• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Apt ve site tarzi toplu yaşam şeklini benimsememiş bilmeyen insanların kesinlikle bu yaşam sekline kabul edilmemesi lazım. Bende sbh 9da ev supurenlere deli oluyorum
9 yine iyiymiş bu vatandaş pazar sabahı 7.5 ta başladı hemde yatak odasının üstünde güvenliği arayıp uyarın dedim kesildi sonra

Ay benimle aynı durumu yaşayanlar varmış..12 hafta midemde tık yoktu ama artık öyle cok yogun olmasada midem bulanıyo, hep hassas ve yediklerim azımda sanki.. öksürsem kusuyorum, öksürmeye korkuyorum..Ne den acaba? Hamile reflüsüne mi tutuluyoruz yoksa?
Bnmde var hafif bulantı ama daha çok yanma bizim hamilelik geç oldu ya belirtileri de geç oluyo heralde :)))

9 yine iyiymiş bu vatandaş pazar sabahı 7.5 ta başladı hemde yatak odasının üstünde güvenliği arayıp uyarın dedim kesildi sonra
Yıllarca böle tiplere egitim vermekle geçti ömrüm bnm gece uyku sorunum vardı 3-4 gibi anca uyuyabiliyordum sbh a 11 gibu anca uyanıyordum.sbh lari da pek sevimliyimdir gorsen bagrina basasin gelir okadar nemrutum:))) yataktan sesle uyaniyorum diyelim direk soluğu kapılarında aliyodum bağırıp çağırıp geri dönüyordum öğrenmişlerdi burda henüz okadar delirtmediler.7 buçukta 7 buçuk kere umügüne basardim o kadinin

Selam millet
Sabah sabah üst komşumla kavga ettim ya geldiklerinden beri camdan sofrabezi felan sirkeliyolar bende bi kere uyardım baktım opmuyo geçenlerde yönetime bildirdim yazı yollamışlar sabah bi baktım camımın önü sigara külü ve çekirdek kabuğu dolu ya ben zaten kendi evimin temizliğini yetiştiremiyorum bide senin pisliğinimi çekicem bastım fırçayı ben yapmadım demezmi be mübarek senin üstünde oturanmı var ya kim yapcak bide inkar ediyo ya ne insanlar var 10. Kattan aşağı bişe sirkelenirmi seninki evde benimki ahırmı
Kontrolüm vardı bugün .. progestanı ve folik asiti kesti... burun kemiği ve ense kalınlığı normal dedi .. ikili test için konuştuk kabul etmedim .. ikili test yaptıranlar var mı başka bir test geliştirilmiş pirana testi diye .. %99 sonuç veriyormuş..
Selam millet
Sabah sabah üst komşumla kavga ettim ya geldiklerinden beri camdan sofrabezi felan sirkeliyolar bende bi kere uyardım baktım opmuyo geçenlerde yönetime bildirdim yazı yollamışlar sabah bi baktım camımın önü sigara külü ve çekirdek kabuğu dolu ya ben zaten kendi evimin temizliğini yetiştiremiyorum bide senin pisliğinimi çekicem bastım fırçayı ben yapmadım demezmi be mübarek senin üstünde oturanmı var ya kim yapcak bide inkar ediyo ya ne insanlar var 10. Kattan aşağı bişe sirkelenirmi seninki evde benimki ahırmı
Canım benim üst komşumda öyleydi saç kıllarını bile yumak yumak balkonumdan toplardım sigara izmaritleri yedikleri şeylerin paketleri artık yönetime söyledim adam aa demiş komşumuzdan özür dileyelim artık eşi buna ne dedi ise kadın Benimle merhabasını kesti. Şimdi üzerimden bir şeyler atmıyorlar ama onlarında çocukları var sabahın 5 inde evde maç yapıyorlar üzerimde gollllllll diye inliyor benim ev e benim çocuğumda uyanıyor dikiyor gözlerini yukarı bende vuruyorum artık duvarlara :)

Yıllarca böle tiplere egitim vermekle geçti ömrüm bnm gece uyku sorunum vardı 3-4 gibi anca uyuyabiliyordum sbh a 11 gibu anca uyanıyordum.sbh lari da pek sevimliyimdir gorsen bagrina basasin gelir okadar nemrutum:))) yataktan sesle uyaniyorum diyelim direk soluğu kapılarında aliyodum bağırıp çağırıp geri dönüyordum öğrenmişlerdi burda henüz okadar delirtmediler.7 buçukta 7 buçuk kere umügüne basardim o kadinin
:KK70::KK70::KK70:

Canım benim üst komşumda öyleydi saç kıllarını bile yumak yumak balkonumdan toplardım sigara izmaritleri yedikleri şeylerin paketleri artık yönetime söyledim adam aa demiş komşumuzdan özür dileyelim artık eşi buna ne dedi ise kadın Benimle merhabasını kesti. Şimdi üzerimden bir şeyler atmıyorlar ama onlarında çocukları var sabahın 5 inde evde maç yapıyorlar üzerimde gollllllll diye inliyor benim ev e benim çocuğumda uyanıyor dikiyor gözlerini yukarı bende vuruyorum artık duvarlara :)
İnsanların insanlara hiç saygısı kalmamış anca kendilerini düşünen bencil bir toplum olduk gelecek nesil inşallah daha da kötüleşmez

Mrb arkadaşlar biraz özel olacak ama akıntınız var mı sizin de?benim hergun oluyo sık sık iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor normal mi acaba?
Var canım inan hepimizde var..Ben gecen haftaya kadar jel kullaniyordum ayirt edemiyordum..bıraktiktan sonra iyice akıntının halinden anladım..Ama sanki azaldı mı bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Selam kızlar:)))
13 haftadan bildiriyorum Allah nasip ederse oğlum olacak. Bugün ikili taramamız vardı öğrendik. Bir kızım var çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi :))) inşallah sizlerinde gönlünüzden geçen olur. Sağ Salim kavuşalım inşallah evlatlarımıza :KK200::nazar:
Benim doktor 14 bitecek söylemedi yav.

Apt ve site tarzi toplu yaşam şeklini benimsememiş bilmeyen insanların kesinlikle bu yaşam sekline kabul edilmemesi lazım. Bende sbh 9da ev supurenlere deli oluyorum

Valla kızlar siz iyisiniz biz eşimle gecenin 2sinde alt kattakilerin afedersiniz gece yatak odası inlemelerinden uyanıyoruz. Yere vuruyorum daha çok böğürüyo hayvanlar. Sürekli müzik seside cabası. Gece gündüz bangır bangır müzik. Ama bu son zamanları çünkü benim çocuk odamın hemen altında bangır bangır çalıyo neymiş o onun işiymiş öyle para kazanıyomuş. Onun işi malesef benim çocuğum olana kadar olacak nasipse. Biz dağdan mı gelmişiz anlayış göstermiyormuşuz. En son vurdukça daha çok bağırınca gecenin bi körü ev sahibini aradım direkt onların. Bizimde grubumuz var whatsappta ama yazaan kabahat yazmasan kabahat okadar naletler

Back