2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yeniymiş gerçekten Allahım dayanma sabrı versin inşallah, mekanını cennet eylesin hepimizinkinin. Evet şuan sana hak verdim. o nedir ya kaç yaşında o adam.
yok canım yaşın kaç olursa olsun, annene babana ihtiyacın oluyo. ama şöyle benim annem vefat ettiğinde abim ablam evli ve çocukları vardı. annem hastayken ben baktım ben yıkadım ben temizledim ve ben yedirdim. hemde okula gidiyodum. ve 16 yaşındaydım .onlar telefonda sesini iyi duyunca iyi diyolardı. abim gelip görmüyodu bile 2 sokak ötede. ablam kendi derdinde hamileydi. demek istediğim onlarında canı tabiki yandı ama mecbur çocuklarına sarıldılar ailelerine sarıldılar o evde babam ve ben yalnız kaldık.
senin kayınbaba değişikmiş bayaa, insanı tiksindirir evet

aydingelini seninki de ben babaanne olmaya hazır değilim falan demiş ya çok affedersin ama bana çok hobbaca geliyor böyle şeyler. yakıştıramıyorum.
hayır zaten o da onu kıskanıyo. ve ben demiyorum bunu herkes bana söylüyo, kendisi senle yarışamıycak bu konuda kıskanıyo diye. kadın 55 yaşından sonra dar kotlar gymeye başladı ben giyiyorum diye eşim yaşına başına yakışıyomu deyince e Yağmur giyiyo diyo benim ablama basa basa diyo anane oluyosun, zaten yaramız içimizde teyze oluyo niye anane olsun yani. sağol abla benim yaşım kurtarmıyo sen babanne oluyosun dedi. babanne olmaya hazır değilmiş. sanki çok babannelik yapacak gibi
zaten o kendine yakışacak şeyler ypmıyo bu sıralar

evet hacıyım der, müslümanlıktan dem vurur. ama ne geçim etmeyi bilir ne bir şey. anlıyorum yaşlı ama yaşın verdiği ağırlık olmaz mı artık?
çocuğunun gününü görürsün inşallah, hayırlı evlat olur. içinden gelmiyorsa gitme anneler gününü kutlamaya ama böyle bir sebepten de aile huzurun kaçsın istemem. ablanla gitmek en doğrusu. annene yeterince sahip çıkamamış belki ama sonuçta senin canın, hiç hesap tutma böyle konularda. sende hamilesin, bebeğin olacak. nasıl rahat edeceksen öyle yap.

gitmezsem olay çıkar eminim ve benim gitmediğim zamanlar kayınvalidem misilleme yapıp kahkahalar atıyo. ben olmadan eşimle gittiğinde galip geldi sanıyo tartıştık sanıyo mutlu oluyo. bende ablamı annem yerine koyup götürücem. ağızlarını açamazlar malesef hepimizinki hayırlı evlat olsun inşallah canım, peki senin kayınvaliden yaşıyomu? bu amca niye bukadar değişik maşallah ya

hiç hoş değil ya. benim gözümden düşüveriyorlar hemen böyle yapınca. benim annem nerdeyse beni sırtında taşıyacak çocuk olsun diye. abim, ablam evli çocukları var, seninde çocuğun olsun da yalnız kalma kök budak sal hep der bana. ben gidersem tutunacak dalın olsun der. açıkçası kaynanan garip.

hayır kayınvalidem öleli 20 sene olmuş. evet kayınbabam olacak hacı amca biraz değişik :)

Bence eşinin aklına annenin senesi eşinin aklına gelmediği için böyle bir teklifte bulunmuştur. Ama senin içinde hava değişimi güzel olmazmı? Abantın o bol oksijenini solursun. Ablanıda davet etmişsin eşinin haberi yokmuş, umarım bunu sorun yapacak bir eş değildir. Baktın olay çıkıcak, gitmek istemiyosan sen ablanla takıl, o da annesiyle.

Balık yağı yapıyormuş sanırım. Vitaminlerin seni rahatsız ettiği noktada faydası var mıdır? Ya da sana uygun olmadığı için mi vücudun o tepkileri veriyordur? Bana 2. Mantıklı geliyor :)
Ayyy ben hiç böyle düşünmemiştim kullanmasam nolurki. Doktora gidince söyliim değiştirsin olmazsa. Çok sağol canım

evet oğlunu paylaşamayan bir anne kendisi
hayır kayınvalidem öleli 20 sene olmuş. evet kayınbabam olacak hacı amca biraz değişik :)
Allah rahmet eylesin kayınvalidene de canım. şey derler ya hocanın dediğini yap, yaptığını yapma hacı çok hızlıymış maşallah
evet canım diyorum ya tarihini bilmiyodur adam onun suçu yok, ama öyle zamana denk geliyorki seneye anneler günü vefat günü.. evet işte banada hava değişimi olsun istiyorum çünkü malum her pazar kayınvalidem bişey çıkartıp eve tıkılıyoruz.. eşim ablam ya da başkası için laf yapmaz hiç yapmadı bu zamana kadar, yüzünü dahi asmaz ama pazar günü için tepkisini ölçemiyorum akşam bi nabız yoklamam lazım gelmesin demez asla. ama bilemedim

Amin canım ya bakalım bende Çarşamba kontrole gidicem 2 li test için cinsiyetini söyleyecek mi:)
inşallah sende erken öğrenen şanslılardan olursun canım ama öncelikle sağlıklı olsun inşallah sonuçları tertemiz çıkar :))

Evet canım bir daha gidicem derse git diyeceğim zaten bir mutlu bir mutlu yüzünde gülücükler

Balık yağı yapıyormuş sanırım. Vitaminlerin seni rahatsız ettiği noktada faydası var mıdır? Ya da sana uygun olmadığı için mi vücudun o tepkileri veriyordur? Bana 2. Mantıklı geliyor :)
Canım evet balık yağı bir Önceki hamileliğimde bende de çok yapmıştı doktor bıraktırmıştı hatta doktorumu değiştirmiştim balık ye bunları alma demişti ama sonuçta balık yemeyen arkadaşlar mecbur alacak. Ama gerçekten elimdeki o balık yağlarını ara ara bitsin diye içiyordum ve et içişimde midem çok kötü olurdu. Belki ben çok balık yiyen biri olduğum için dokunuyordu.

Canım öncelikle kistinin küçülmesine çok sevindim bu çok güzel bir haber maşallah. Ben Ali haydar ismini sevdim :) sizin oğlana yakışacak bak gör hiç öyle Bağkur emeklisi gibi olmayacak:)

Bilgi sahibi değilim canım sadece öyle düşünüyorum sonuçta yan etkinin mantısı o, doktorunla karar verirsiniz.

Canım ara ara mı içsen balık yağını? Balık yiyor musun ?

Canım sanki kız.

Ilk defa tahmin yapiyorum ve bence erkek.

1 kız 3 erkek dendi! Yok mu arttıran? Ben kız dedimdi sanki hani yani yaaa

Canım bence de git hem sana da iyi gelir. Ablan gelirse kendini daha iyi hissedersin. Seni anlıyorum aslında anneni kaybedeli daha çok yeni acısı zaten hiçbir zaman bitmez. Beni böyle üzen kadının annenler günü için bir şey yapmak istemiyorum diyeceksin ama büyüklük sende kalsın eşinde mutlu olacak hem. İlk başta kendin için git temiz hava oh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…