Amin inşallah2017 kasım annesi olarak yazılanları okurken duygulandım. Daha geçen sene 48 değerle hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi oğlum 3 aylık. Allah olmayanlara da nasip etsin. Hamişlerimizde sağsalim kucağınıza alın inşallah
Beraberiz benim de 3 kasım ama 23 ekim olur sezaryen olduğum için2016 kasım annesiyim şimdi yine kasım annesi olacağım inşaallah 3 kasım görünüyor ama sanırım ekimde gelir bu minnoş
Ay ever ne güzel aynı günlerimiz son adet tarihi 27 ocak mı senin deBeraberiz benim de 3 kasım ama 23 ekim olur sezaryen olduğum için
Bu arada keseyi gördün mü gittin mi doktora ben daha gitmedimBeraberiz benim de 3 kasım ama 23 ekim olur sezaryen olduğum için
Sağlıkla buyutun bebeğinizi inşallah :) hayırlı evlat olsun:)2017 kasım annesi olarak yazılanları okurken duygulandım. Daha geçen sene 48 değerle hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi oğlum 3 aylık. Allah olmayanlara da nasip etsin. Hamişlerimizde sağsalim kucağınıza alın inşallah
Bende 2016 ekim annesiydim :) gerçi oğlum ağustosta doğdu ama :) benim de eğer hamileysem 3 kasima denk geliyor ,sat 27 ocak :) rabbim sağlıkla kavuştursun bu arada :)2016 kasım annesiyim şimdi yine kasım annesi olacağım inşaallah 3 kasım görünüyor ama sanırım ekimde gelir bu minnoş
Canım inşaallah sende burda olursun ben yanlış yazmışım benim son adet tarihinin ilk günü 21 ocakBende 2016 ekim annesiydim :) gerçi oğlum ağustosta doğdu ama :) benim de eğer hamileysem 3 kasima denk geliyor ,sat 27 ocak :) rabbim sağlıkla kavuştursun bu arada :)
Tekrar test yaptırdın mı bella yükselme oldu mu değerinde. Bu arada adete 5 gün kala süper bir rakam maşallah. Benimki 1 gün kala 64 çıktıBen de yaptırdım bugün test 51.9 çıktı adete 5 gün filan var.
Evet benimde aynıAy ever ne güzel aynı günlerimiz son adet tarihi 27 ocak mı senin de
Yok gitmedim betam düşün 61.90 çıktı dün yarında adet günümBu arada keseyi gördün mü gittin mi doktora ben daha gitmedim
İnşallah gelmez hiçbirimizin bebeişlerimizi sağlıkla alırız kucağımızaŞuraya bi not bırakayım ufak bir totem olsun. Kırmızılar gelmezse şayet bende burada olacağı.
Aynen bende ya benimde 21 ocakHerkese selaaaam. satım 20 ocak ama ekim anneleri grubunda 500 küsür mesaj görünce kasım annelerine daha yakın hissettim kendimi
Benimde bir gün kala 61.90 çıktıTekrar test yaptırdın mı bella yükselme oldu mu değerinde. Bu arada adete 5 gün kala süper bir rakam maşallah. Benimki 1 gün kala 64 çıktı
Ben şimdi baktım da şaka gibi son adet tarihim 21 ocak mış ysni senden öndeyim bir gafta yanlış hesaplamışımEvet benimde aynı
Ayy maşallah sürpriz gibi olmuş bu biraz ,4 haftalık beklerken 5.haftada olmak:) inşallah canım :) zamanı gelmişse burda kalırız inşallah :)Canım inşaallah sende burda olursun ben yanlış yazmışım benim son adet tarihinin ilk günü 21 ocak