- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Canımm sende burdaymışsın keseyi gördününz mü hayırlısıyla?Allah’a şükür ben kendiliğimden yumurtlayabiliyorum. İlk düşük yaptığım bebişime de kendiliğinden hamile kalmıştım. İlaç bende yan etki yaptıgeç geç oluyor adetlerim ama yumurtam büyütüp çatlıyor ilaçsız :)
Olur sevinirim canım yarım rahimlinin halinden yarım rahimli anlar :)))o kadar net hatırlamıyorum sen sor aklında kalmasın.belki geniştir bşka bir doktora da görün bak hatta bir topik vardı ona etiket yapayım seni
bana orası çok umut olmuştu doğal kalanlarda var aşılama ile hamiş olanlarda etiket yaptımOlur sevinirim canım yarım rahimlinin halinden yarım rahimli anlar :)))
2 kişi gidecek bugün birinin randevusu 14 te diğerini bilmiyorum merakla bekliyorum bendegunaydin kizlarrr bebisleri gormeye gidenler olucakti bugun gittinizmi
ayy hadi insaallah guzel haberlerle gelirler2 kişi gidecek bugün birinin randevusu 14 te diğerini bilmiyorum merakla bekliyorum bende
aynenn bendede oluyor bu yaa yic agzim bos durmamazina ragmen gece yataga yattigimda midem kazniyor10 dk önce yemek yedim. ama hiç yememiş gibi hissediyorum kız laar
yaa bende öyleyim hep açım10 dk önce yemek yedim. ama hiç yememiş gibi hissediyorum kız laar
bende ne yesem diye dusnuyorum simdiyaa bende öyleyim hep açım13:15 gibi yemek yedim yine acıktım
iş yerindeyim ben şimdi yicek birşey yok burda bulamıyorum paket üründe yemek istemiyorumbende ne yesem diye dusnuyorum simdi
aynen canim yeme cubuk falan yiyebilrisin ama yada yanina giderken findik ceviz badem bunlardan götüriş yerindeyim ben şimdi yicek birşey yok burda bulamıyorum paket üründe yemek istemiyorum
iş yerindeyim ben şimdi yicek birşey yok burda bulamıyorum paket üründe yemek istemiyorum
Benim de erken yumurtam çatladı 27 adet günüm 5 çatladıÖyle değil canım yanlış anladın. Ben senin demek istediğini biliyorum zaten ben biyologum :)
Adetin ilk gününden sonra 20. Gün yumurtladım.
O yüzden 6 gün fark çıkıyor. Doktor adetin ilk gününü 1 olarak aldığı için 14. Gün yumurtlamışım gibi hesap ediyor. Ama ben 20. Gün yumurtladığım için doğal olarak geç döllendi :)
gunaydin kizlarrr bebisleri gormeye gidenler olucakti bugun gittinizmi
2 kişi gidecek bugün birinin randevusu 14 te diğerini bilmiyorum merakla bekliyorum bende
sen duymamismiydin canim kalp atisini canimBenim de erken yumurtam çatladı 27 adet günüm 5 çatladı
Ben bugün gittim kızlar dünkü ağrılarımdan dolayı doktor kanaman olursa leke felan hemen gel dedi uyuşmazlık iğnesi vuralım
Birde yolk kesini gördü Pazartesi kontrole bebeğin kalp atışlarını duymaya çağırdı
Hayır keseyi görmüştüm bugünde yolk kesini gördüm çok küçük olduğu için duyulmaz dedi şimdisen duymamismiydin canim kalp atisini canim
ohh iyi cnm inss kalp atslarna artuj ben dun gttm ama yoolk sac sac fln bsey demedi 1 2 gune duyulur kalp atisi dediHayır keseyi görmüştüm bugünde yolk kesini gördüm çok küçük olduğu için duyulmaz dedi şimdi