2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağlıkla buyutun bebeğinizi inşallah :) hayırlı evlat olsun:)

2016 kasım annesiyim şimdi yine kasım annesi olacağım inşaallah 3 kasım görünüyor ama sanırım ekimde gelir bu minnoş
Bende 2016 ekim annesiydim :) gerçi oğlum ağustosta doğdu ama :) benim de eğer hamileysem 3 kasima denk geliyor ,sat 27 ocak :) rabbim sağlıkla kavuştursun bu arada :)

Bende 2016 ekim annesiydim :) gerçi oğlum ağustosta doğdu ama :) benim de eğer hamileysem 3 kasima denk geliyor ,sat 27 ocak :) rabbim sağlıkla kavuştursun bu arada :)
Canım inşaallah sende burda olursun ben yanlış yazmışım benim son adet tarihinin ilk günü 21 ocak

Herkese selaaaam. satım 20 ocak ama ekim anneleri grubunda 500 küsür mesaj görünce kasım annelerine daha yakın hissettim kendimi

Herkese selaaaam. satım 20 ocak ama ekim anneleri grubunda 500 küsür mesaj görünce kasım annelerine daha yakın hissettim kendimi
Aynen bende ya benimde 21 ocak

Tekrar test yaptırdın mı bella yükselme oldu mu değerinde. Bu arada adete 5 gün kala süper bir rakam maşallah. Benimki 1 gün kala 64 çıktı
Benimde bir gün kala 61.90 çıktı

Canım inşaallah sende burda olursun ben yanlış yazmışım benim son adet tarihinin ilk günü 21 ocak
Ayy maşallah sürpriz gibi olmuş bu biraz ,4 haftalık beklerken 5.haftada olmak:) inşallah canım :) zamanı gelmişse burda kalırız inşallah :)

Ne kadar sessiz bir grup hunhuuuuuu kimse keseyi gördü mü merak ediyorum adet gününden kaç gün geçtikten sonra gitmemiz gerekiyo keseyi görmemiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…