- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasım annelerinde kese görmek için henüz erken kardelen. En erken yaklaşık 5 haftalıkken transvajinal, 6 haftadan sonra da abdominal usg ile görülebilir.Ne kadar sessiz bir grup hunhuuuuuu kimse keseyi gördü mü merak ediyorum adet gününden kaç gün geçtikten sonra gitmemiz gerekiyo keseyi görmemiz için
Canım test yaptırdım 474 çıktı bu gün hayırlı olsun diyelim inşaallahYok gitmedim betam düşün 61.90 çıktı dün yarında adet günüm
İnşallah hamilesindir Canım böyle durmak daha kötü değil miMerhaba arkadaslar.benim bat bugun ama henuz test yapmadim.cesaretimde yok.gebeligini ogrenen arkadaslar saglicakla kucaklarina alirlar insallah.zorlu bir maraton basliyor
Rabbim sabır versin kucağımıza almayı nasip etsinKasım annelerinde kese görmek için henüz erken kardelen. En erken yaklaşık 5 haftalıkken transvajinal, 6 haftadan sonra da abdominal usg ile görülebilir.
Biz de 4 gün önce denedik tek atış :). Tutarsa 9 kasım :)
Kaçıncı günün adet geçeliCanım test yaptırdım 474 çıktı bu gün hayırlı olsun diyelim inşaallah
Canım kese bhcg 1000 üstündeyken vajinal görünüyor diye biliyorum... Önceki hamileligimde direk 6+5 te gidip kalp atışını gormustuk :) kese için sanki biraz erken gibi :)Ne kadar sessiz bir grup hunhuuuuuu kimse keseyi gördü mü merak ediyorum adet gününden kaç gün geçtikten sonra gitmemiz gerekiyo keseyi görmemiz için
Ben bat a bir gün kala idrarda çift çizgiyi görmüştüm ama bir buçuk yıldır falan her ay erkenden başlarım test yapmaya. Kısmet bu aymış. İnsallah sen de görürsün. Tabi bebişleri kucağımıza alana kadar hersey icin hep çok erken olacakMerhaba arkadaslar.benim bat bugun ama henuz test yapmadim.cesaretimde yok.gebeligini ogrenen arkadaslar saglicakla kucaklarina alirlar insallah.zorlu bir maraton basliyor
tam belli olsun diye bi gun daha beklim dedim ama catliyorum tabi meraktan.yarin yapicam bakalim cikacakmiBen bat a bir gün kala idrarda çift çizgiyi görmüştüm ama bir buçuk yıldır falan her ay erkenden başlarım test yapmaya. Kısmet bu aymış. İnsallah sen de görürsün. Tabi bebişleri kucağımıza alana kadar hersey icin hep çok erken olacak
tam belli olsun diye bi gun daha beklim dedim ama catliyorum tabi meraktan.yarin yapicam bakalim cikacakmiBen bat a bir gün kala idrarda çift çizgiyi görmüştüm ama bir buçuk yıldır falan her ay erkenden başlarım test yapmaya. Kısmet bu aymış. İnsallah sen de görürsün. Tabi bebişleri kucağımıza alana kadar hersey icin hep çok erken olacak
Allah herkesin gönlüne göre versintam belli olsun diye bi gun daha beklim dedim ama catliyorum tabi meraktan.yarin yapicam bakalim cikacakmi
Ben yan masadan kaynak yaptım yaa ekim annesi olacağım kısmetse de orda mesaj yığılması vardı kaçtımSessiziz çünkü beklemedeyiz heyecanla :) öğrenenler nasıl bu kadar erken öğrenmiş hayret ediyorum :) sat 29 ocak benim, yumurtlamam geç oluyor yani hemen ümide kapılmak istemiyorum, geçen ay silik çıktı testim,bembo umutlandim bi umutlandim hamileyim diyebu ay direk kan testine inşllah günüm geçerse. Öğrenenlere hayırlı olsun darısı bizlere
amin sagol canim.hepimizin insallahAllah herkesin gönlüne göre versin
Allah hepimize de nasip eder inşallah ben öğrendim ama korkuyorum kimyasal olursa diye değerim 61.00 artmasını bekliyoruzSessiziz çünkü beklemedeyiz heyecanla :) öğrenenler nasıl bu kadar erken öğrenmiş hayret ediyorum :) sat 29 ocak benim, yumurtlamam geç oluyor yani hemen ümide kapılmak istemiyorum, geçen ay silik çıktı testim,bembo umutlandim bi umutlandim hamileyim diyebu ay direk kan testine inşllah günüm geçerse. Öğrenenlere hayırlı olsun darısı bizlere
İnşallah hamilesindir Canım böyle durmak daha kötü değil mi
Rabbim sabır versin kucağımıza almayı nasip etsin
Kaçıncı günün adet geçeli
Sen cok cabuk ogrenmissin canim.benim eger olursa 1 kasim olacak.cok merak ediyorum aslinda benim ucuncu cocugum olacak.birazda daha onceki tecrubelerimden hayal kirikligina ugramak istemiyorum diyelim. ;-)İnşallah hamilesindir Canım böyle durmak daha kötü değil mi
Benimde 3. Çocuk ama adet günüm 24 günde bir oluyorum o yüzden erken öğrendimSen cok cabuk ogrenmissin canim.benim eger olursa 1 kasim olacak.cok merak ediyorum aslinda benim ucuncu cocugum olacak.birazda daha onceki tecrubelerimden hayal kirikligina ugramak istemiyorum diyelim. ;-)
Hoşgedin canım Amin inşallahmerhabalar kizlar rabbim sag salim digurmayi nasip etsin hepimize insaallah bende 2kasin annesiyim