11+6 neredeyse 12 yani :) Maşallah şifa olsun inşallah :))Evet canımsenin 11+3te mi belli olmuştu, aklımda öyle kalmış. Son usgye göre bi dahaki gittiğimizde bizim de 11+2 olacak sanırım.
Eşim de ilk kız mı olacak acaba dedi, sonra canım ağırlıkla tatlı ve biraz da et çekmeye başladı. Başka bir şey yiyemiyorum neredeyse. Kahvaltıda arada domatesli kıyma pişiriyorum makarna sosu gibi, onu yiyorum mesela. İnsan kahvaltıda kıyma mı yerŞimdi etçi bi erkek geliyor diyor
Banada erkek dedin cumartesiyi bekliyorım canınHayret ya o kadar erkek tahmini yaptım nerde bu millet :))
Gözünüz aydın canımMerhaba kizlar bugun ikili testimize gttik cok sukur bir sikintimiz yokhersey yolunda veeeee bir kizimiz olacakkkk cok sewindimmmmmm
Gözünüz aydın hayırlı olsunBnmde bugun doktorum yüzde doksan kız dedi iki üç hafta sonra kesinleşir dedi :) saglıklı hayırlı dogsunda ama ilk günden beri bende kız hissediyodum :)
Ben çok etçi değilim balıkçıyımdır kırmızı etide köfteye bayılırım öyle yemeklerde et oluncada sevmem ama şimdi deli gibi et istiyorum ve tatlıyafa normalde düşkünümdür şimdi midem yüzünden tek yediğim tatlı çilekli yoğurtValla bende etçi oldum zaten etçiydim ama iğrenme vs. Hiç olmadı. Şimdide etli çorba yaptım iftar olsa doya doya içsem diyorum, eşimi bekliyorum dabende tatlıdan iğrenmiştim resmen. şu 2 haftadır tatlı yedim çikolata vs. Ama şimdi yine tatlı yeyince midem bulanıyo ağzımda iğrenç bi tat kalıyo
Aaa iyi birşey kalmamış hayırlı haberler alırsın inşallahBanada erkek dedin cumartesiyi bekliyorım canın
Gözünüz aydın canım
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Ben çok etçi değilim balıkçıyımdır kırmızı etide köfteye bayılırım öyle yemeklerde et oluncada sevmem ama şimdi deli gibi et istiyorum ve tatlıyafa normalde düşkünümdür şimdi midem yüzünden tek yediğim tatlı çilekli yoğurt
İnşallah canım inşalllahhhhhhAaa iyi birşey kalmamış hayırlı haberler alırsın inşallah
Ben de düz çikolata, gofret filan yiyemiyorum aslında. Pasta, kurabiye filan daha çok ev yapımı tatlıları çekiyor canım.Valla bende etçi oldum zaten etçiydim ama iğrenme vs. Hiç olmadı. Şimdide etli çorba yaptım iftar olsa doya doya içsem diyorum, eşimi bekliyorum dabende tatlıdan iğrenmiştim resmen. şu 2 haftadır tatlı yedim çikolata vs. Ama şimdi yine tatlı yeyince midem bulanıyo ağzımda iğrenç bi tat kalıyo
Gelsin Ali Haydar :))Evet ya, ben gözlük takmıyorum normalde devamlı ama doktora gözlüksüz gittiysem hiçbir şey göremiyorumAslında aynı fotoğrafçılardaki gibi çıktı alıp veriyor ama çok uzaktan çekiyor gerçekten. Bir dahakine ikimiz de rica edelim, yaklaştırsın
Hadi bakalım geliyor oğlumuz, iyice moda girdim sayende
Benlik sorun yok dr derim kiz derse pinkstrap erkek dedi o erkek sen bilmiyosun diye kizarim :)Hayır lütfen ne tahmin yaptıysak o, bozmayın
Haftanın geri olmasını ileri olmasını sorun etme canım benimki 10 gün geriden geliyordu simdi üç gun önde gitmeye başladı.Kızlar 3 lü test yaptıran var mı aranızda? Benim bebek 15+1 iken yine 15+6 göründü ulrasonda tüp bebek ol adına rağmen. Ama aradaki fark kapanıyor sanki önceden 7 gün fark vardı şimdi 5 e düştü.
İlkinde de erken çıkmıştı şimdi de çıktı. Çok çabuk çıkıyor göbeğim :)Kızlar banada kıza benziyo diye yorum yapiĺmisti ins dogru cikar yarin gelsin bir an once bide annecikler sizin de göbüsler cikmaya basladimi benim hamile oldugum cok belli yani o derece gobek var onceki hamileligimde 6 aydan cikmisti oysaki
Ben o tarz şeyleri hiç denemedim bile. Ben de yemek içinde kokusu sinince pek sevmiyorum ama etli çorbayı seviyorumBanada erkek dedin cumartesiyi bekliyorım canın
Gözünüz aydın canım
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Ben çok etçi değilim balıkçıyımdır kırmızı etide köfteye bayılırım öyle yemeklerde et oluncada sevmem ama şimdi deli gibi et istiyorum ve tatlıyafa normalde düşkünümdür şimdi midem yüzünden tek yediğim tatlı çilekli yoğurt
Bende çikolata gofret pasta sütlü tatlı hastasıyım. Şerbetlilerle pek aram yok ama artık çoğunla aram kalmadı. 2 3 gündür iyice midem kalkar oldu tatlı bişey ağzıma atıncaBen de düz çikolata, gofret filan yiyemiyorum aslında. Pasta, kurabiye filan daha çok ev yapımı tatlıları çekiyor canım.
Sana da afiyet olsun canım, kan olsun miniğine
Ben devlette ücretsiz yaptırdım. 3 hormona ve kafasının ölçümüne bakıyorlar.3lü deHımm anladım onun fiyatı ne? 2’li gibi mi?
Anladım tamam canım sağolasın.Haftanın geri olmasını ileri olmasını sorun etme canım benimki 10 gün geriden geliyordu simdi üç gun önde gitmeye başladı.
O ultrasona gorede değişiyor hem.
Biz sadece yediklerimize ictiklerimize dikkat etmeliyiz..
Evet canım bende başka bulamadığım için devam ediyorum napim Yaz geldi mecbur artıkBen de normalde rexona'nın deodorantını kullanıyorum da , işte hamilelik nedeniyle daha temiz içerikli bir deodorant ya da roll on aramaya başladım. Onlar da rexonalar kadar etkili değil tabi.
Evet tatlım inşallah sağlıkla alırız kucağımiza miniklerimizi :))Bebeklerin tarihide yakın muhtemelen aynı zamanlarda doğruruz
ben maysa veya gunes dusunuyofum aslinda guneste kararliydim ama sonradan maysa yida sevdim yaaIsim düşünenler oldu mu cinsiyet öğrenenlerden ? Okullar kapansin kafam rahatken bir liste yaparim artik. Ilk kuzumun adi Simay acaba ona uyumlu bir isim mi koysam yoksa farklı mi bilemedim... önce buna karar vermem gerek sizler de isimleri seçince yazin da birbirimize fikir olsun :)
Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötüydum baş ağrısı felaket bi kusma bugün doktora gittik ağrı kesici yaptılar bulantı kesmek için zofee yaptılar iyi geldi çok şükür ama çok korktum bebeğime bişey olcak diye bebeğimzide gördük oda iyi inşallah bi daha olmaz neden oldu anlamadım 2 gün kesintisiz süren ağrı mi olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?