Canım o değişiyor ya zamanla bende her kontrolde farklı bir şey çıkardı. 37. Haftada da Doğum yapmıştım.Kızlar bi şey soracağım. Benim son ultrason kontrolümde beklenen doğum tarihi 6 kasım çıktı. Onu mu baz alıcam bundan sonra yoksa gerileyebilir mi?
sağol canım benim Allah razı olsun Allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.progestan uyku ve halsizlik yapıyor bende belki o ilacı kullanıyorsanız ondan olabilir.
Rahim büyüdüğü icin oluyor demisti doktorum benim de keskin ağrılarım basladi oksurunce ya da yerden kalkarken ya da ayagimla bir cismi itme cekme yaparsam kasiklarima kramp giriyor. Tsh konusunu sakın ama sakin ihmal etme hemen ilacini duzgun kullan gebelikte en saglikli tsh 1.5 daha uzerinde olunca doktorlar ilac baslatiyormerhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza 14+3 teyim son bir haftadır sol kasığımda çok batma oluyor oturup kalkarken hareket ederken sizlerde var mı böyle bir durum birde aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum özellik yemek yedikten sonra.. birde tsh hormonum biraz yüksek çıktı 3.50 lerde yeni ilaca başladım bununla alakalı olabilir mi acaba
Bulantim aynen devam canim brnim de. Gecmedi hala kahvaltı sonrasi iyiyim ikindi gibi artiyor aksam tavan yapıyorKızlar
Benim normalde çok bulamtım olmuyordu. İki gündür kokulardan çok rahatsız oluyorum. Sizin de bulantınız devam ediyor mu? Bir de yemek yapıyorum çok isteyerek sevdiğim şeyleri. Ama yemek istemiyorum. Yemin ederim bünye manyak oldu
Ben de öğretmenim idareye raporu veriyorum hiç sallamıyorum onları ne açıklaması yapıyorsun onlar kim ki önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.idareciler genelde insanlığını kaybediyorlar altı üstü derse girmiyorlar çoğu torpille sınavsız gelmişler .hiç takma onları sen kendine bak zaten onların yardımcı olması gerekiyor sana sen gebesin onlar değil.
Hangi ildesiniz, ben de rehberlikçiyim.
Folik asiti bırakalı 4 gün oldu su anda sürekli olarak claxen kan sulandırici iğne oluyorum acaba o mu yapıyor Dicem onu da 3 aydır kullanıyorum ilk defa böyle oldum delircem resmen ne pis bişeymis bu böyle sürekli kaşınıyorum ama başka yerde yokHamileyken alerji testi yapılıyor mu bilmiyorum ama benim doktorum tekrar ederse söyle bakalım dedi, neye bakacaktı bilmiyorum. Folik asit kaşıntı döküntü yapıyormuş, Düzenli kullandığın şeyler varsa onların yapıp yapmadığına bak birşey fazla geliyor vücuduna.
Kakao, yumurta, ceviz en genel alerjik yiyeceklerde bunlar, tüketiyorsan kıs doktorunla beraber bakarsınız, ilacının da yan etkilerine bak istersen.Folik asiti bırakalı 4 gün oldu su anda sürekli olarak claxen kan sulandırici iğne oluyorum acaba o mu yapıyor Dicem onu da 3 aydır kullanıyorum ilk defa böyle oldum delircem resmen ne pis bişeymis bu böyle sürekli kaşınıyorum ama başka yerde yok
Allah yardımcın olsun canım çok zor bu bulantı. Kıssam belki kolaylaşacak. Rahatça yediğim tek şey yoğurt. Bi o rahatlatıyorBulantim aynen devam canim brnim de. Gecmedi hala kahvaltı sonrasi iyiyim ikindi gibi artiyor aksam tavan yapıyor
Canım oluyor ya olmaz mı bende geçen gün sağlık ocağına gittim aradılar gelin diye ebeye dedim bulantılarım 10. Haftadan sonra çok arttı normal mi bu dedim bazen hiç olmuyor son aylarda bile aniden oluyor hiç belli olmuyor dedi.Kızlar
Benim normalde çok bulamtım olmuyordu. İki gündür kokulardan çok rahatsız oluyorum. Sizin de bulantınız devam ediyor mu? Bir de yemek yapıyorum çok isteyerek sevdiğim şeyleri. Ama yemek istemiyorum. Yemin ederim bünye manyak oldu
Eczane gece de olur demisti. Ben sanki sabah daha emilimi yuksek olur diye dusundumBen 14 haftalik gebeyim ilk defa ilaci alinca kustum. internette de arastirdigim kadariyla mide bulantisi yapmis cogu kadinda. Bence seninkide ondandir. Gece kullanicam ben o sekilde deneyipte midesine dokunmayanlar varmis.
