Benim annem kardeşimi orda doğurmuştu :)ümraniye erdem hastanesini düşünüyorum ama biraz daha araştıracağım. fiyatlarını bilmiyorum. normal 1,5 2yi geçmez diye düşünüyorum. sezeryan belki 2,5 falandır
Kesemizi gördük şükür :) 10 gün sonra da kalp atışı inşallah :)
Görürsün illaki canım :) 7.8mm benim sıpaçok sevindim. bende cuma gideceğim doktora. bende görürüm inşallah :)
Ben geldim herşey yolunda çok şükür. Haftaya perşembe kalp için gideceğim
Maşallah cankm senin sıpa baya büyükmüş. Benim kese daha 1.3 cmGörürsün illaki canım :) 7.8mm benim sıpa
Kesesinin boyutu o kadar daha sıpam toz kadar :) yanlış betimleme yaptım :)Maşallah cankm senin sıpa baya büyükmüş. Benim kese daha 1.3 cm
Benim vajinamin alt kısmına bugün sürekli iğne battı sanki çok rahatsız oluyorum acıyor. Acaba normal mi anlamadımIğne batması gibi değil de arada sancı giriyormuş gibi oluyor baya acı hissediyorum.
sende yolk sac gozuktumu canim benimde kese 15.19mmMaşallah cankm senin sıpa baya büyükmüş. Benim kese daha 1.3 cm
Gözüktü canımsende yolk sac gozuktumu canim benimde kese 15.19mm
Ha anladımKesesinin boyutu o kadar daha sıpam toz kadar :) yanlış betimleme yaptım :)
doktor bana oyle bisey demedi yaa benimki bos gebelikmi nedir anlamadim :-(Gözüktü canım
seninde gozuktumu canim yolk sac kesesiKesemizi gördük şükür :) 10 gün sonra da kalp atışı inşallah :)SchonerDuft
bebegi besleyen kese falan diyorlar ama tam olarak blmyrum canim bana doktor gostermedi o yuzden endise ettim bende bos gebelikmi diyeyolk sac kesesi nedir kızlar. normal keseden bahsetmiyorsunuz sanırım
Hiç bir fikrim yok bendeki ağrı herzaman değil ara ara oluyorBenim vajinamin alt kısmına bugün sürekli iğne battı sanki çok rahatsız oluyorum acıyor. Acaba normal mi anlamadım
Canm o hastanede iyi orda doğmuştm ben zaten ama araştrma daha iyiymiş diye duymştm bizim brdaki özelede bakcm ben bakalm dr memnun kalrsam belki bzm brdaki özele gdrm bendeEvime yakın yürüyerek 20 dk fsm eğt arş. hastanesi var ama ordaki doktorları hiç bilmiyorum. Doğum falan nasıl oluyor o hastanede onu da bi araştırıyım en iyisi. Bu gidişle en son yine zeynep kamile gidecekmişim gibi geliyor. Zaten orası kadın ve çocuk hastanesi baska hastanelerde riskli buldukları hastaları direk oraya yönlendiriyorlar.
Şimdi mhrs den baktım da gebe izlem görünmüyor orda belki vardir ama randevuda gorememisimdir yada normal kadin doğum yapıyordur gebe takibini.Canm o hastanede iyi orda doğmuştm ben zaten ama araştrma daha iyiymiş diye duymştm bizim brdaki özelede bakcm ben bakalm dr memnun kalrsam belki bzm brdaki özele gdrm bende
Sen bence bak özelde dr snra araştrmasndakinede gt hangsi daha ilgili iyi bir dr sa anlarsn cnm ona göre devam edersn dr iyi olmasıda önemli ilgsz bir dr olsa ben gtmem değiştririm öle insanlar yüznden. Kaç kişi bebegini aldrmş dikkat etmek lazm benceŞimdi mhrs den baktım da gebe izlem görünmüyor orda belki vardir ama randevuda gorememisimdir yada normal kadin doğum yapıyordur gebe takibini.