2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sizinde ağrınız varmı şu anda belim kasiklarim bacaklarım kopacak gibi ağrıyor eşim acil e gidelim diyor ama yarın doktora gidicem galiba.kistmi var acaba gebelik olsa çok erken böyle ağrı gibi geliyor bana

Adetın kacıncı gunundesın

Adetın 17. Gunumdeyım yumurtlama gunumdeyım
kasık agrılarım var
Meme hassasıyetım var bakalım heır sayım basladı

Aynısını bu ay ben de yaşadım dayanılmaz ağrıyor kasıklarım... Ben enfeksiyondan suphelendım... Çünkü iki taraflı kasıklarım zonkluyor ve çok fazla akıntım var... Bat 24 şubat...

Aman aman bi kasik agrisi yasamadim 18. gundeyim
Akintida yoktu bakalim sonuc ne olacak

Oğluma hamile olduğumu Kasım da ogrendim. Kasım'da doğdum ve Kasım'da evlendim :) inşallah ikinci bebişim de Kasım da gelir hayırlısıyla :)
Rabbim gonlunuze göre versin :) sızı 2016 temmuz annelerinden hatırlıyorum:) Ben de 2016 ekim annesıydım ama 35 haftalık doğum yapıp oğlumu ağustosta kucağıma aldım... Sızın topiği falan okuyordum hep :)

Ben de merakla beklemedeyim, inşallah olmuştur ilkinde tecrubesizlikten, ben bu ikincide daha heyecanlı bir bekleyisteyim
Rabbım inşallah gonlunuze göre versin :) ben de aksine bunda daha sakinim... Oğluma iki yıldan sonra hamile kaldım, çok ağlamış , çok dua etmiştim, pcos var bende... Bunda daha sakın ve rahattım, rabbim ne zaman kısmet ederse başımızın üstünde yerleri var :)

Senin yaramaz da mı erken doğmuştu :) benim oğlum da 3 hafta erken doğarak beni haziran annesi yapmıştı Rabb'im senin de gönlüne göre versin inşallah bu topikte kalıcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…