bende takip ediyorum gıda dedektifini. ya ne zararlı şeyler yemiş içmişimZaten bildigim kadariyla mide buyuyo ama eski haline donmuyo.muhtemelen kalorisi yuksek urunler tuketiyorsunuzdur....bebeginizin ek gidaya gecmesiyle muthis bir farkindalik donemi basliyor onda seker var onda sigir jelatini var onda şellak var onda elma puresi var....boylece her seyi evde pisirmeye basliyosunuz.indtagramda gidadedektifi var takip etmiyosaniz ek gidaya gecince edersiniz....okudukca paketli gidaya dusman oluyosunuz:) zaten 6.aydan sonra sadece su bile icseniz yeter sutunuz azalmiyo sizde yeni bir beslenme programina gecmis olursunuz
aayyy kaynana koruyana bak fena görümce seniiiAlırım taktikleri, Kardeş ince ince nasıl işlenir? Geline hayat nasıl zehir edilir? Konu başlıklarımız bunlar
günaydın canıımGünaydın herkese
Alırım taktikleri, Kardeş ince ince nasıl işlenir? Geline hayat nasıl zehir edilir? Konu başlıklarımız bunlar
Erkek anaları,geleceğin cağnım kaynanaları üstünlük elden gidiyeeah. Kız anneleri bizi geçmiş
Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
Bulanti donemin artik bitti demekki :)Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
Amannn dün sizin muhabbetleri görünce, zaten sevilmeyecez bari yapalım dedimgünaydın kızlarr hayırlı bereketli bulantısız kusmasız cumalarınız olsunn
aayyy kaynana koruyana bak fena görümce seniii
bende görümceyim ama gelin geldiğinde 7 yaşındaydım. hiçbir vasfım yok gelin üzerindebeni fasulyeden görümce sayıyolar ama ablam fenadır yengem ablamı ablam yengemi hiiiç sevmez
günaydın canıım
Allah hayra çıkarsın, rüyada gördüğün cinsiyet doğrudur derler ama bebeği görmemişsin müjdesini vermişsin bilemedim :)GünaydınMide bulantısız bir günden merhaba herkese :) rüyamda takla atarak herkese haber veriyodum kızım olacak diye Allah hayır etsin Nasıl öyle bi sevinçse
Hiç yüzde vermedi o yüzden aslında :) Kıza da çok çabuk alışırım :)) 6.Aya kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten, o zamana kadar kararını versin
Zeynep güzel eşim çok seviyor o ismi
bizde cok sevdik zeynep ismini esim bastan istememistim anlamini soyleyince oda hemdn zeynepdemeye basladi saglikli olsunlarda insaallah yaa kizi erkegi yok valla bende hep erkek olacak demistim ruyalarimdada hep erkek bebek gordum bide ustune bi battaniye gorup almistim moms queen yaziyordu ustunde yanlis almisim benim cocuk erkek diyip degstrmistim :)simdi cok pismanim yaa degistirtidigimeHiç yüzde vermedi o yüzden aslında :) Kıza da çok çabuk alışırım :)) 6.Aya kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten, o zamana kadar kararını versin
Zeynep güzel eşim çok seviyor o ismi
evet canim rabbim oncelikle saglik sihhat versin evlatlarimiza en onemlisi o cinsiyetib bi onemi yok aslinda benim icin cunku cok ugrastim bu bebege sahip olmak icinİlahi güldürdünüz beniSağlıkla dünyaya gelsin büyüsün .. hem kız çocukları daha vefalıdır bereketlidir
canim bulanti ara ara bendede kesiliyor yada her gunku gibi siddetli slmuyor bende senin gibiyim hemdn acaba biseymi oldu diyorum bisey olmamistir buna inaniyorum kafan rahat olsun boyle ara ara bulanti kesilip karin kuculebiliyor bugun benimde kucuk givi messla aslinda aoyle bebege bisey olsada karnimizin kuculecegini dusunmuyorum kanama vs olmadigi surece cunku icimizdeki 10 cm bebis nereye gidicdk :)Kızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
