2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah’a şükür ben kendiliğimden yumurtlayabiliyorum. İlk düşük yaptığım bebişime de kendiliğinden hamile kalmıştım. İlaç bende yan etki yaptı :KK70: geç geç oluyor adetlerim ama yumurtam büyütüp çatlıyor ilaçsız :)
Canımm sende burdaymışsın keseyi gördününz mü hayırlısıyla?

iş yerindeyim ben şimdi yicek birşey yok burda bulamıyorum paket üründe yemek istemiyorum :eğlence:

aynen ya :KK43: evden bişeyler getiriyorum sürekli. çalışırken de yenmiyor rahat rahat. çevrendekilere ikram etmek zorundasın almasalar bile yada odaya gelen gidenden utanıyorum. ne olacak bu halim bilmiyorum :KK43: askeriyede çalışıyorum ben ciddi anlamda yemek sıkıntımız var. yemekhanemiz yok. küçük bir çay ocağı var oraya da 3 kişi giremez öyle dar. işgal edemem sürekli :KK43:
eşim bu acıkmalarımı işyerinde doğru düzgün beslenememe durumuma bağlıyor. adam akıllı karnını doyuramıyorsun ondan diyor. çok bıktım bu işyerinden de yemek probleminden de :KK43: dışardan istesem dünyanın parası her gün almaya para dayanmaz. bir de midem almaz sürekli hazır yemeği

Öyle değil canım yanlış anladın. Ben senin demek istediğini biliyorum zaten ben biyologum :)
Adetin ilk gününden sonra 20. Gün yumurtladım.
O yüzden 6 gün fark çıkıyor. Doktor adetin ilk gününü 1 olarak aldığı için 14. Gün yumurtlamışım gibi hesap ediyor. Ama ben 20. Gün yumurtladığım için doğal olarak geç döllendi :)
Benim de erken yumurtam çatladı 27 adet günüm 5 çatladı
gunaydin kizlarrr bebisleri gormeye gidenler olucakti bugun gittinizmi :-)

2 kişi gidecek bugün birinin randevusu 14 te diğerini bilmiyorum merakla bekliyorum bende

Ben bugün gittim kızlar dünkü ağrılarımdan dolayı doktor kanaman olursa leke felan hemen gel dedi uyuşmazlık iğnesi vuralım
Birde yolk kesini gördü Pazartesi kontrole bebeğin kalp atışlarını duymaya çağırdı

Benim de erken yumurtam çatladı 27 adet günüm 5 çatladı

Ben bugün gittim kızlar dünkü ağrılarımdan dolayı doktor kanaman olursa leke felan hemen gel dedi uyuşmazlık iğnesi vuralım
Birde yolk kesini gördü Pazartesi kontrole bebeğin kalp atışlarını duymaya çağırdı
sen duymamismiydin canim kalp atisini canim

X