- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Benim de 2323 Şubat hayırlısı bakalim
Adetın kacıncı gunundesınKızlar sizinde ağrınız varmı şu anda belim kasiklarim bacaklarım kopacak gibi ağrıyor eşim acil e gidelim diyor ama yarın doktora gidicem galiba.kistmi var acaba gebelik olsa çok erken böyle ağrı gibi geliyor bana
Aynısını bu ay ben de yaşadım dayanılmaz ağrıyor kasıklarım... Ben enfeksiyondan suphelendım... Çünkü iki taraflı kasıklarım zonkluyor ve çok fazla akıntım var... Bat 24 şubat...Kızlar sizinde ağrınız varmı şu anda belim kasiklarim bacaklarım kopacak gibi ağrıyor eşim acil e gidelim diyor ama yarın doktora gidicem galiba.kistmi var acaba gebelik olsa çok erken böyle ağrı gibi geliyor bana
21. Günündeki canimAdetın kacıncı gunundesın
Yumurtlamayi gectin insAllsh calisma vardir icerde21. Günündeki canim
Aman yaşama işte ne güzel belim kasiklarim kopuyor resmen birde bulantı var bende kesin başka bişey varAman aman bi kasik agrisi yasamadim 18. gundeyim
Akintida yoktu bakalim sonuc ne olacak
Rabbim gonlunuze göre versin :) sızı 2016 temmuz annelerinden hatırlıyorum:) Ben de 2016 ekim annesıydım ama 35 haftalık doğum yapıp oğlumu ağustosta kucağıma aldım... Sızın topiği falan okuyordum hep :)Oğluma hamile olduğumu Kasım da ogrendim. Kasım'da doğdum ve Kasım'da evlendim :) inşallah ikinci bebişim de Kasım da gelir hayırlısıyla :)
Rabbım inşallah gonlunuze göre versin :) ben de aksine bunda daha sakinim... Oğluma iki yıldan sonra hamile kaldım, çok ağlamış , çok dua etmiştim, pcos var bende... Bunda daha sakın ve rahattım, rabbim ne zaman kısmet ederse başımızın üstünde yerleri var :)Ben de merakla beklemedeyim, inşallah olmuşturilkinde tecrubesizlikten, ben bu ikincide daha heyecanlı bir bekleyisteyim
Rabbim gonlunuze göre versin :) sızı 2016 temmuz annelerinden hatırlıyorum:) Ben de 2016 ekim annesıydım ama 35 haftalık doğum yapıp oğlumu ağustosta kucağıma aldım... Sızın topiği falan okuyordum hep :)
İnşallah :) aynen benim yaramazda öyle :)Senin yaramaz da mı erken doğmuştu :) benim oğlum da 3 hafta erken doğarak beni haziran annesi yapmıştıRabb'im senin de gönlüne göre versin inşallah bu topikte kalıcı oluruz