Allah önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize, bebek sahibi olmak isteyen herkese.bizde cok sevdik zeynep ismini esim bastan istememistim anlamini soyleyince oda hemdn zeynepdemeye basladi saglikli olsunlarda insaallah yaa kizi erkegi yok valla bende hep erkek olacak demistim ruyalarimdada hep erkek bebek gordum bide ustune bi battaniye gorup almistim moms queen yaziyordu ustunde yanlis almisim benim cocuk erkek diyip degstrmistim :)simdi cok pismanim yaa degistirtidigime
ayy kıyamam ona, işi öğrenip kardeşi işleyecek görümceler bekliyo onu demekkiAmannn dün sizin muhabbetleri görünce, zaten sevilmeyecez bari yapalım dedimNe demek seni takmıyor? Sen görümcesin kendinden gel, adımızı iyiye çıkaracaksın, bizi utandırma al cadılığı ele Bizim gelin de şanssız yalnız, 3 Tane görümce
gönlünü kalbini ferah tut canım kötüBizde ikili taramaya gidiyoruz şimdi çok gerginimgüne bulantisiz baslayanlar adina cok sevindim darisi basimiza
evet canim once saglikkk ssninde basin sagolsun yaa insaallah gonlundeki olurr gunumuzds zaten evlat sahibi olmak cok zorlasti o yuzddn insan kiz yada erkek olsun diyemiyor rabbim bir evlat versin yeterki diyorsun ayy bana 2 doktorda kiz dedi yaa benim kizda bide hic utanmiyor aciyor bacaklari hemdnAllah önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize, bebek sahibi olmak isteyen herkese.
Ben her fırsatta dile getiriyorumdur Kız çocuklarını daha özel buluyorum. Şu an ki Erkek isteğim oğlumu kaybetmiş olmamdan kaynaklı sanırım. Tabi yerini almayacakta ne bileyim garip bir psikoloji işte.
Dur kesinleşsin de ona göre alırsın beğendiğin şeyleri, 5 Aydan değişen varmış baksana. İnşallah o kadar da büyük sürprizler yapamazlar
valla yapan yapıyo ama bizde de 6 aydan önce kıyafet vs. almıyolar. benmki ne olursa kabul artıkAllah önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize, bebek sahibi olmak isteyen herkese.
Ben her fırsatta dile getiriyorumdur Kız çocuklarını daha özel buluyorum. Şu an ki Erkek isteğim oğlumu kaybetmiş olmamdan kaynaklı sanırım. Tabi yerini almayacakta ne bileyim garip bir psikoloji işte.
Dur kesinleşsin de ona göre alırsın beğendiğin şeyleri, 5 Aydan değişen varmış baksana. İnşallah o kadar da büyük sürprizler yapamazlar
Sağol, doğru söylüyorsun zorlaştı iyice.evet canim once saglikkk ssninde basin sagolsun yaa insaallah gonlundeki olurr gunumuzds zaten evlat sahibi olmak cok zorlasti o yuzddn insan kiz yada erkek olsun diyemiyor rabbim bir evlat versin yeterki diyorsun ayy bana 2 doktorda kiz dedi yaa benim kizda bide hic utanmiyor aciyor bacaklari hemdninsaallahndegismez herhaldd artik ama ayrintida kesin belli olur amma dun dayanamadim aldim iki bisey olmadi degstriririn
Eşim Kızımızın olacağını duysa atlar hemen Zeynep olsun diye ama onun 2 kuzenin de kızlarının ismi Zeynep, o yüzden koymam :) bir tanesi çok sakin naif çok tatlı bir kız, diğeri bebek henüz bilemiyorum.valla yapan yapıyo ama bizde de 6 aydan önce kıyafet vs. almıyolar. benmki ne olursa kabul artık
bide bizim gelinin ismide Zeynep, bazı Zeynepler azıcık fena oluyolar yada bizim şansımıza denk geldi
oda dogru rahat rahat takiliyor icerdeeSağol, doğru söylüyorsun zorlaştı iyice.
Biz çocuğun özel alanına tecavüz ediyoruz, o kendisini kimse görmüyor diye rahat rahat takılıyor, bilse izleyen var usturuplu durur
ahahahEşim Kızımızın olacağını duysa atlar hemen Zeynep olsun diye ama onun 2 kuzenin de kızlarının ismi Zeynep, o yüzden koymam :) bir tanesi çok sakin naif çok tatlı bir kız, diğeri bebek henüz bilemiyorum.
Dün kaynana kötüydü, bugün gelin kötü kendin meleksin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?