- 21 Eylül 2007
- 1.275
- 1.722
Ben de varım :)Amin canım. Beklenen doğum ikimizin de aynı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de varım :)Amin canım. Beklenen doğum ikimizin de aynı :)
Ay ne güzel :)Ben de varım :)
Gözün aydın canım darısı kalp atışınaKesemizi gördük şükür :) 10 gün sonra da kalp atışı inşallah :) SchonerDuft
Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaniza olsunBen geldim herşey yolunda çok şükür. Haftaya perşembe kalp için gideceğim
Evet herkesin bir hikâyesi var cok şükür meleklerimize kavusmamiza az kaldı. Sen nasıl oldu moralinBizde nasipse cuma duyacağız çok heyecanlıyım. Bu arada grubumuzdaki bebeklerin hepsi mucize herkes uğraşmış uğraşmış tam saldığında herkes patlatmış bombayı
Hayırlı olsun canımHerkese merhaba. Allah hepimizin bebeklerini korusun insallah. 15 aylik bir bekleyisin ardindan sonunda bu basliga tasindim cok şükür . ALLAH devaminida getirir insallah. Kismetse onumuzdeki hafta muayeneye gideceğim. Insallah bebisimin kalp atisinida duyar gelirim. Sizler duyabildiniz mi ne zaman duydunuz?
Cok tesekkurler:)Gözün aydın canım darısı kalp atışına
Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaniza olsun
Evet herkesin bir hikâyesi var cok şükür meleklerimize kavusmamiza az kaldı. Sen nasıl oldu moralin
Hayırlı olsun canım
anladim canim banda yolk sac demedi sana dedigi dedi 1 2 gune kalp atisi duatisi duyulhr dedi bakalim kismet hayirlisiyla duyariz insaallahBana bi iki güne kalp atışı bile görünür ama on gün sonra garanti olur dedi. Yolk sac kesesinden bahsetmedi. Gördüm yada göremedim diye
Aynen ole yapcm cnm artk dinlencm korkyrm zaten brsy olmasndan ayaktayken hep ağrı gryr inş brsy olmazbu haftalar tam bize tutunma haftalari canim sen temizlik falan yapma olabildigince dinlen
Aynen cnm ne güzl aynı gün doğum yapcz :) ikimznde küçük minnak ne gzl:)Amin canım. Beklenen doğum ikimizin de aynı :)
Bisey olmaz sanırım istersen bi doktora git. Sıcak su torbası falan koysan düzelir mi acaba.Benim sağ tarafım tutuldu boğazıma kadar vurmaya başladı birşey olur mu bebeğe kızlar
Ayaklarını uzat dinlen canım bol bol Allah'ın izniyle bi sorun olmaz.Aynen ole yapcm cnm artk dinlencm korkyrm zaten brsy olmasndan ayaktayken hep ağrı gryr inş brsy olmaz
İnş cnm öle yapyrm dinleniyorumAyaklarını uzat dinlen canım bol bol Allah'ın izniyle bi sorun olmaz.
3 kişi aynı gün:)Ben de varım :)
Ederm cnm sıkma kendini ğzme strese girme inş duyarız kalp atışlarını bende duymadm cok heyecnlym:)SchonerDuft canım çok şükür moralim zaten bozulmamıştı o lekelenme olduğunda korkmuştum sonra da olmadı bir de CANIMın kalp atışını duysam dua edin kızlar
İnşallah boş gebelik olmazsa bende Kasım'da doğum yapcam şuan 6+5 kalp atışları duyulmadi inşallah duyarım cuma günü tekrar gidicem kese gelişmemiş dedi ama şuan 24mm iyimi sizce kizlarMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-11-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
canim korkma bisey olmaz insaallah ayaktayken benimde oyle ooluyorAynen ole yapcm cnm artk dinlencm korkyrm zaten brsy olmasndan ayaktayken hep ağrı gryr inş brsy olmaz
Senndemi ağrı griyor cnm korktm bende ya ayaktyken oluyr uzannca olmyr şükür insan korkyrm kan gelck dye şu dönemleri bi altlatssk kazasız belasz inş sennde mi ilk bebgn cnm:)canim korkma bisey olmaz insaallah ayaktayken benimde oyle ooluyor
Ben 4+5 de gördüm keseyi şuan 6+5 kalp atışını duyamadim boş gebelik olabilir dedi görürsün canım suanMerhaba kızlar ben daha aranıza yeni katıldım mı desem katılcam inşallah mı desem bilemedim :))
Ben hamile oldugumu öğrendim ama doktor randevum bu cuma daha hiç gözükemedim . Sadece idrarda ve kanda öğrendim . Kese vs görmedim sizce bu cuma görebilir miyim keseyi kesin yoksa kişiye göre değişiyor mu ? Benim beklenen dogum tarihi 5.11.2018 . Yani 5+1 deyim su an
evet canim ilk bebegin ayaktyaken benimde karnima belime agri giriyor canim yemegi bile zor yiyorumSenndemi ağrı griyor cnm korktm bende ya ayaktyken oluyr uzannca olmyr şükür insan korkyrm kan gelck dye şu dönemleri bi altlatssk kazasız belasz inş sennde mi ilk bebgn cnm:)