• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar bişey sorucam, malum benim kayınvalidemi az çok biliyosunuz. eşim dün bana diyo ki pazar günü anneler günü. ee napıyım dedim. anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi dedi. heh dedim bunun arkası geliyo :-)
şey annemi pazar günü bolu abanta kahvaltıya götürelim mi dedi. ben anneler gününü kutlamıyorum biliyosun, istiyosan anneni al git dedim. çünkü benim anneminde senesi doluyo cumartesi günü ve ertesi günü ben o kadına bunu yapmak istemiyorum bencil olabilirim ama öyle. hoş eşim tarihini bilmiyodur suçu yok ona bişey demiyorum.
ablamı aradım gidin kızım niye öyle yapıyosun dedi. bende sende anne sayılırsın sende gelceksin madem yoksa gitmem dedim.

sizce ne yapıyım kızlar? benden hepiniz yaşça büyük ve tecrübelisiniz. akıl verirmisiniz? bdv ye açmak isterdim ama oradakiler bazen çok katı yargılayıp anlatmak istediğimizi anlamıyolar :-)
Mekanı cennet olsun canım. Allah sabır versin.
Diyelim ki tersi durum olsaydı annenle kutlamak istemez miydin? Bence ‘Annem de keşke bizimle olabilseydi ama siz de benim annemsiniz’ de çok da candan kutla. Bu şekilde yaklaşırsan oğlundan çok sana sarılır her durumda. Eşin mutlu olur, onun mutluluğundan sen daha da mutlu olursun tatlım.

Canım bence de git hem sana da iyi gelir. Ablan gelirse kendini daha iyi hissedersin. Seni anlıyorum aslında anneni kaybedeli daha çok yeni acısı zaten hiçbir zaman bitmez. Beni böyle üzen kadının annenler günü için bir şey yapmak istemiyorum diyeceksin ama büyüklük sende kalsın eşinde mutlu olacak hem. İlk başta kendin için git temiz hava oh.
evet haklısın en başta kendim için gidiyim çünkü bidaha gidemem. kaç aylardır edirneye gitmek istiyorum adam götürmüyo. fırsatım varken bırakmamak en iyisi.
Mekanı cennet olsun canım. Allah sabır versin.
Diyelim ki tersi durum olsaydı annenle kutlamak istemez miydin? Bence ‘Annem de keşke bizimle olabilseydi ama siz de benim annemsiniz’ de çok da candan kutla. Bu şekilde yaklaşırsan oğlundan çok sana sarılır her durumda. Eşin mutlu olur, onun mutluluğundan sen daha da mutlu olursun tatlım.
amin inşallah canım teşekkür ederim. evet tersi durumda olabilirdi haklısın ama
candan kutlamak? malesef canım oğlundan çok bana sarılmaz çünkü o iyi yöntemide denedim. anacımda dedim sarılıp öptümde ilk başlarda. sonra döndü oğluna sen evlendin senin fıtratın değişti sen değiştin dedi. daha ne laflar söyledi ve soktu. malesefki candan kutlayamam içim kabul etmez. eşim mutlu olsun diye susuyorum zaten herşeye, çünkü hemen arada kalıyo karın mı benmi diye pervasızca seçenek sunabiliyo kadın :KK51:

İşte tam olarak o bende. ben anneme hediye alamadım ki onun annesine alıyım diyorum, bişey yapacaksam hemen içimdeki o uyuz ses hemen diyoki ama annene yapmışmıydın? yada o sana annelik yaptı mı ? anne derken kulaklarımı tıkamayı istiyorum çünkü o kelimeyi söylemek asla istemiyorum. ki mecbur kalmadıkça anne demiyorum genelde hitap etmeden geçiştirmeye çalışıyorum. ablamla gideceğimi daha eşim bilmiyo. mezarlığa gitmek için gelecek bu hafta. ramazan yaklaştı ve benim düşük riskim vardı diye duasını ramaazndan sonraya bıraktık çünkü, babamın evindeki temizlik benim elimden öpüyor, onun kızlarından iş yapamıyo diye. pazar günüde burda olacak. onlarıda sıkıştırıcam arabaya. eşimin annesiyle diyaloğunu asla ve asla kıskanmıyorum. ama ben anneme yapamadığım şeyleri yapmak istemiyorum...

evet haklsın aslında eşiminde suçu var, ama konu şu ben hiç bi zaman anneni görme arama sorma benim yanımda sevme vs asla demiyorum. hatta diyorumki benm annem oğlunu sevemedi vefat ederken göremedi sen gör sev. sevdiğini belli et. ama eşim beni annesinin yanında sevsin kadın çıldırıyo.
şimdide yeni modamız "" ben babanne olmaya hazır değilim"" deyip duruyomuş herkese. hazır değilse olmasın dedim bende. kimse kimseyi zorla bişey yapmıyo :KK12:
ben anneme doymadım diye çocuğumda aynısını yaşamasın istiyorum tabiki rabbimin hikmetidir ama, insanın hevesini kaçırıyo :kızgın:
Canım bellli ki bu kadıncağız biraz kıskanç sen onunla ilişkilerini ortalama düzeyde tutmaya çalış. Ama bence git. Sen hediye alma eşin alsın. Anneler gününüz kutlu olsun dersin geçersin. Ya da bir şey demezsin içinden gelmezse ama o kahvaltıya git.eşin için git.

