- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Erkek dediklerinden biri de benimHayret ya o kadar erkek tahmini yaptım nerde bu millet :))

Bakalım öğrenebilecek miyiz haftaya, erkekse kesin önden gösterir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek dediklerinden biri de benimHayret ya o kadar erkek tahmini yaptım nerde bu millet :))
Beni baskı altına alma lütfenBana en Son ne diyosun? Kız mı erkek mi?![]()
2’li güvenilir değil 3’lü hiç değil resmen:) 17-24 haftaları arasında ayrıntılı ultrason var 3’lüyle strese girmene gerek bile yok aslında.
Çok geçmiş olsun lütfen tansiyonunuza dikkat edin yüksek tansiyon önemli çünkü ..kanama geçer merak etmeyin siz tansiyonu önemseyin .. sürekli dr la irtibatta olun.. inşallah çok güzel devam eder yine hamileliğinizMerhaba kızlar.. Neredeyse mükemmel geçen hamileliğimde son haftalarda zorluklar yaşamaya başladım
Önce yüksek tansiyon çıktı, şimdi ise kanama oldu.. Üstelik ultrasonda kanama alanı vs olmadığı halde.. Üzerine işimden ayrıldım, maaşımı tazminatımı ödemiyorlar.. Stres üzerine strese girmeye başladım.. Doktor koruyucu amaçlı progestan iğne vurdurdu ve 1 hafta fitili kullanmamı söyledi.
Aranızda tansiyon ve kanaması olan var mı? Çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye..![]()
Çin takvimine göre erkek, Maya Takvimine göre kız, bende profil resmine göre erkek diyorum bayağı odaklandım yani :))Bana en Son ne diyosun? Kız mı erkek mi?![]()
Ben dogumdan 6 ay sonra tup mide amelyati oldum.cocugum olunca ve hareketlenmeye baslayinca acil ve kesinlikle geri donusu olmadan kilo vermek zorunda oldugumu anladim. 92 kiloyla hmile kalinca 35.haftada seker patladi son iki hafta insulin kullandim.34.hafyada alkalim fosfat 250nin ustune cikti 37.haftada dogum yaptim cok kizdim kendime cocugum icin kilo verip yeni saglikli bir hayata baslamam lazim dedim ve amlyat oldum.bebegimde 6 aylikti onunla beraber sıfırdan ek gidaya baslayip tamamen saglikli bir hayata gecis yaptim.o yuzden sordum...diyetisyenlerden de biktiginizi yazmissiniz.soyliym dedimEvet canım ilk olacak inşallah
Ben bennnn bennnnnHayret ya o kadar erkek tahmini yaptım nerde bu millet :))
Bende kız isratledim ondan oldu son dengeyi bozdum ama benimkini doktor soylemedi daha ben basindan beri kız bekliyorum cok inancliyimA cidden en son erkekler öndeydi ne ara çoğunluk olduk :)
Hadi hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bilmiş olmama daha çok sevindim şu anBen bennnn bennnnn%90 erkek ihtimalimle burdayım. Salı gününe tekrar çağırdı bakalım. Allahım lütfen hayırlısıyla değişmesin aminnnn..
Ben dogumdan 6 ay sonra tup mide amelyati oldum.cocugum olunca ve hareketlenmeye baslayinca acil ve kesinlikle geri donusu olmadan kilo vermek zorunda oldugumu anladim. 92 kiloyla hmile kalinca 35.haftada seker patladi son iki hafta insulin kullandim.34.hafyada alkalim fosfat 250nin ustune cikti 37.haftada dogum yaptim cok kizdim kendime cocugum icin kilo verip yeni saglikli bir hayata baslamam lazim dedim ve amlyat oldum.bebegimde 6 aylikti onunla beraber sıfırdan ek gidaya baslayip tamamen saglikli bir hayata gecis yaptim.o yuzden sordum...diyetisyenlerden de biktiginizi yazmissiniz.soyliym dedim
Valla cocugunuza iyi ornek olmak icin sekeri paketli gidayi zararli hee seyi hayatinizdan mecbur kirpiyosunuz kolay oluyo o yuzdenTesadüf şu ki ben de diyetlerden ve diyetisyenlerden bıkıp tüp mide ameliyatı oldum 2,5 sene önce. yaklaşık 40 kilo verdim. Daha sonra iradesizliğimden geri aldım yarısını. Hep derim keşke mideyi kırparken biraz da beynimin o aç kısmını da kırpsalardı..
Belki o ilahi güç bana da gelir bebekle beraber, inşallah tekrar zayıflamak bana da nasip olur.
Ne karisiyosa...yapsin bitane daha nihat koysun adiniDün kaynımlara gittik iftara. Kv ordaydı, eltime gitmişti ya rahatsız diye. Demesinmi adını Nihat koyun diyenormalde hayatta karışmaz isim meselesine falan. Bu arada Nihat kp adı ama kv ile kp ayrılar. Aaa anne hayırdır dedim. Sen küçük oğluna koysaydın dedim. Erkekse inşaAllah adı hazır zaten dedim. Ahmet Hamza olacak dedim. Çok ağır isim dedi. Dedim koyduk biz oldu bitti. Eşimde diyo ki, anne sen babamı özledin galiba
ahahhaha çapsız dedim:)
Çin takvimine göre erkek, Maya Takvimine göre kız, bende profil resmine göre erkek diyorum bayağı odaklandım yani :))
Sağol canım Allah razıolsun. Aaaa lütfen tahminlerin süper kimmiş o sorgulayanHadi hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bilmiş olmama daha çok sevindim şu anTahminciliğim sorgulanmaya başlanmıştı
![]()
Valla cocugunuza iyi ornek olmak icin sekeri paketli gidayi zararli hee seyi hayatinizdan mecbur kirpiyosunuz kolay oluyo o yuzden
Canım ben bunu göstermiş miydim, geçen haftadanÇin takvimine göre erkek, Maya Takvimine göre kız, bende profil resmine göre erkek diyorum bayağı odaklandım yani :))
İnşallah değişmez yüksek bir yüzdelik çünkü benim oğlumda % 85 erkek demişti değişmedi sonuna kadarBen bennnn bennnnn%90 erkek ihtimalimle burdayım. Salı gününe tekrar çağırdı bakalım. Allahım lütfen hayırlısıyla değişmesin aminnnn..
Güvenine teşekkür ederimPinkstrap eşimle iddaya girdik o kız diyor ben senin yorumuna binaen erkek dedim
Çin takvimine göre erkek, Maya Takvimine göre kız, bende profil resmine göre erkek diyorum bayağı odaklandım yani :))