2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende de öyle canım 2 haftaya kadar geçer herhalde
Ay inşllah göbeğim çıktı eşim bebekten sanıyo:)
Bir de canım ben 9 haftamda gittim kontrole doktor 3 hafta sona gel ikili test için sence 11. Haftada mı yoksa 12. Haftada mı gitsem belki cinsiyet tahmini de yapar diye

Zaten 12. Hafta çağırmış 12 daha iyi. Cinsiyet söylemeyebilir, bazı doktorlar tahminde bulunuyor da bazıları hiç yanaşmıyor.

Zaten 12. Hafta çağırmış 12 daha iyi. Cinsiyet söylemeyebilir, bazı doktorlar tahminde bulunuyor da bazıları hiç yanaşmıyor.
Doktorun yanındaki hemşire 11. Haftada gel dedi de aklım karıştı bende 12. Haftada düşündüm dediğin gibi.
Benim doktor baya ilgili sorsam belki tahmin yapar :)

Bende yeni bıraktim, bende de oluyor..4 tane falan kaldı ama öyle bıkmışım ki 12. Hafta olduğum gibi bıraktım bitirmedim kalanları..

Merhaba hoşgeldin..O batmalar oluyor evet cünkü büyüyor iyice hissettiriyor kendini

Bizimde işte izin almak sorun. Hatta diyelim o gunde randevum var erken çıktım, kaçta çıktıysam saatimden kesiyorlardı. Ve de rapor aldığımızda ücretini ödemiyorlar. Ama bi arkadaşım sağolsun aydınlattı. Hamile olduğum için muayene gittiğimden dolayı yasal olarak muayene olduğuma dair yazı getirirsem paramdan kesemiyorlarmış muayene olmak yasal hakkımızmış. İstediğimiz saatte çıkma hakkımız var yani. Birde biliyosun işten atamıyorlar 1gün değil 1 ayda rapor alsak hamile olduğumuz için yasal hakkımız ama müdürün kendi atamadığı için senin çıkman için bişeyler yaparsada ssk ya şikayet ettiğin anda denetime geliyorlar senin saatlerini izinlerini denetliyorlar. Bizim normalde çıkış saati 6 ama beni korkudan 5.30 da çıkarıyorlar 5.30dan sonra binada bile durman yasak diyorlar.

Bende yeni bıraktim, bende de oluyor..4 tane falan kaldı ama öyle bıkmışım ki 12. Hafta olduğum gibi bıraktım bitirmedim kalanları..
Ya aynen ben de cok bunaldim bu jelden.rahatsiz edici bir uygulama oldu 14 hafta boyunca benim icin. Hele gun icinde geri gelmesi su biciminde deli ediyordu beni ertesi gün

Evet cnm ya aynısı bende de oluyor yemekleri yapiom ama salçalı yağlı şeyler yiyesim gelmiyor.daha çok kahvaltılık şeyler yiyorum
Beni de yağ çok rahatsız ediyor kokuyor gibi geliyor canım. Yoğurt çok rahatlatıyor. Normalde geçmesi gerekmiyor muydu? Hayret edilecek bir şey geri geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…