Bende oralıyım ama doğma büyüme değil anca gezmeye gelirimHaklısın canım. Anlayışsız diyemem ama çok sorguluyor müdürüm ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor. Durumu biliyorsun ne diye her seferinde soruyorsun ki. Rapor alınca da müdür yardımcısı hocam rapor almasaydın biz idare ediyoruz zaten sevkli oluyorsun ek dersin kesildi diyip bir de o akıl veriyor falan. Ben de salı günü en iyisi rapor alayım hiç açıklama yapmak için uğraşmak istemiyorum.
Artvinin arhavi ilçesindeyim ben. Ya siz?
Valla bende raporu verir hiç açıklama yapmam zaten normalde kolay kolay rapor alan bir öğretmen Değilim ama bu hafta aldım bulantılara dayanamıyorum artık bir hafta dinlenmek istedim kime neHaklısın canım. Anlayışsız diyemem ama çok sorguluyor müdürüm ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor. Durumu biliyorsun ne diye her seferinde soruyorsun ki. Rapor alınca da müdür yardımcısı hocam rapor almasaydın biz idare ediyoruz zaten sevkli oluyorsun ek dersin kesildi diyip bir de o akıl veriyor falan. Ben de salı günü en iyisi rapor alayım hiç açıklama yapmak için uğraşmak istemiyorum.
Artvinin arhavi ilçesindeyim ben. Ya siz?
Bende oralıyım ama doğma büyüme değil anca gezmeye gelirim
Valla bende raporu verir hiç açıklama yapmam zaten normalde kolay kolay rapor alan bir öğretmen Değilim ama bu hafta aldım bulantılara dayanamıyorum artık bir hafta dinlenmek istedim kime ne
Bu gece bende denicem yine bulanti olursa degistiririm artikYıllardır kan problemim var aşırı kahve tüketimi mevcuttu çözümü gece içmekte buldum ve acayip çabuk yükseliyordu degerler
bana ac olmak gerekiyor ve ilaci kullandiktan sonra 2 saat hayvansal gida tuketme dedi sadece. Sabah cok kötü yapiyor beni bu sekilde kullanmam cok zor. Gece denicem bakalmEczane gece de olur demisti. Ben sanki sabah daha emilimi yuksek olur diye dusundum
Evet cnm ya aynısı bende de oluyor yemekleri yapiom ama salçalı yağlı şeyler yiyesim gelmiyor.daha çok kahvaltılık şeyler yiyorumKızlar
Yok bunları da yemiyorum ama iğnenin yan etkileri arasında deride döküntü ve kaşınti var pazartesi doktoruma sormam gerek teşekkür ederim ilgin için canım :)Kakao, yumurta, ceviz en genel alerjik yiyeceklerde bunlar, tüketiyorsan kıs doktorunla beraber bakarsınız, ilacının da yan etkilerine bak istersen.
bendedevar canim o agri hatta hafta degisimlernde daha cok oluyor gun icerisinde surekli batma ve agri oluyormerhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza 14+3 teyim son bir haftadır sol kasığımda çok batma oluyor oturup kalkarken hareket ederken sizlerde var mı böyle bir durum birde aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum özellik yemek yedikten sonra.. birde tsh hormonum biraz yüksek çıktı 3.50 lerde yeni ilaca başladım bununla alakalı olabilir mi acaba
1,6 benim ilaç başlatmadı gayet iyi dedi.Rahim büyüdüğü icin oluyor demisti doktorum benim de keskin ağrılarım basladi oksurunce ya da yerden kalkarken ya da ayagimla bir cismi itme cekme yaparsam kasiklarima kramp giriyor. Tsh konusunu sakın ama sakin ihmal etme hemen ilacini duzgun kullan gebelikte en saglikli tsh 1.5 daha uzerinde olunca doktorlar ilac baslatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?