- 2 Ocak 2015
- 490
- 565
- 123
Az önce geldim hastaneden bebek iyi çok şükür canım. Progestan verdi. İlgine teşekkür ederim. Aman aman benim yaptiğim hatayi siz yapmayın. Ufak tefek şeyler dışında bişey yapmayın.Haber var mi cok merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce geldim hastaneden bebek iyi çok şükür canım. Progestan verdi. İlgine teşekkür ederim. Aman aman benim yaptiğim hatayi siz yapmayın. Ufak tefek şeyler dışında bişey yapmayın.Haber var mi cok merak ettim![]()
Bizimki bir rutin olarak istiyor 3luye karsi onu sevmiyor 4lu yu teyit icin yapıyorBende 4 lü istemedi..20.haftada detaylı ultrason yapıcaz dedi..4 ĺüyu neye gore istiyorlar ki?
Çok şükür canım. Çok geçmiş olsun. Bundan sonra iki katı dikkat et, Rabbim esirgesin. Temizliği de boşver dursun senden, bebeğinden kıymetli olamaz..Kizlar doktora göŕündüm çok şükür bebek iyi. İlginiz için teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun.
Cnm progestendan sonra bendede açık sarı olmuştu normalmişArkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben 12.haftaya kadar crinone jel kullandim. 12.haftadan sonra elimde kalan son kutuyu gun asiri kullan ve bitir dedi doktorum. 4 gundur hiç kullanmadim. Sari bir akintim var. Hala jelden mi kaynaklaniyor yoksa ayri bir durum mu anlamadim. Idrarda agri yanma vs yok. Sizlerden sari akinti yasayan oldu mu?
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben 12.haftaya kadar crinone jel kullandim. 12.haftadan sonra elimde kalan son kutuyu gun asiri kullan ve bitir dedi doktorum. 4 gundur hiç kullanmadim. Sari bir akintim var. Hala jelden mi kaynaklaniyor yoksa ayri bir durum mu anlamadim. Idrarda agri yanma vs yok. Sizlerden sari akinti yasayan oldu mu?
dogumun ne zaman olacagi bellu olmaz canim cen nornal tarihini baz al son ayalrda soyler zaten doktorKızlar bi şey soracağım. Benim son ultrason kontrolümde beklenen doğum tarihi 6 kasım çıktı. Onu mu baz alıcam bundan sonra yoksa gerileyebilir mi?
Doğum tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı, son ay anca planlayabilirsiniz.Kızlar bi şey soracağım. Benim son ultrason kontrolümde beklenen doğum tarihi 6 kasım çıktı. Onu mu baz alıcam bundan sonra yoksa gerileyebilir mi?
Ben progestanı hap olarak kullanıyorum, lekelerim kesildikten sonra birkaç defa sarı akıntım oldu.Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben 12.haftaya kadar crinone jel kullandim. 12.haftadan sonra elimde kalan son kutuyu gun asiri kullan ve bitir dedi doktorum. 4 gundur hiç kullanmadim. Sari bir akintim var. Hala jelden mi kaynaklaniyor yoksa ayri bir durum mu anlamadim. Idrarda agri yanma vs yok. Sizlerden sari akinti yasayan oldu mu?
Oturup kalkarken hareket ederken olması çok normal canım bende de oluyor. Bebek o tarafta dedi bana doktor.merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza 14+3 teyim son bir haftadır sol kasığımda çok batma oluyor oturup kalkarken hareket ederken sizlerde var mı böyle bir durum birde aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum özellik yemek yedikten sonra.. birde tsh hormonum biraz yüksek çıktı 3.50 lerde yeni ilaca başladım bununla alakalı olabilir mi acaba
Ultrason ölçümleri sürekli değişir dedi benim doktorum.Kızlar bi şey soracağım. Benim son ultrason kontrolümde beklenen doğum tarihi 6 kasım çıktı. Onu mu baz alıcam bundan sonra yoksa gerileyebilir mi?
benimde sol tarafta ama hareketimi baskılayacak kadar büyüdüğünü düşünmemiştim yinede hissetmek çok güzel bazen çıkartıp sevmek sonra geri koymak istiyorumOturup kalkarken hareket ederken olması çok normal canım bende de oluyor. Bebek o tarafta dedi bana doktor.
Çok şükür canım. Çok geçmiş olsun. Bundan sonra iki katı dikkat et, Rabbim esirgesin. Temizliği de boşver dursun senden, bebeğinden kıymetli olamaz..
Büyümez mi annesi hem de nasıl büyüyor. Hayırla sağlıkla gelsin canlarımız.. :)benimde sol tarafta ama hareketimi baskılayacak kadar büyüdüğünü düşünmemiştim yinede hissetmek çok güzel bazen çıkartıp sevmek sonra geri koymak istiyorum![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.progestan uyku ve halsizlik yapıyor bende belki o ilacı kullanıyorsanız ondan olabilir.merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza 14+3 teyim son bir haftadır sol kasığımda çok batma oluyor oturup kalkarken hareket ederken sizlerde var mı böyle bir durum birde aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum özellik yemek yedikten sonra.. birde tsh hormonum biraz yüksek çıktı 3.50 lerde yeni ilaca başladım bununla alakalı olabilir mi acaba
amiinn amiinn cümlemizinki inşallahBüyümez mi annesi hem de nasıl büyüyor. Hayırla sağlıkla gelsin canlarımız.. :)
Canım ya çok geçmiş olsun okudum üzüldüm çok şükür bir şey çıkmamış.Az önce geldim hastaneden bebek iyi çok şükür canım. Progestan verdi. İlgine teşekkür ederim. Aman aman benim yaptiğim hatayi siz yapmayın. Ufak tefek şeyler dışında bişey yapmayın.