• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2’li güvenilir değil 3’lü hiç değil resmen:) 17-24 haftaları arasında ayrıntılı ultrason var 3’lüyle strese girmene gerek bile yok aslında.

Doğru diyorsun canım bakalım bir gideyim nasıl olacak. Zaten en iyi o detaylı ultrason çünkü organları falan inceliyorlar. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.

Merhaba kızlar.. Neredeyse mükemmel geçen hamileliğimde son haftalarda zorluklar yaşamaya başladım :KK43:
Önce yüksek tansiyon çıktı, şimdi ise kanama oldu.. Üstelik ultrasonda kanama alanı vs olmadığı halde.. Üzerine işimden ayrıldım, maaşımı tazminatımı ödemiyorlar.. Stres üzerine strese girmeye başladım.. Doktor koruyucu amaçlı progestan iğne vurdurdu ve 1 hafta fitili kullanmamı söyledi.
Aranızda tansiyon ve kanaması olan var mı? Çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye.. :KK43:
Çok geçmiş olsun lütfen tansiyonunuza dikkat edin yüksek tansiyon önemli çünkü ..kanama geçer merak etmeyin siz tansiyonu önemseyin .. sürekli dr la irtibatta olun.. inşallah çok güzel devam eder yine hamileliğiniz

Evet canım ilk olacak inşallah
Ben dogumdan 6 ay sonra tup mide amelyati oldum.cocugum olunca ve hareketlenmeye baslayinca acil ve kesinlikle geri donusu olmadan kilo vermek zorunda oldugumu anladim. 92 kiloyla hmile kalinca 35.haftada seker patladi son iki hafta insulin kullandim.34.hafyada alkalim fosfat 250nin ustune cikti 37.haftada dogum yaptim cok kizdim kendime cocugum icin kilo verip yeni saglikli bir hayata baslamam lazim dedim ve amlyat oldum.bebegimde 6 aylikti onunla beraber sıfırdan ek gidaya baslayip tamamen saglikli bir hayata gecis yaptim.o yuzden sordum...diyetisyenlerden de biktiginizi yazmissiniz.soyliym dedim

Ben bennnn bennnnn:halay::halay::halay: %90 erkek ihtimalimle burdayım. Salı gününe tekrar çağırdı bakalım. Allahım lütfen hayırlısıyla değişmesin aminnnn..
Hadi hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bilmiş olmama daha çok sevindim şu an :-) Tahminciliğim sorgulanmaya başlanmıştı :KK47:

Ben dogumdan 6 ay sonra tup mide amelyati oldum.cocugum olunca ve hareketlenmeye baslayinca acil ve kesinlikle geri donusu olmadan kilo vermek zorunda oldugumu anladim. 92 kiloyla hmile kalinca 35.haftada seker patladi son iki hafta insulin kullandim.34.hafyada alkalim fosfat 250nin ustune cikti 37.haftada dogum yaptim cok kizdim kendime cocugum icin kilo verip yeni saglikli bir hayata baslamam lazim dedim ve amlyat oldum.bebegimde 6 aylikti onunla beraber sıfırdan ek gidaya baslayip tamamen saglikli bir hayata gecis yaptim.o yuzden sordum...diyetisyenlerden de biktiginizi yazmissiniz.soyliym dedim

Tesadüf şu ki ben de diyetlerden ve diyetisyenlerden bıkıp tüp mide ameliyatı oldum 2,5 sene önce. yaklaşık 40 kilo verdim. Daha sonra iradesizliğimden geri aldım yarısını. Hep derim keşke mideyi kırparken biraz da beynimin o aç kısmını da kırpsalardı..
Belki o ilahi güç bana da gelir bebekle beraber, inşallah tekrar zayıflamak bana da nasip olur.

Dün kaynımlara gittik iftara. Kv ordaydı, eltime gitmişti ya rahatsız diye. Demesinmi adını Nihat koyun diye:KK57: normalde hayatta karışmaz isim meselesine falan. Bu arada Nihat kp adı ama kv ile kp ayrılar. Aaa anne hayırdır dedim. Sen küçük oğluna koysaydın dedim. Erkekse inşaAllah adı hazır zaten dedim. Ahmet Hamza olacak dedim. Çok ağır isim dedi. Dedim koyduk biz oldu bitti. Eşimde diyo ki, anne sen babamı özledin galiba:KK9: ahahhaha çapsız dedim:)

Tesadüf şu ki ben de diyetlerden ve diyetisyenlerden bıkıp tüp mide ameliyatı oldum 2,5 sene önce. yaklaşık 40 kilo verdim. Daha sonra iradesizliğimden geri aldım yarısını. Hep derim keşke mideyi kırparken biraz da beynimin o aç kısmını da kırpsalardı..
Belki o ilahi güç bana da gelir bebekle beraber, inşallah tekrar zayıflamak bana da nasip olur.
Valla cocugunuza iyi ornek olmak icin sekeri paketli gidayi zararli hee seyi hayatinizdan mecbur kirpiyosunuz kolay oluyo o yuzden

Dün kaynımlara gittik iftara. Kv ordaydı, eltime gitmişti ya rahatsız diye. Demesinmi adını Nihat koyun diye:KK57: normalde hayatta karışmaz isim meselesine falan. Bu arada Nihat kp adı ama kv ile kp ayrılar. Aaa anne hayırdır dedim. Sen küçük oğluna koysaydın dedim. Erkekse inşaAllah adı hazır zaten dedim. Ahmet Hamza olacak dedim. Çok ağır isim dedi. Dedim koyduk biz oldu bitti. Eşimde diyo ki, anne sen babamı özledin galiba:KK9: ahahhaha çapsız dedim:)
Ne karisiyosa...yapsin bitane daha nihat koysun adini

Valla cocugunuza iyi ornek olmak icin sekeri paketli gidayi zararli hee seyi hayatinizdan mecbur kirpiyosunuz kolay oluyo o yuzden

Gerçekten çok teşekkür ederim, bana bir farkındalık sağladınız. Tekrardan oturup ciddi ciddi düşünmeme vesile oldunuz.
Tekrar başlayacağım dikkat etmeye, elimden geleni yapacağım bebeğim için.
İnşallah hem kendimiz hem evlatlarımız sağlıklı olacak şekilde kavuşuruz hepimiz :)

Çin takvimine göre erkek, Maya Takvimine göre kız, bende profil resmine göre erkek diyorum bayağı odaklandım yani :))
Canım ben bunu göstermiş miydim, geçen haftadan :KK48: burada da çok küçük gerçi :KK48:

Eklentiler

• 20180517_190119.webp
    20180517_190119.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 43
Back
X