testler filan :))) ellerini yıka bol bol. Şimdi sen ağzına kol gitmiş gibi de hissedersin hep bende öyle oluyor normalde çok seviyorum kedileri köpekleri ama hamile kalınca pek yaklaşmıyorum ağzımda kıl varmış gibi oluyor. Ama inşallah bir şey olmaz Allah’ın izniyle.
çok sağol canım içimi rahatlattınTokzoplazma kedinin tüyünden bulaşmaz canım korkma.ayrıca o sırada kedide toksaplaxma hastalığı aktif olacak o bir yere çişini yada kakasını yapacak sende tesadüfen ona temas edeceksin yani zincir uzun biraz.yediğin çiğ gıdaları temiz yıka elini güzel yıka bişey olacağını sanmam
Ay çok güldüm canım ya okurken, ne güzel bir rüyaymış o öyleGünaydınMide bulantısız bir günden merhaba herkese :) rüyamda takla atarak herkese haber veriyodum kızım olacak diye Allah hayır etsin Nasıl öyle bi sevinçse
Ben daha önce evde 1 kedi ve bahçede 3 köpek beslemiştim. İlk haftalarda yapılan testimde yanlış hatırlamıyorsam şuanda böyle bir durum var mı diye bakılmıştı geçmişe dönük bağışıklığım olup olmadığına bakılmadı diye hatırlıyorum ,çünkü yek değer vardı sonuçlarda. ama mutlaka soracağım gidince doktoruma varsa öyle bir imkanım yaptıracağımBana ilk gebelikte doktorum, evcil hayvan mı besledin kapmışsın, bağışıklığın var, olmasaydı aşı yaptırtacaktım dedi ordan hatırlıyorum, haftan geçmediyse yaptırır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?