2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canm o hastanede iyi orda doğmuştm ben zaten ama araştrma daha iyiymiş diye duymştm bizim brdaki özelede bakcm ben bakalm dr memnun kalrsam belki bzm brdaki özele gdrm bende

Bana da doktor yolk sac kesesinden falan bahsetmedi ama hersey yolunda desi 10 gun sonra kalp atisini duymak için gel dedi. Bu keseyi de ilk defa duydum insan her gun yeni bisey öğreniyor.

Canm o hastanede iyi orda doğmuştm ben zaten ama araştrma daha iyiymiş diye duymştm bizim brdaki özelede bakcm ben bakalm dr memnun kalrsam belki bzm brdaki özele gdrm bende
Şimdi mhrs den baktım da gebe izlem görünmüyor orda belki vardir ama randevuda gorememisimdir yada normal kadin doğum yapıyordur gebe takibini.

Şimdi mhrs den baktım da gebe izlem görünmüyor orda belki vardir ama randevuda gorememisimdir yada normal kadin doğum yapıyordur gebe takibini.
Sen bence bak özelde dr snra araştrmasndakinede gt hangsi daha ilgili iyi bir dr sa anlarsn cnm ona göre devam edersn dr iyi olmasıda önemli ilgsz bir dr olsa ben gtmem değiştririm öle insanlar yüznden. Kaç kişi bebegini aldrmş dikkat etmek lazm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…