2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin
Bende Forumda aratınca gördüm 2’lide sorun çıkmayıp, 3’lüde çıkanları. Sen neden yaptırıyorsun?

Çok çabuk karalıyorlar işte insanların üstünü böyle. Hamile zaten işi yürüyemez kurtulalım gözüyle bakıyorlar ama yanlışlar tabi ki. Kesinlikle bırakmayın hakkınızı, mecbur verecekler. 2.5 yıl çalışmışsınız “hadi sana güle güle” demekle olmaz.
Büyük ihtimal hamileliği öğrendiklerinden beri planlıyorlardır böyle birşey, yerinize kimin geçeceği bile bellidir. Allah bildiği gibi yapsın onları.

Ben de aynıyım yaaa. Yaptırayım hepsini dedim:)

Amin
Bende Forumda aratınca gördüm 2’lide sorun çıkmayıp, 3’lüde çıkanları. Sen neden yaptırıyorsun?

Canım ben ikiliyi aslında yaptıracaktım denk gelmedi sonra vazgeçtim doktor sordu yaptırmadım dedim sana kontrole gelince 3lü yaparız dedi. Zaten kontrolüm var gitmişken yapıcam yoksa sırf onun için değil aslında.

Ya kusura bakma bana bunun bildirimi gelmemiş. Sana erkek dediysem erkektir

Ben pazartesi günü yaptırdım sonucu 10 gun sonra çıkacakmış
Ben ege üniversitesi nde yaptırdım aynı gün çıkıyor sonucu ama formu vermeyi unuttuğum için bir daha gidicem formu verip risk hesaplanacak. 3lü çok güvenilir değil diyorlar. 2Li daha güvenilirmiş. Ben Nipt de yaptırdım aynı zamanda

2’li güvenilir değil 3’lü hiç değil resmen:) 17-24 haftaları arasında ayrıntılı ultrason var 3’lüyle strese girmene gerek bile yok aslında.

Bugün 2 3 kez bir şeyleri unutup durdular kaç defa gel git yaptım onların yüzünden. Haftaya gittiğimde vercem formu hesaplattırırım. Bende 3lü yü yanlış çıkabiliyor diye duydum dediğin gibi. Ne bileyim geç randevu yüzünden uğraşıp duruyom bir daha sorun çıkarsa emin adımlarla yaklaşayım dedim. 3Lüyü de randevu vermişken gittim.

Hımm anladım onun fiyatı ne? 2’li gibi mi?

Geçmiş olsun inşallah geçicidir işin içinde üzüldüm çok ağır olmuş pes edip haklarını bırakma sakın
Yok kimse yardim etmiyor tek basimayim. Zor ama ne yapalım mecbur. Yaramaz değiller çok şükür sadece çok konuşuyorlar aksama kadar başım şişiyor
E malum hepsi kız

I
Ne guzel ya insallah. Geldim eczaneden olmaz dedi kapsulu suya dökemezmişim. Diger randevum da ta 4 haziranda 3 hafta da icmeden beklemek istemiyorum aksam esim gelsin de evde biri varken deniycem bidada valla boğulurum moğulurum kimse yokken neme lazim :)

Korkma canım, yaparsın inşallah. Yanında biri olması daha iyi tabii, ondan güç alırsın artık

ekmek yutarken yut canım, ozaman beyninde rahatlar kendini kasmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…