2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Seninki hala erkek Çok uzaktan çekiyor ya, benim doktorum da böyle. Aslında yaklaştırsa bayağı bildiğin bebek
Evet ya, ben gözlük takmıyorum normalde devamlı ama doktora gözlüksüz gittiysem hiçbir şey göremiyorum Aslında aynı fotoğrafçılardaki gibi çıktı alıp veriyor ama çok uzaktan çekiyor gerçekten. Bir dahakine ikimiz de rica edelim, yaklaştırsın

Hadi bakalım geliyor oğlumuz, iyice moda girdim sayende

Madem tahminler havada uçuşuyor, ben de katılayım taze taze :)
İlk fotodaki hafta yanluş, geç döllenmeden 8 hafta olacak o

Eklentiler

• usg.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 99
  • usg2.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 90
Bizim seninle belirtilerimiz de çok benziyor

Isim düşünenler oldu mu cinsiyet öğrenenlerden ? Okullar kapansin kafam rahatken bir liste yaparim artik. Ilk kuzumun adi Simay acaba ona uyumlu bir isim mi koysam yoksa farklı mi bilemedim... önce buna karar vermem gerek sizler de isimleri seçince yazin da birbirimize fikir olsun :)

I
Ilk kızım Lidya ikincede Karya olacak :)

Bizim seninle belirtilerimiz de çok benziyor
Evet canım senin 11+3te mi belli olmuştu, aklımda öyle kalmış. Son usgye göre bi dahaki gittiğimizde bizim de 11+2 olacak sanırım.

Eşim de ilk kız mı olacak acaba dedi, sonra canım ağırlıkla tatlı ve biraz da et çekmeye başladı. Başka bir şey yiyemiyorum neredeyse. Kahvaltıda arada domatesli kıyma pişiriyorum makarna sosu gibi, onu yiyorum mesela. İnsan kahvaltıda kıyma mı yer Şimdi etçi bi erkek geliyor diyor

Merhaba kizlar bugun ikili testimize gttik cok sukur bir sikintimiz yokhersey yolunda veeeee bir kizimiz olacakkkk cok sewindimmmmmm
Oh maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Bnmde bugun doktorum yüzde doksan kız dedi iki üç hafta sonra kesinleşir dedi :) saglıklı hayırlı dogsunda ama ilk günden beri bende kız hissediyodum :)
Maşallah canım ne güzel, rabbim kucağına almayı nasip etsin

Valla bende etçi oldum zaten etçiydim ama iğrenme vs. Hiç olmadı. Şimdide etli çorba yaptım iftar olsa doya doya içsem diyorum, eşimi bekliyorum da bende tatlıdan iğrenmiştim resmen. şu 2 haftadır tatlı yedim çikolata vs. Ama şimdi yine tatlı yeyince midem bulanıyo ağzımda iğrenç bi tat kalıyo

Zaten bildigim kadariyla mide buyuyo ama eski haline donmuyo.muhtemelen kalorisi yuksek urunler tuketiyorsunuzdur....bebeginizin ek gidaya gecmesiyle muthis bir farkindalik donemi basliyor onda seker var onda sigir jelatini var onda şellak var onda elma puresi var....boylece her seyi evde pisirmeye basliyosunuz.indtagramda gidadedektifi var takip etmiyosaniz ek gidaya gecince edersiniz....okudukca paketli gidaya dusman oluyosunuz:) zaten 6.aydan sonra sadece su bile icseniz yeter sutunuz azalmiyo sizde yeni bir beslenme programina gecmis olursunuz

Biz o konuda anlaşamıyoruz ikimizinde istediği birşey yok, ilerleyen zamanlara artık

Ayy hadi inşallah :)
Görümcem tutturdu erkek de erkek, ben bilirim kesin erkek. Valla kız erkek ayırt etmiyordum ama sanırım artık bu kadar baskıdan sonra kız istiyorum
Hayırlısı olsun inşallah net gözükmüyor öylesine tahmindi. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…