- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
İnşallah sağlıklı bir şekilde duyarız ya sıkıntısızohh iyi cnm inss kalp atslarna artuj ben dun gttm ama yoolk sac sac fln bsey demedi 1 2 gune duyulur kalp atisi dedi
insaallh cnmİnşallah sağlıklı bir şekilde duyarız ya sıkıntısız
ben ozele gdyrum amandaha kalp atisinfalab duymasgm icin bu konulari arastrmadim acikcasiIstanbuldaki arkadaşlar gebelik takibi ve doğum için hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben çok kararsızım şimdi central hospitali aradım. Normal doğum için 2900 lira, zorunlu sezeryan 3800, isteğe bağlı sezeryan için 5500 dediler. Bana baya fazla geldi ama başka yerlerdeki fiyatları da bilmiyorum. Siz nereye gidiyorsunuz doktorunuzdan memnunmusunuz.
Nerde evin Canım şule Selmanı ben düşünüyorumIstanbuldaki arkadaşlar gebelik takibi ve doğum için hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben çok kararsızım şimdi central hospitali aradım. Normal doğum için 2900 lira, zorunlu sezeryan 3800, isteğe bağlı sezeryan için 5500 dediler. Bana baya fazla geldi ama başka yerlerdeki fiyatları da bilmiyorum. Siz nereye gidiyorsunuz doktorunuzdan memnunmusunuz.
yanımda sürekli badem oluyor ama taze bitirdimaynen canim yeme cubuk falan yiyebilrisin ama yada yanina giderken findik ceviz badem bunlardan götür
işin zormuş senin ya biz burda kendimiz yapıyoruz ama yinede zor oluyoraynen yaevden bişeyler getiriyorum sürekli. çalışırken de yenmiyor rahat rahat. çevrendekilere ikram etmek zorundasın almasalar bile yada odaya gelen gidenden utanıyorum. ne olacak bu halim bilmiyorum askeriyede çalışıyorum ben ciddi anlamda yemek sıkıntımız var. yemekhanemiz yok. küçük bir çay ocağı var oraya da 3 kişi giremez öyle dar. işgal edemem sürekli
eşim bu acıkmalarımı işyerinde doğru düzgün beslenememe durumuma bağlıyor. adam akıllı karnını doyuramıyorsun ondan diyor. çok bıktım bu işyerinden de yemek probleminden dedışardan istesem dünyanın parası her gün almaya para dayanmaz. bir de midem almaz sürekli hazır yemeği
yolk kesi ne canım ilk kez duydmBenim de erken yumurtam çatladı 27 adet günüm 5 çatladı
Ben bugün gittim kızlar dünkü ağrılarımdan dolayı doktor kanaman olursa leke felan hemen gel dedi uyuşmazlık iğnesi vuralım
Birde yolk kesini gördü Pazartesi kontrole bebeğin kalp atışlarını duymaya çağırdı
napcan dayanxan artk aksama kadaryanımda sürekli badem oluyor ama taze bitirdim
işin zormuş senin ya biz burda kendimiz yapıyoruz ama yinede zor oluyor
yolk kesi ne canım ilk kez duydm
Hayır keseyi görmüştüm bugünde yolk kesini gördüm çok küçük olduğu için duyulmaz dedi şimdi
Canım ben içerenköydeyim. Baktım da fatihte bahsettiğin doktor. Okadar uzak biyer düşünmüyorum.Nerde evin Canım şule Selmanı ben düşünüyorum
Bende daha duymadım kalp atışı ama yavaştan araştırıp netleştiriyim de kafamdan gitsin diyorum.ben ozele gdyrum amandaha kalp atisinfalab duymasgm icin bu konulari arastrmadim acikcasi
Cnm devlet daha iyi diyorlar ben özele güvenmyrm pek hep birşeyler duydum ama baya pahalıymış hamilelik sigortası varmş onu yaptgnda anlşyrmssn uyguna elyrmş galiba öle duymştmIstanbuldaki arkadaşlar gebelik takibi ve doğum için hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben çok kararsızım şimdi central hospitali aradım. Normal doğum için 2900 lira, zorunlu sezeryan 3800, isteğe bağlı sezeryan için 5500 dediler. Bana baya fazla geldi ama başka yerlerdeki fiyatları da bilmiyorum. Siz nereye gidiyorsunuz doktorunuzdan memnunmusunuz.
