2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sen ekndini sartladin erkege yaa bak banab11. hafta erkek dedi anam bugun bacakalri bi acti kizim ulenn dercesinee :) maysanin anlaminin olmasini cok dusunmuyroum aslinda anunde zeynep olucak cunku :)
İlahi güldürdünüz beni Sağlıkla dünyaya gelsin büyüsün .. hem kız çocukları daha vefalıdır bereketlidir

Çok teşekkür ederim canım bunların hepsini denicem

Benimde iki günden beri ağrıyordu cnm bide halsizlik var

Kızlar ikili tarama testi kombine sonucunuz kaç çıktı? Benim 1075de 1 cıktı. Ilk kızımda 15binde 1 çıkmıştı. Bu kadar fark tedirgin etti beni. Doktorum negatif kabul edebiliriz hu testi dedi ama benim için rahat değil. Harmony, nifty gibi kan testlerinden birini yaptıracağım içimi rahatlatmak için

Ilk kızımda 13binde 1 çıkmıştı canim o zaman 29 dum.simdi 33 4 sene gecince risk artmis tabi 6 binde 1 cıktı doktor da gayet iyi tabiki artacak dedi

pearlshine aslinda detayliyi da bekleyebilirsin canim sonucun kotü degil ki huzursuz olma stres yapma orda da tekrar muayene oluyoruz serce parmagi burun kemigi ense kalp bir suru belirtec oluyor. Cunku tarama testi tamam olanin da bazen orda belli olabiliyor bu durumu. Senin sonucun zaten iyi aklini bulandirma bence

inşallah canım .bende çok severim daha önce 1 kedi ve 3 köpeğim vardı ama şimdi bebk olunca çekiniyorum herşeyden.Dediğin gibi Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah

çok sağol canım içimi rahatlattın

Bana ilk gebelikte doktorum, evcil hayvan mı besledin kapmışsın, bağışıklığın var, olmasaydı aşı yaptırtacaktım dedi ordan hatırlıyorum, haftan geçmediyse yaptırır bence.
Ben daha önce evde 1 kedi ve bahçede 3 köpek beslemiştim. İlk haftalarda yapılan testimde yanlış hatırlamıyorsam şuanda böyle bir durum var mı diye bakılmıştı geçmişe dönük bağışıklığım olup olmadığına bakılmadı diye hatırlıyorum ,çünkü yek değer vardı sonuçlarda. ama mutlaka soracağım gidince doktoruma varsa öyle bir imkanım yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…