- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Çok teşekkür ederim canım:)Çok güzel olmuş elinize sağlık ben çok beğendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım:)Çok güzel olmuş elinize sağlık ben çok beğendim
Dinlenince geçer büyük ihtimalle bana da oluyor arada. Bi problem olacağını zannetmiyorum.Arkadaşlar dün temizlik yaptım dışarı falan da çıktım biraz yoruldum
Dünden beri rahim ağzı gibi tabir edebileceğim yerde bir ağrı var
Çok hafif ama hala geçmedi
Normal mi ki
Terimleri çözünce tig ile örmeyi biliyorsanız gözünüzde buyutmeyın artık heryer de anlatımlari var tarifler kolay ulaşılır haldeMasaallah :
)
Masaallah :) nasıl öğrendiniz bunu yaaa. cok detayli geliyor bana ama çok heves ediyorum.
Ben rutin aylık baktiriyorum hasimato var zaten bende gidip dahiliyede baktirabilirsinizBayanlar tsh hormonunu kaçıncı hafta hangi testle yaptırdınız? Benim doktorum bir şey demedi de?
merhaba biraz geç oldu hocam kusura bakma. ben adana dayım. iki rehber öğretmeniz biz. diğer rehber öğretmende çok samimi arkadaşım. zor bir dönem geçirdiğimi biliyor o yüzden hep idare ediyor beni. açıkçası ben de pek sallamıyorum allah nasip ederse seneye evimde olacağım bebeğimle. bence sizde hiç oralı olmayın. dert ettiğinize bile değmez.Haklısın canım. Anlayışsız diyemem ama çok sorguluyor müdürüm ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor. Durumu biliyorsun ne diye her seferinde soruyorsun ki. Rapor alınca da müdür yardımcısı hocam rapor almasaydın biz idare ediyoruz zaten sevkli oluyorsun ek dersin kesildi diyip bir de o akıl veriyor falan. Ben de salı günü en iyisi rapor alayım hiç açıklama yapmak için uğraşmak istemiyorum.
Artvinin arhavi ilçesindeyim ben. Ya siz?
Dinlenince geçer büyük ihtimalle bana da oluyor arada. Bi problem olacağını zannetmiyorum.
Çoktan beğendim bayıldım hatta eline sağlık.![]()
Kızlar nasıl olmuş ben yaptım sanki kızım olucak gibi hissediyorum :) şimdi de dinozor yapicam erkekte olabilir diye :)
Eşin maddi yönden mi istememişti?Kızımın okul kahvaltısı vardı gittik geldik. Öğretmeni bana diyor ki evde yardımcın varmıah hocam ahhh nerden başlasam diyecektim:) nerde bizde yardımcı, keşke olsa
çok şey söylemek istedim o an ama sadece yok hocam kendim hallediyorum demekle yetindim
![]()
Öğretmen sürekli olarak nir yardımcıdan bahsetti canım. Sürekli bizimle olan:) diğer konuda da maddiyattan değil sadece uyuzluğundan:))Eşin maddi yönden mi istememişti?
Sevkde de ek dersin kesiliyor ki.merhaba biraz geç oldu hocam kusura bakma. ben adana dayım. iki rehber öğretmeniz biz. diğer rehber öğretmende çok samimi arkadaşım. zor bir dönem geçirdiğimi biliyor o yüzden hep idare ediyor beni. açıkçası ben de pek sallamıyorum allah nasip ederse seneye evimde olacağım bebeğimle. bence sizde hiç oralı olmayın. dert ettiğinize bile değmez.
Ay cok sevindim cok gecmis olsunAz önce geldim hastaneden bebek iyi çok şükür canım. Progestan verdi. İlgine teşekkür ederim. Aman aman benim yaptiğim hatayi siz yapmayın. Ufak tefek şeyler dışında bişey yapmayın.
Ayni zamanda mide bosluguda solda oldugu icin sola yatinca gece artan mide yanmasi sikayetiniz hafifler ayrica bel agrisi bel fitigi veya ihtimali icinde ayni sebepten sola yatilmasi gerekiyor...ilk gebeligimde hic yatamiyodum inadina saga yatmak istiyordym pof...Bu arada geçenlerde konusulmustu sol yana yatma neden tavsiye ediliyor diye. Sansa benim bugunku gebelik takvimimde sebebi açıklamış dileyenler okuyabilir :)
Kandaki alkalin fosfat degerine bakicak...insallah kolastaz cikmazHamileyken alerji testi yapılıyor mu bilmiyorum ama benim doktorum tekrar ederse söyle bakalım dedi, neye bakacaktı bilmiyorum. Folik asit kaşıntı döküntü yapıyormuş, Düzenli kullandığın şeyler varsa onların yapıp yapmadığına bak birşey fazla geliyor vücuduna.
Azcik daha sabir 13de azaliyor 14de baya seyrek oluyor en azindan mide bulaniyor bazen ama kusma olmuyor. Valla masallah 5gun oldu kusma fln yok mucizevi bi sekilde 14te geciyor :) 12.haftam bitene kadar hep kustum sadece sabah da degil gun icinde yedikce aksamlari surekli. Inanin kizlar geciyor :)Belli olmuyor demekki cnm bende 12. Hafta geçsin geçer diye düşündüm ama hayırlısı artık
Hımm benim testlerim en son gebelik öncesi yapılmıştı, 2.6 çıkmıştı. Doktor gebelikten sonra değerleri yeniden gözden geçirdğinde bir sorun yok dedi, yeniden tahlil de istemedi. Acaba yeniden ölçtürsem mi...siz ne sıklıkta tahlil yaptırmıştınız?2ye kadar musade ediyor kimisi ama riskli gebelik uzmanlari 1.5 diye sınır koyuyor ben ilkinde 9 ay ilac aldim 2.4 cikti diye bu sefer iyiydi ama.yine de gidip bir olcturmek istiyorum