- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Bende de öyle canım 2 haftaya kadar geçer herhaldeİyi akşamlar kızlar, gaz problemini yaşayan var mı 10. Haftaya girdim hala devam ediyo sizde de öyle mi
Ay inşllah göbeğim çıktı eşim bebekten sanıyo:)Bende de öyle canım 2 haftaya kadar geçer herhalde
Zaten 12. Hafta çağırmış 12 daha iyi. Cinsiyet söylemeyebilir, bazı doktorlar tahminde bulunuyor da bazıları hiç yanaşmıyor.Ay inşllah göbeğim çıktı eşim bebekten sanıyo:)
Bir de canım ben 9 haftamda gittim kontrole doktor 3 hafta sona gel ikili test için sence 11. Haftada mı yoksa 12. Haftada mı gitsem belki cinsiyet tahmini de yapar diye
Doktorun yanındaki hemşire 11. Haftada gel dedi de aklım karıştı bende 12. Haftada düşündüm dediğin gibi.Zaten 12. Hafta çağırmış 12 daha iyi. Cinsiyet söylemeyebilir, bazı doktorlar tahminde bulunuyor da bazıları hiç yanaşmıyor.
Doğrudur canım 3 yılda unutmuşum hepsiniBen 3 lü testi 2 li testte bi sorun cikarsa istiyolar diye biliyorum kızlar sorun yoksa baktirmaya gerek yok dedi 3 dr da ama yinede tabi siz bilirsiniz
2ye kadar musade ediyor kimisi ama riskli gebelik uzmanlari 1.5 diye sınır koyuyor ben ilkinde 9 ay ilac aldim 2.4 cikti diye bu sefer iyiydi ama.yine de gidip bir olcturmek istiyorum1,6 benim ilaç başlatmadı gayet iyi dedi.
Bende yeni bıraktim, bende de oluyor..4 tane falan kaldı ama öyle bıkmışım ki 12. Hafta olduğum gibi bıraktım bitirmedim kalanları..Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben 12.haftaya kadar crinone jel kullandim. 12.haftadan sonra elimde kalan son kutuyu gun asiri kullan ve bitir dedi doktorum. 4 gundur hiç kullanmadim. Sari bir akintim var. Hala jelden mi kaynaklaniyor yoksa ayri bir durum mu anlamadim. Idrarda agri yanma vs yok. Sizlerden sari akinti yasayan oldu mu?
Merhaba hoşgeldin..O batmalar oluyor evet cünkü büyüyor iyice hissettiriyor kendinimerhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza 14+3 teyim son bir haftadır sol kasığımda çok batma oluyor oturup kalkarken hareket ederken sizlerde var mı böyle bir durum birde aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum özellik yemek yedikten sonra.. birde tsh hormonum biraz yüksek çıktı 3.50 lerde yeni ilaca başladım bununla alakalı olabilir mi acaba
Bizimde işte izin almak sorun. Hatta diyelim o gunde randevum var erken çıktım, kaçta çıktıysam saatimden kesiyorlardı. Ve de rapor aldığımızda ücretini ödemiyorlar. Ama bi arkadaşım sağolsun aydınlattı. Hamile olduğum için muayene gittiğimden dolayı yasal olarak muayene olduğuma dair yazı getirirsem paramdan kesemiyorlarmış muayene olmak yasal hakkımızmış. İstediğimiz saatte çıkma hakkımız var yani. Birde biliyosun işten atamıyorlar 1gün değil 1 ayda rapor alsak hamile olduğumuz için yasal hakkımızGünaydın güzel anneler. Normalde bugün kontrolüm vardı çok büyük heyecanla bekliyordum ama doktorumun acil ameliyatı çıkmış sabahki tüm randevuları iptal etmişler. Dün baya hayal kırıklığına uğramıştım. En erken de salı gününe randevu buldum. Çalışıyorum, rehber öğretmenim boş günüm de yok sürekli kontroller için müdürüme ağız burun eğmekten çok sıkıldım. Çalışanlar siz nasıl hallediyorsunuz işlerinizi. Her izin istediğimde hayırdır hocam falan diyip öğrenmeye çalışıyo müdür iznimi. Durumumu da biliyor halbuki. Baya gerildim yani şimdiden
Ya aynen ben de cok bunaldim bu jelden.rahatsiz edici bir uygulama oldu 14 hafta boyunca benim icin. Hele gun icinde geri gelmesi su biciminde deli ediyordu beni ertesi günBende yeni bıraktim, bende de oluyor..4 tane falan kaldı ama öyle bıkmışım ki 12. Hafta olduğum gibi bıraktım bitirmedim kalanları..
Hesaplamaya göre 12 yapıyor bilemedim ki. Bir dene şansını bakalım belki söyler ne kaybedeceksin ki :)Doktorun yanındaki hemşire 11. Haftada gel dedi de aklım karıştı bende 12. Haftada düşündüm dediğin gibi.
Benim doktor baya ilgili sorsam belki tahmin yapar :)
Beni de yağ çok rahatsız ediyor kokuyor gibi geliyor canım. Yoğurt çok rahatlatıyor. Normalde geçmesi gerekmiyor muydu? Hayret edilecek bir şey geri geldiEvet cnm ya aynısı bende de oluyor yemekleri yapiom ama salçalı yağlı şeyler yiyesim gelmiyor.daha çok kahvaltılık şeyler yiyorum
Yani 2 li testiniz riskli çıkmadıysa baska test işine hic girmeyin bence cunku herbiri ayri bi stres bence eee streste bebeklerimize zararDoğrudur canım 3 yılda unutmuşum hepsini
Kız gibi geldi bana :)
Belli olmuyor demekki cnm bende 12. Hafta geçsin geçer diye düşündüm ama hayırlısı artıkBeni de yağ çok rahatsız ediyor kokuyor gibi geliyor canım. Yoğurt çok rahatlatıyor. Normalde geçmesi gerekmiyor muydu? Hayret edilecek bir şey geri geldi
Kız gibi geldi bana :)
Ayy ayak mı onlar yerimmmsanki kız gibi
Kalp atımı ne çıktıAy inşallah yaa. Doktor bi çıkıntı var gibi ama göbek kordonu da orda oyüzden net değil dedi.
Bebişin en net görüntüleri bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?