2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benim çok teşekkür ederim. Allah senin ve ailenin yardımcı olsun. Öğretmenliğinde de çok başarıların ve hayırlı öğrencilerin olsun :)

Hamilelikte Etli Çiğ Köfte yasak diye biliyorum. Çiğ ete dokunduktan sonra ellerinizi iyi dezenfekte edin diye uyarıyorlar.

"Virüslere bağlı hastalıklar, bakteriyel enfeksiyonlar, salmonella ve en önemlisi toksoplazma gibi bulaşıcı hastalıklar ortaya çıkabilmektedir. Toksoplazma enfeksiyonu anne rahmindeki bebekte sarılık, düşük doğum ağırlığı, görme bozukluğu, zeka geriliği gibi çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilmektedir. Uzmanlar hamilelik döneminde çiğ et tüketimini anne adaylarına kesinlikle önermemektedirler" alıntıdır

Son düzenleme:
Gerçekten çalışan bayanlar için annelik zor oluyor. Ama olsun sen başarılı bir insansın bunun da üstesinden gelirsin inşallah :) dediklerinizi bir bir aklıma not ettim sayenizde bu gece daha huzurluyum. Çok sag olun hepiniz.

Canım etsiz çiğ köfteyi bile doktorlar yeme diyor. Etli çiğ köfteyi asla asla ağzına sürme... Canın çekmiş, biliyorum çok zor olacak ama lütfen bu riske girme. Allah esirgesin...

canim benim cok tesekkur ederim bence sende cok güclüsün ama suan hamile oldugun icin hormonlarin seni asagi cekiyor buna izin verme. Allah cok büyük tasiyamicagin yükü yüklemez. bende cok is is diye yiprattim kendimi dersande calisiyordum biraz tecrube olsunda ozel okulda calisirim diye hayaller kuruyordum cocuk asla istemiyordum tek istedgm duzgun bir is ve duzgun bir maasti. Kazayla hamile kaldim. hamileligimi sadece 2 hafta yasayabildim ama bu iki hafta beni oyle bir dönüstürdüki anlatamam sana. 8
Haftada kalp atisi durdu kürtaj oldum o kadar icim yandiki sanirsin 40 yillik cocugum hala da icim yanar aklima geldikce. Sonra tek istedigim sagliklo bi bebek oldu herseyden vazgectim. Allaha sukur rabbim aratmadi kurtajdan sonra ki ikinci ayimda hamile kaldim. O yuzden suan ismis paraymis hic umrmda degil. Bebegim saglikla gelsin kucagima iste olur hersey olur. Sen saglikliysan bebegin saglikliysa bosver kpss yi onu bunu inan onlar oolur bir sekilde sagliginiz yerinde olsun

Canım etsiz çiğ köfteyi bile doktorlar yeme diyor. Etli çiğ köfteyi asla asla ağzına sürme... Canın çekmiş, biliyorum çok zor olacak ama lütfen bu riske girme. Allah esirgesin...
Geçenlerde ben etsizini istemiştim, tabi ben marka aşeriyorum Eşim o markayı bulamadığı için yemedim. Güzel olmasına güzel de işte zarar çok, yarar yok :)

Yogurulunca bi nebze yenebilir belki dedim.ama riske atmaya gerek yok cok tesekkur ederim

Haklisin gaza geldim bian ama kendime geldim simdi degmez riske atmaya. tesekkur ederim cevabin icin :)

Geçenlerde ben etsizini istemiştim, tabi ben marka aşeriyorum Eşim o markayı bulamadığı için yemedim. Güzel olmasına güzel de işte zarar çok, yarar yok :)
Ayy ben de çok seviyorum canım, anlıyorum seni. Ben daha hamileliğim çok yeniyken bilmeden biraz yemiştim, sonra çok pişman oldum ama öğrenince... O pişmanlığı bir daha yaşamamak için eve sokmuyoruz artık, eşim de yiyemiyor benim yüzümden

Ya güzel seviyorum ama enteresan bir şekilde sadece hamileyken aklıma geliyor. Babalık bunu gerektirir, her konuda anneye destek olmalı tabi, sen yemiyorsan o da dayansın 7 ay daha

Merhabalar, benim NT ölçüsü 2.3 mm çıktı. Burada gördüğüm en yüksek bu değer sanırım ama doktor güzel dedi. Değerlendirmede bebeğin baş-popo ölçüsü de önemli sanırım; 7.4 cm idi. Kombine risk sonucum da düşük çıktı çok şükür. Herkese bu süreci stressiz geçirmesini dilerim.

