- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Kasik agrisi yumurtlamaya isarettir acaba yumurtlamadimmikiAman yaşama işte ne güzel belim kasiklarim kopuyor resmen birde bulantı var bende kesin başka bişey var
Yok canım ya yumurtlama oldu o gün bugundurde ağrım geçmedi hele belim bu gün temizlik yaptım biraz ayağa kalkması bacaklarım tutmadı resmen bende bişeyler var ama ne?Kasik agrisi yumurtlamaya isarettir acaba yumurtlamadimmiki
Sogan kürü yaptim ve incir kürü yapiyorum
Canım test yapsana bişiy varsa çıkar zaten.Yok canım ya yumurtlama oldu o gün bugundurde ağrım geçmedi hele belim bu gün temizlik yaptım biraz ayağa kalkması bacaklarım tutmadı resmen bende bişeyler var ama ne?
Bugün doktora gittim alttan muayene etti herhangi bir kist yok hersey yolunda rahim kalınlasmis gebelik için hazır dedi ama erken test için dedi batı geçsin mutlaka var yada yok diyemeyiz dedi.ağrılarm çok dedim bi anlam veremedim dedi bu işten bişey anlayan beri gelsinCanım test yapsana bişiy varsa çıkar zaten.
hosgeldin cnmmmCanım test yapsana bişiy varsa çıkar zaten.
bat ne zamandi cnmBugün doktora gittim alttan muayene etti herhangi bir kist yok hersey yolunda rahim kalınlasmis gebelik için hazır dedi ama erken test için dedi batı geçsin mutlaka var yada yok diyemeyiz dedi.ağrılarm çok dedim bi anlam veremedim dedi bu işten bişey anlayan beri gelsin
Adetinize kaç gün kala yaptınız hayırlı olsun bu aradaBende hamleyim kan değerim 597 çıktı
Kaç gün kala öğrendin Canım ve kaç çıkmıştıCanım test yapsana bişiy varsa çıkar zaten.
Ben de yaptırdım bugün test 51.9 çıktı adete 5 gün filan var.Ben de dün test yaptım 19.65 çıktı
Bugün tekrar yaptım başka bir hastanede 33.01 çıktı adetime 3 gün var
Benim düşük çıkmış kimyasal gebelik olduğu için korkuyorumBen de yaptırdım bugün test 51.9 çıktı adete 5 gün filan var.
Bu sefer kimyasal değildir inşallah. İyi düşünelim iyi olsun :)Benim düşük çıkmış kimyasal gebelik olduğu için korkuyorum
26 ocakbat ne zamandi cnm
sizin belli oldu mu acaba? Doğum tarihi girmişsiniz de. Sat ne zamandı acaba? Hepimiz hepimiz hepimiz hamiş olalım insallahhhhhCanım test yapsana bişiy varsa çıkar zaten.
bu test kan tahlili değil mi? Hayırlı olsun, 20 nin üzerinde çıkması gerek diye biliyorum. Güzel haberleri almak bize de nasip olsun inşallah yaaaaaaBen de dün test yaptım 19.65 çıktı
Bugün tekrar yaptım başka bir hastanede 33.01 çıktı adetime 3 gün var
Amin inşallah 5 in üstü gebelik de kimyasal olma ihtimali de var malesefbu test kan tahlili değil mi? Hayırlı olsun, 20 nin üzerinde çıkması gerek diye biliyorum. Güzel haberleri almak bize de nasip olsun inşallah yaaaaaa
MasAllahAmin inşallah 5 in üstü gebelik de kimyasal olma ihtimali de var malesef
Merhaba ben sata 8 gün kala öğrendim.sizin belli oldu mu acaba? Doğum tarihi girmişsiniz de. Sat ne zamandı acaba? Hepimiz hepimiz hepimiz hamiş olalım insallahhhhh
Wuwwww süperMerhaba ben sata 8 gün kala öğrendim.