hayır zaten o da onu kıskanıyo. ve ben demiyorum bunu herkes bana söylüyo, kendisi senle yarışamıycak bu konuda kıskanıyo diye. kadın 55 yaşından sonra dar kotlar gymeye başladı ben giyiyorum diye :KK57: eşim yaşına başına yakışıyomu deyince e Yağmur giyiyo diyo:işsiz: benim ablama basa basa diyo anane oluyosun, zaten yaramız içimizde teyze oluyo niye anane olsun yani. sağol abla benim yaşım kurtarmıyo sen babanne oluyosun dedi. babanne olmaya hazır değilmiş. sanki çok babannelik yapacak gibi :kızgın:
zaten o kendine yakışacak şeyler ypmıyo bu sıralar :skandal::-)
Yaşını da kabul edemiyor yahu:))

Canım bellli ki bu kadıncağız biraz kıskanç sen onunla ilişkilerini ortalama düzeyde tutmaya çalış. Ama bence git. Sen hediye alma eşin alsın. Anneler gününüz kutlu olsun dersin geçersin. Ya da bir şey demezsin içinden gelmezse ama o kahvaltıya git.eşin için git.
evet canım işte onu anlatmaya çalışıyorum. alışverişe gidiyoruz mesela, benim beğendiğim bluzu hemen kendine alıyo. bide ben senden önce davrandım deyip gülüyo. bişey beğeniyorum aksesuar hemen kendine alıyo vs. ve oğlunu çok çok seviyo ondan kıskanıyo. sevsin gözüm yok ama balayında bile sabah arayıp akşam aramamış diye oğlu için neler saydırdı arayıp.

ama eşim için gidicem canım haklısın

Hz Ali'nin ismi ve lakabını koymak, onun güzel huyuyla huylansın ben de isterim. Kızlar haklısınız, isim çok güzel ve çok heybetli. Sadece biraz fazla heybetli geliyor bana. 20-30 yaşlarına gelince çocuk beğenir ama küçükken dalga geçilir mi ne olur onu bilmiyorum. Hala çok kararsızım anlayacağınız. Ben de Bilal istiyorum mesela. Daha güzel geliyor bana Haydar'dan. Bilal i Habeşi gibi olsun, sesi güzel, kendi iyi yürekli ve cesur olsun. Fakat eşim çok inatçıdır. Kabul ettirecek illa. Başka yolu yok diyor. Bakalım, hayırlısı olsun diyorum ben de. Erkek olacaksa, ismi de hangisi daha hayırlı olacaksa Rabbim içimizi o isme ısındırsın :KK36:

Çok ciddi bişi söyleyeyim mi, bence Ali Haydar ismi gayet güzel. Çok heybetli bir isim. Ben olsam koyardım çocuğuma. Ama istemezsen sırf Ali isminide kullanabilirsin dediğin gibi. Ama isim kesinlikle kötü değil.

Bence de Ali Haydar ismi gerçekten güzel bir isim. Bir de ben arkadaş söyledikçe onların çocuklarına gerçekten çok yakıştırdım. Ben de onların yerinde olsam bu ismi koyardım.

Haydi bakalım bu anket beni pis gaza getirdi. Randevuma kadar bekleyemeyecegim ben de kendi anketimi yapıyorum.
Bebisimin iki bacagi arasında pipi goren var mı?
Bu bebis kız mı erkek mi? Eki Görüntüle 2144289

Bebis o kadar bacağını açmış poz vermiş doktor söylemedimı ne olduğunu. Yani anlamış olması lazım.

hayır zaten o da onu kıskanıyo. ve ben demiyorum bunu herkes bana söylüyo, kendisi senle yarışamıycak bu konuda kıskanıyo diye. kadın 55 yaşından sonra dar kotlar gymeye başladı ben giyiyorum diye :KK57: eşim yaşına başına yakışıyomu deyince e Yağmur giyiyo diyo:işsiz: benim ablama basa basa diyo anane oluyosun, zaten yaramız içimizde teyze oluyo niye anane olsun yani. sağol abla benim yaşım kurtarmıyo sen babanne oluyosun dedi. babanne olmaya hazır değilmiş. sanki çok babannelik yapacak gibi :kızgın:
zaten o kendine yakışacak şeyler ypmıyo bu sıralar :skandal::-)
Senin kaynana da bi alemmiş.

Ben de fotoğrafımızı ekleyeyim, gerçi bizim cinsiyet için erken ama varsa tahminler, hisler alabilirim :halay:

Buyrun, son pozumuz;

Eklentiler

• Screenshot_20180508-130633.png
    Screenshot_20180508-130633.png
    247,5 KB · Görüntüleme: 43
Bence eşinin aklına annenin senesi eşinin aklına gelmediği için böyle bir teklifte bulunmuştur. Ama senin içinde hava değişimi güzel olmazmı? Abantın o bol oksijenini solursun. Ablanıda davet etmişsin eşinin haberi yokmuş, umarım bunu sorun yapacak bir eş değildir. Baktın olay çıkıcak, gitmek istemiyosan sen ablanla takıl, o da annesiyle.

Ayyy ben hiç böyle düşünmemiştim:KK43: kullanmasam nolurki. Doktora gidince söyliim değiştirsin olmazsa. Çok sağol canım
Canım o balık yağını tup bebek olduğu icin ben 2.5 ay falan kullandım cok rahatsiz etti midemi. Ne yesem midem yandı ne yesem yaz yaptı midem ağzıma geldi ama kusamadım. Afedersin habire geğirdim. Bırakali 1 ayı geçti sikayetlerim baya azaldi ama hala tam olarak geçmedi. Doktora dedim rahatsız ediyo ozaman kullanmasan da olur dedi. Normal haftada 1-2kere balık yemeye çalış balık yağından daha iyidir bence.

Back