2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
He bir de dörtlü testte spina bfidi adli rahatsizliga da bakılıyor ek olarak .ikili testten farkli olarak. Onu da onemsedigi icin her hastasina rutin uyguluyor

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben 12.haftaya kadar crinone jel kullandim. 12.haftadan sonra elimde kalan son kutuyu gun asiri kullan ve bitir dedi doktorum. 4 gundur hiç kullanmadim. Sari bir akintim var. Hala jelden mi kaynaklaniyor yoksa ayri bir durum mu anlamadim. Idrarda agri yanma vs yok. Sizlerden sari akinti yasayan oldu mu?

Kızlar bi şey soracağım. Benim son ultrason kontrolümde beklenen doğum tarihi 6 kasım çıktı. Onu mu baz alıcam bundan sonra yoksa gerileyebilir mi?

Kizlar doktora göŕündüm çok şükür bebek iyi. İlginiz için teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun.
Çok şükür canım. Çok geçmiş olsun. Bundan sonra iki katı dikkat et, Rabbim esirgesin. Temizliği de boşver dursun senden, bebeğinden kıymetli olamaz..

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben 12.haftaya kadar crinone jel kullandim. 12.haftadan sonra elimde kalan son kutuyu gun asiri kullan ve bitir dedi doktorum. 4 gundur hiç kullanmadim. Sari bir akintim var. Hala jelden mi kaynaklaniyor yoksa ayri bir durum mu anlamadim. Idrarda agri yanma vs yok. Sizlerden sari akinti yasayan oldu mu?
Cnm progestendan sonra bendede açık sarı olmuştu normalmiş

ben yasadim canim sari akinti doktorum normal dedi enfeksiyon olabilirmi acaba dedim yok dedi bazi gebelimelrde sari akinti olurmus bid ebana yikama jeli verdi kullaniyorum arada hala geliyor sari akinti

Ben progestanı hap olarak kullanıyorum, lekelerim kesildikten sonra birkaç defa sarı akıntım oldu.

merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza 14+3 teyim son bir haftadır sol kasığımda çok batma oluyor oturup kalkarken hareket ederken sizlerde var mı böyle bir durum birde aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum özellik yemek yedikten sonra.. birde tsh hormonum biraz yüksek çıktı 3.50 lerde yeni ilaca başladım bununla alakalı olabilir mi acaba

merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza 14+3 teyim son bir haftadır sol kasığımda çok batma oluyor oturup kalkarken hareket ederken sizlerde var mı böyle bir durum birde aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum özellik yemek yedikten sonra.. birde tsh hormonum biraz yüksek çıktı 3.50 lerde yeni ilaca başladım bununla alakalı olabilir mi acaba
Oturup kalkarken hareket ederken olması çok normal canım bende de oluyor. Bebek o tarafta dedi bana doktor.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.progestan uyku ve halsizlik yapıyor bende belki o ilacı kullanıyorsanız ondan olabilir.

Az önce geldim hastaneden bebek iyi çok şükür canım. Progestan verdi. İlgine teşekkür ederim. Aman aman benim yaptiğim hatayi siz yapmayın. Ufak tefek şeyler dışında bişey yapmayın.
Canım ya çok geçmiş olsun okudum üzüldüm çok şükür bir şey çıkmamış.

Back