2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
5dd573d846.jpeg

Kızlar nasıl olmuş ben yaptım sanki kızım olucak gibi hissediyorum :) şimdi de dinozor yapicam erkekte olabilir diye :)

5dd573d846.jpeg

Kızlar nasıl olmuş ben yaptım sanki kızım olucak gibi hissediyorum :) şimdi de dinozor yapicam erkekte olabilir diye :)
Amigurumi diyorsun bu ülkede ilk ören lerdenim yaklaşık 2 koli oldular :) 7 yıl bekleyince :)) sağlıkla oynasın ama lütfen antibakteriyel ip kullan ağızlarına sokuyorlar

Amigurumi diyorsun bu ülkede ilk ören lerdenim yaklaşık 2 koli oldular :) 7 yıl bekleyince :)) sağlıkla oynasın ama lütfen antibakteriyel ip kullan ağızlarına sokuyorlar
Aa öylemi :)
Ya bide zaten ben bunlar daha sağlıklı diye yapmak istedim antibakteriyelli ipi ilk defa duydum alıcam sağolun :)

Çookk güzel olmuş eline sağlık :)
Yaa bir ara ben de baya merak sarmıştım amigurumiye. Elişlerinde çok becerikliyimdir ama becerebilir miyim acaba diye hep erteledim. Siz nasıl öğrendiniz? Sorabilir miyim :)
5dd573d846.jpeg

Masaallah :
)

Masaallah :) nasıl öğrendiniz bunu yaaa. cok detayli geliyor bana ama çok heves ediyorum.

Arkadaşlar dün temizlik yaptım dışarı falan da çıktım biraz yoruldum
Dünden beri rahim ağzı gibi tabir edebileceğim yerde bir ağrı var
Çok hafif ama hala geçmedi
Normal mi ki

Arkadaşlar dün temizlik yaptım dışarı falan da çıktım biraz yoruldum
Dünden beri rahim ağzı gibi tabir edebileceğim yerde bir ağrı var
Çok hafif ama hala geçmedi
Normal mi ki
Canım dinlenmene rağmen geçmiyorsa normal değil,içinin rahat etmesi için git bir ultrasonda baktır bence en azından rahatlarsın.allah şifa versin.

Bayanlar tsh hormonunu kaçıncı hafta hangi testle yaptırdınız? Benim doktorum bir şey demedi de?

Bayanlar tsh hormonunu kaçıncı hafta hangi testle yaptırdınız? Benim doktorum bir şey demedi de?
Tam kan ,torch falan istediği zaman bakmıştır kandan muhtemelen iyi olduğu içinde size ekstra açıklama yapmamıştır.çünkü tiroit stimülize edici hormon(Tsh) gebelikte değişiklik gösteriyor muhakkak kontrol etmişlerdir.sen yine de bir sor doktoruna istersen.

Ilk gebelik muayenemde istedi canim benden. Onceki gebelikte de oyle. Bu sefer 1.3 cikinca tekrar istemedi ama ben gidip vereceğim cunku ilkinde 3e yakindi 9 ay euthrox kullandim yarim adet

Canım dinlenmene rağmen geçmiyorsa normal değil,içinin rahat etmesi için git bir ultrasonda baktır bence en azından rahatlarsın.allah şifa versin.

Yani şimdilik çok rahatsız edici değil ama geçmezse ya da artarsa gideyim haklısın
Artık kusarken falan da zorlanıyorum ondan mı oldu anlamadım ki

Back