ilk defa duydum hamilelik sigortasını o nasıl oluyormuş. Devlet de neresi iyidir onu da bilmiyorum. Şuan zeynep kamile gidiyorum ama orasi da çok kalabalık oluyor eve gelene kadar haşat oluyorumCnm devlet daha iyi diyorlar ben özele güvenmyrm pek hep birşeyler duydum ama baya pahalıymış hamilelik sigortası varmş onu yaptgnda anlşyrmssn uyguna elyrmş galiba öle duymştm
Canm burda biriside paylaşmıştı hamilelik sigortası oluyormuş hastaneyle anlaşıyormşssn sigorta oldgu için Öle duymştm araştırmak lazm o hastanede iyi aslnda ben okmeydan araştırma yada taksim araştırma hastanesine gtcm araştrma hastanelri daha iyiymiş özele nedense güvenmyrm cn mben :) senn oralarda araştrma hastanesi yok muilk defa duydum hamilelik sigortasını o nasıl oluyormuş. Devlet de neresi iyidir onu da bilmiyorum. Şuan zeynep kamile gidiyorum ama orasi da çok kalabalık oluyor eve gelene kadar haşat oluyorum
portakal yedimnapcan dayanxan artk aksama kadar
Istanbuldaki arkadaşlar gebelik takibi ve doğum için hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben çok kararsızım şimdi central hospitali aradım. Normal doğum için 2900 lira, zorunlu sezeryan 3800, isteğe bağlı sezeryan için 5500 dediler. Bana baya fazla geldi ama başka yerlerdeki fiyatları da bilmiyorum. Siz nereye gidiyorsunuz doktorunuzdan memnunmusunuz.
Evime yakın yürüyerek 20 dk fsm eğt arş. hastanesi var ama ordaki doktorları hiç bilmiyorum. Doğum falan nasıl oluyor o hastanede onu da bi araştırıyım en iyisi. Bu gidişle en son yine zeynep kamile gidecekmişim gibi geliyor. Zaten orası kadın ve çocuk hastanesi baska hastanelerde riskli buldukları hastaları direk oraya yönlendiriyorlar.Canm burda biriside paylaşmıştı hamilelik sigortası oluyormuş hastaneyle anlaşıyormşssn sigorta oldgu için Öle duymştm araştırmak lazm o hastanede iyi aslnda ben okmeydan araştırma yada taksim araştırma hastanesine gtcm araştrma hastanelri daha iyiymiş özele nedense güvenmyrm cn mben :) senn oralarda araştrma hastanesi yok mu
Iğne batması gibi değil de arada sancı giriyormuş gibi oluyor baya acı hissediyorum.Kızlar vajina ya iğne batması gibi birsey ler oluyor mu. Bugün hiç durmadan battı bana. Sizler de oluyor mu
Orayı da bi arayıp soruyum en iyisi. Bizim burdan oraya direk otobüs var ama cok dolaşıyor. Doğuma falan taksiyle giderim ama kontrollerde biraz zor olur gidip gelmek.ümraniye erdem hastanesini düşünüyorum ama biraz daha araştıracağım. fiyatlarını bilmiyorum. normal 1,5 2yi geçmez diye düşünüyorum. sezeryan belki 2,5 falandır
Orayı da bi arayıp soruyum en iyisi. Bizim burdan oraya direk otobüs var ama cok dolaşıyor. Doğuma falan taksiyle giderim ama kontrollerde biraz zor olur gidip gelmek.