Aşerince insanın gözü dönüyor canım, çok normal burası iyi ki var, sorabiliyoruz her şeyi..
Gercekten öyle. Aslnda internette kendimde arastirdim ama yogurulunca et pisiyor derler ya kendmi oyle avutuyordum. mantigim mi konusuyor hormonlarimmi emin olamadim buraya yazdim o yuzden

Lütfen kendini basit, asalak, işe yaramaz vs görme. Sen en kutsal ve güzel vasıfa ve mesleğe sahipsin artık; çok güzel bi annesin. Anne olabilmek için tonlarca paralarını ve yıllarını adayan anneler gördüm. Okumak, illa ki çalışıp para kazanmak için yapılmış bişey değil. Sen değerli bir anne adayısın ve kuzunu en güzel şekilde yetiştirmeye odakla kendini. Artık kpss, atanma vs vs bunları at kafandan, rafa kaldır. Hamileliğinin her anını doyasıya tat. Burasi Türkiye, şartlar her an değişebilir. Şartlarda iyileşme olursa yeniden düşünebilirsin belki bir gün; onun dışında şartların bu kadar tutarsız ve acımasız olduğu bir sistemde emin ol ki sorun sende değil. Kendini bu kadar haksızca eleştirme lütfen. Bizler değil; onca sene okumuş insanları bu durumda bırakan sistem ve sistemin sahipleri utansın kesinlikle. Değersiz bir taife varsa, onlar kesinlikle bu sistemin sahipleridir...

Canim benim umarim bi cozume kavusur hersey ne yasadiniz bilmiyorum ama hamileligin ilk zamani erkeklee gercekten tuhaflasiyor. Umarim yolunuz aydinliga cikar
Canım öyle olmasını isterdim ama umudum kalmadı. Çok üzgünüm gerçekten.

Canım öncelikle çok teşekkür ederim desteğin için burda herkesin derdine, mutluluğuna sorununa yazıyorsun allah razı olsun. çok haklısın evlilik sevgililik değil işte hep bunu anlatmaya çalıştım bende eşime hatta dedim madem bu noktaya getirecektin niye ikinci çocuk için bu kadar ısrar ettin kimse beni yanlış anlamasın ben ikinci çocuğu aramızdaki sorunlardan dolayı da asla istemedim gittim spiral taktırdım ama keşke taktırmasaydım biz daha iyi korunurduk. Kucağımdakini mi düşüneyim karnımdakini mi???? Gerçekten o kadar büyük bir çıkmazdayım ki Şuan bile ağlıyorum bu noktaya kolay gelmedim gerçekten anlatamadığım çok şey var. Çok üzgünüm.. allah bana sabır versin başka bir şey istemiyorum.Çocukların babaya ihtiyacı o kadar çok ki o da zaten çok iyi bir baba Emin’im ilerde de sorumluluklarını yerine getirecektir. Ben sadece akıl sağlığımı kaybetmemek için bu adamla yollarımı ayırmak zorundayım Ama şimdi değil doğumu beklemeliyim.

Buarada herkese günaydın en erken kalkan ben miyim acaba sabah 5 ten beri ayaktayım kuzcuğum saat başı uyandı bu gece bir sorunu ama bilemedim diş mi diyorum ama 6 diş birden çıkardı Şuan görünürde dişte yok.

Günaydın canim. seni çok iyi anlıyorum. Ben 10 yıllık evliyim ve eşimle haftada 1 veya 2 defa mutlaka kavga ederiz. Bazen bunlar çok büyük kavgalar olur bazen ufak tefek olur. Benimde çoğu zaman hatam var biliyorum. Evlilikte bir imtihan. Esin çocukların hepsi imtihan. Eğer aranızda çok çok kötü bir olay yaşanmadiysa Allah için sabret. Hatasız kul yokki. Zamanla hersey daha güzel olacak inşallah.

Bende senin gibi erken kalkanlardanim. Hele bende 4 tane kuzucuk var
Uykuyu unutali yıllar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…