2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar dün temizlik yaptım dışarı falan da çıktım biraz yoruldum
Dünden beri rahim ağzı gibi tabir edebileceğim yerde bir ağrı var
Çok hafif ama hala geçmedi
Normal mi ki
Dinlenince geçer büyük ihtimalle bana da oluyor arada. Bi problem olacağını zannetmiyorum.

Haklısın canım. Anlayışsız diyemem ama çok sorguluyor müdürüm ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor. Durumu biliyorsun ne diye her seferinde soruyorsun ki. Rapor alınca da müdür yardımcısı hocam rapor almasaydın biz idare ediyoruz zaten sevkli oluyorsun ek dersin kesildi diyip bir de o akıl veriyor falan. Ben de salı günü en iyisi rapor alayım hiç açıklama yapmak için uğraşmak istemiyorum.

Artvinin arhavi ilçesindeyim ben. Ya siz?
merhaba biraz geç oldu hocam kusura bakma. ben adana dayım. iki rehber öğretmeniz biz. diğer rehber öğretmende çok samimi arkadaşım. zor bir dönem geçirdiğimi biliyor o yüzden hep idare ediyor beni. açıkçası ben de pek sallamıyorum allah nasip ederse seneye evimde olacağım bebeğimle. bence sizde hiç oralı olmayın. dert ettiğinize bile değmez.

5dd573d846.jpeg

Kızlar nasıl olmuş ben yaptım sanki kızım olucak gibi hissediyorum :) şimdi de dinozor yapicam erkekte olabilir diye :)
Çoktan beğendim bayıldım hatta eline sağlık.

Kızımın okul kahvaltısı vardı gittik geldik. Öğretmeni bana diyor ki evde yardımcın varmı:bicak: ah hocam ahhh nerden başlasam diyecektim:) nerde bizde yardımcı, keşke olsa:KK43: çok şey söylemek istedim o an ama sadece yok hocam kendim hallediyorum demekle yetindim:KK64:

Kızımın okul kahvaltısı vardı gittik geldik. Öğretmeni bana diyor ki evde yardımcın varmı:bicak: ah hocam ahhh nerden başlasam diyecektim:) nerde bizde yardımcı, keşke olsa:KK43: çok şey söylemek istedim o an ama sadece yok hocam kendim hallediyorum demekle yetindim:KK64:
Eşin maddi yönden mi istememişti?

merhaba biraz geç oldu hocam kusura bakma. ben adana dayım. iki rehber öğretmeniz biz. diğer rehber öğretmende çok samimi arkadaşım. zor bir dönem geçirdiğimi biliyor o yüzden hep idare ediyor beni. açıkçası ben de pek sallamıyorum allah nasip ederse seneye evimde olacağım bebeğimle. bence sizde hiç oralı olmayın. dert ettiğinize bile değmez.
Sevkde de ek dersin kesiliyor ki.

Valla açıkçası şöyle maddi durumum azcik daha elverisli olsa ben de her cuma bir yardimci bayan alirdim eve bir guzel temizletip hafta sonu esime cocuguma kalirdim. Dun biraz gezme biraz anneanne ziyareti yaptık gun bitti bugun saat 10dan bu saate kadar temizlik yaptım yeni bitti. Ama cok yoruldum tabiki. Gun benim icin bitti artik. Banyo yemek yapma derken yarin yeniden rutin kosturma baslayacak

Bu arada geçenlerde konusulmustu sol yana yatma neden tavsiye ediliyor diye. Sansa benim bugunku gebelik takvimimde sebebi açıklamış dileyenler okuyabilir :)

Bu arada geçenlerde konusulmustu sol yana yatma neden tavsiye ediliyor diye. Sansa benim bugunku gebelik takvimimde sebebi açıklamış dileyenler okuyabilir :)
Ayni zamanda mide bosluguda solda oldugu icin sola yatinca gece artan mide yanmasi sikayetiniz hafifler ayrica bel agrisi bel fitigi veya ihtimali icinde ayni sebepten sola yatilmasi gerekiyor...ilk gebeligimde hic yatamiyodum inadina saga yatmak istiyordym pof...

Hamileyken alerji testi yapılıyor mu bilmiyorum ama benim doktorum tekrar ederse söyle bakalım dedi, neye bakacaktı bilmiyorum. Folik asit kaşıntı döküntü yapıyormuş, Düzenli kullandığın şeyler varsa onların yapıp yapmadığına bak birşey fazla geliyor vücuduna.
Kandaki alkalin fosfat degerine bakicak...insallah kolastaz cikmaz:nazar:

Belli olmuyor demekki cnm bende 12. Hafta geçsin geçer diye düşündüm ama hayırlısı artık
Azcik daha sabir 13de azaliyor 14de baya seyrek oluyor en azindan mide bulaniyor bazen ama kusma olmuyor. Valla masallah 5gun oldu kusma fln yok mucizevi bi sekilde 14te geciyor :) 12.haftam bitene kadar hep kustum sadece sabah da degil gun icinde yedikce aksamlari surekli. Inanin kizlar geciyor :)

Selam kızlar bu hormonlardanmıdır bende de ağlama krizi tuttu biraz önce. Dün eşim yine annesinin dolduruşuna geldi sanırım dün akşamdan beridir suratı beş karış. Bugün de kahvaltı hazırladım mutfağı toparladım. Silip süpürmeye başladım yarın eşimin kuzenleri gelmel istiyo diye. Sildim süpürdüm toz aldım oda oda. En son yatak odasına gelince biraz yardım edermisin dedim elinde telefon oyun oynuyo. Bende nevresimleri değiştiricektim yorganı tek başıma geçirmek zor oluyo diye yardım istedim. Adam gitti boş olan çocuk odasını sildi. Sonra yağmur yağıyo diye ta diğer taraftaki balkona çıktı yağmur izledi. Seslendim gelmedi duymadı belkide ama nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım ben bile şaşırdım. Tek başıma yaptım yine yapacağımı sonra bi baktım diğer oda da yine telefonla oynuyo. Allah annesinide kendisini de islah etsin. Annesi dün duadan sonra kendi akrabaları varken eşimde yanımdayken herkesin içinde boy boy lafları soktu ortaya konuşuyorum deyip. Sonra kayınvalidemin evine gittiler ikisi 15 20dk eşimin surat beş karış döndü hala da öyle devam ediyor.

Benimde belim çok ağrıdı uzandım yatak odasına :kızgın:

2ye kadar musade ediyor kimisi ama riskli gebelik uzmanlari 1.5 diye sınır koyuyor ben ilkinde 9 ay ilac aldim 2.4 cikti diye bu sefer iyiydi ama.yine de gidip bir olcturmek istiyorum
Hımm benim testlerim en son gebelik öncesi yapılmıştı, 2.6 çıkmıştı. Doktor gebelikten sonra değerleri yeniden gözden geçirdğinde bir sorun yok dedi, yeniden tahlil de istemedi. Acaba yeniden ölçtürsem mi...siz ne sıklıkta tahlil yaptırmıştınız?

Back