- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın kızlar
Merhaba arkadaşlar benim şimdiden Karnım çıktı dağa çok erken değil mi doğum tarihi 4 Kasım gösteriyor. Sizler de varmı böyle birşey
Günaydın kızlar benimde bugün randevum var bakalım kesemizi görebilecekmiyiz :) doktora göre 5+3 ama benim hesabıma göre 4+4 <ovülasyon takibi yapmıştım geç yumurtladım>
Bakalım hakkımızda hayırlısı :))))
Öyle değil canım yanlış anladın. Ben senin demek istediğini biliyorum zaten ben biyologum :)doktorlar yumurtanın oluşum tarihinden itibaren sayıyorlar canım. yani sana göre 1 haftalıkken doktora göre 3 haftalıktı
Öyle değil canım yanlış anladın. Ben senin demek istediğini biliyorum zaten ben biyologum :)
Adetin ilk gününden sonra 20. Gün yumurtladım.
O yüzden 6 gün fark çıkıyor. Doktor adetin ilk gününü 1 olarak aldığı için 14. Gün yumurtlamışım gibi hesap ediyor. Ama ben 20. Gün yumurtladığım için doğal olarak geç döllendi :)
Yok histeroskopi olmadım. Doktor önermedi.en çok bir cm açılır o yüzden gerek yok dedi. Rahmimin genişliği,boyutlarına dair bilgi vermedi. Umarım geniştir . Ay bir daha dış gebelik hiç kimse yaşamasın bende dahil çok yıpratan bir durumPeki histereskopi oldun mu rahîm genişliğin nasıl. Ben öğrendiğimde doktor önermişti 2 ay düşünüp öyle karar vermiştim hem laparoskopi hem histereskopi oldum sağ tüp ve yumurtalık ön karın duvarına yapışıktı. Belki senin de rahim içi genişliği azdır . Bizde dış gebelik ihtimali bu yüzden daha fazla
Bende pco var o yüzden. Bana kalsa erken bile yumurtladım önceki ay 30. Günde yumurtlamıştımaa anladım. senin yumurtlama baya geç olmuş şaşırdım :) benimde 15. gün yumurtlama oldu çatlatma vurduk. sağlıcakla kucağına al
Birkaç doktora gitseydin bende yaptırmayacaktım araştırınce yapmaya karar verdim benimde 1 cm di açma payı ama 2 yada 3 cm açtı geçmiş zaman anımsamıyorum şuan . bende tekrar görüş inşallah öyle bir sorunun yoktu tabi temennimiz bu ama yaşadıklarında kolay değilYok histeroskopi olmadım. Doktor önermedi.en çok bir cm açılır o yüzden gerek yok dedi. Rahmimin genişliği,boyutlarına dair bilgi vermedi. Umarım geniştir . Ay bir daha dış gebelik hiç kimse yaşamasın bende dahil çok yıpratan bir durum
güzel haberler alalım inşallah kaçta gideceksinGünaydın kızlar benimde bugün randevum var bakalım kesemizi görebilecekmiyiz :) doktora göre 5+3 ama benim hesabıma göre 4+4 <ovülasyon takibi yapmıştım geç yumurtladım>
Bakalım hakkımızda hayırlısı :))))
2de canım :) inşallah bakalım hayırlısı :)güzel haberler alalım inşallah kaçta gideceksin
Ultrasonda baktıgında genişliği hakkında fikir verebilir mi?Birkaç doktora gitseydin bende yaptırmayacaktım araştırınce yapmaya karar verdim benimde 1 cm di açma payı ama 2 yada 3 cm açtı geçmiş zaman anımsamıyorum şuan . bende tekrar görüş inşallah öyle bir sorunun yoktu tabi temennimiz bu ama yaşadıklarında kolay değil
hadi bakalım2de canım :) inşallah bakalım hayırlısı :)
bende ultrasyonda gördü 2.ci doktorum muhtemelen görürlerUltrasonda baktıgında genişliği hakkında fikir verebilir mi?
Bende pco var o yüzden. Bana kalsa erken bile yumurtladım önceki ay 30. Günde yumurtlamıştım
30. Gün çatladığı ay klomen kullanmış olduğum ay ama bu ay kendi haline bırakmıştım hiç bişey kullanmadan hamile kaldım. Allahım hepimizin gebeliğini sonuna kadar hayırlı eylesinbende de pco var. klomen femara bana mısın demedi. gonalf bile ilk aydan fayda etmedi. gonalf in ikinci ayı 15. güne yetiştirdik yumoşları
30. Gün çatladığı ay klomen kullanmış olduğum ay ama bu ay kendi haline bırakmıştım hiç bişey kullanmadan hamile kaldım. Allahım hepimizin gebeliğini sonuna kadar hayırlı eylesin
E peki kaç olmalı? İlk randevu da sorcam bende duruma göre hareket ederimhadi bakalım
bende ultrasyonda gördü 2.ci doktorum muhtemelen görürler
Allah’a şükür ben kendiliğimden yumurtlayabiliyorum. İlk düşük yaptığım bebişime de kendiliğinden hamile kalmıştım. İlaç bende yan etki yaptı geç geç oluyor adetlerim ama yumurtam büyütüp çatlıyor ilaçsız :)ay mucize gibi gerçekten. maşallah maşallah
benim maddi manevi bitkisel neler neler yaptım gonalfin yanında minicik minicik kalıyordu benimkiler hep.
o kadar net hatırlamıyorum sen sor aklında kalmasın.belki geniştir bşka bir doktora da görün bak hatta bir topik vardı ona etiket yapayım seniE peki kaç olmalı? İlk randevu da sorcam bende duruma göre hareket ederim