Mekanı cennet olsun canım. Allah sabır versin.kızlar bişey sorucam, malum benim kayınvalidemi az çok biliyosunuz. eşim dün bana diyo ki pazar günü anneler günü. ee napıyım dedim. anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi dedi. heh dedim bunun arkası geliyo
şey annemi pazar günü bolu abanta kahvaltıya götürelim mi dedi. ben anneler gününü kutlamıyorum biliyosun, istiyosan anneni al git dedim. çünkü benim anneminde senesi doluyo cumartesi günü ve ertesi günü ben o kadına bunu yapmak istemiyorum bencil olabilirim ama öyle. hoş eşim tarihini bilmiyodur suçu yok ona bişey demiyorum.
ablamı aradım gidin kızım niye öyle yapıyosun dedi. bende sende anne sayılırsın sende gelceksin madem yoksa gitmem dedim.
sizce ne yapıyım kızlar? benden hepiniz yaşça büyük ve tecrübelisiniz. akıl verirmisiniz? bdv ye açmak isterdim ama oradakiler bazen çok katı yargılayıp anlatmak istediğimizi anlamıyolar![]()
Diyelim ki tersi durum olsaydı annenle kutlamak istemez miydin? Bence ‘Annem de keşke bizimle olabilseydi ama siz de benim annemsiniz’ de çok da candan kutla. Bu şekilde yaklaşırsan oğlundan çok sana sarılır her durumda. Eşin mutlu olur, onun mutluluğundan sen daha da mutlu olursun tatlım.