2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Biraz anlayışsız davranmış üzüldüm gerçekten

Canım benim kendini uzdugune degdi mi? Varsın camların çamur içinde olsun ama evlatların ve sen iyi olun. Eşinle de atistigina değmez olan sana ve karnındakine oluyor valla onlara birşey olmuyor... Şurada bir kaç sene sonra kızçelerin sana her işte yardım edecek inşallah annesi :)

Rabbimin gücüne gitmesinde bu yüzden hatırlamak istememişim demekki benimki solda da

Olabilir canım ikimizinkinde kız galiba
:)) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben inanmıyorum ya öyle yazıyordu ama saçma geldi,öyle olsa doktorlar beklemez ki cinsiyet söylemek için, yumurtalığa göre hemen belli olur.

Merhaba kızlar bugün ikili tarama vardı sukur bnm sipa gayet ii durumdaymis 1.3 ense kalinligi ve birgün bir burun gördün diye bukadar sevineceksin deseler bitarafimla gülerdim ama nasıl sevindirik oldum anlatamam:) kan sonucu cuma cikacak bide ole değerlendirecek krem sordum kozmetige para verme aktaran yaptir dedi takviyelere başladık bende son durum budur.

Kuzum üzulme inan bende aynı durumdayım..Temizlikçi dedim ama benim tül perde, dolap,cam detay olucak öyle olunca kadın 2 kisi gelirim dedi oda malum 2 katı..ben tedavimden beri temizlik yapamıyorum sagolsun eşim yapıyor, güzelde yapiyo ama söylene söylrne simdi sırf temuzlikciye 400 lira vermemek icin ben yapıcam dedi bu aksam evde yanlizim diye hemen isten geldigim gibi süpurge actım..Napıyım evde olsa kızacak..Ama diger ağır işleri yapmam imkamsız, bazen takılma diyorum ama bazende sinir basıyor sanki evi leş götürüyor

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgilendirdiginiz için doktorumla konuşuca m iyiki varsınız içim rahatladı

Ohhhh 1 gün arayla aynı hisleri yaşadık..Sukur cok şükür..Cinsiyet sordunmu peki? Kren çatlaklar icinmi peki

Ohhhh 1 gün arayla aynı hisleri yaşadık..Sukur cok şükür..Cinsiyet sordunmu peki? Kren çatlaklar icinmi peki
Bnm sipa durmadı gostermedi dr durdurmak için ugrasti ınatlasti sipa götü basi ayrı oynuyodu:)) biliyosun önceliğimiz sağlık 1 ay sonra öğrensem de olur.kuruluk var dedim o uzun soluklu seni rahatlatır dedi içeriğini öğrenince yrn yazarim

Benide listeye eklermisiniz

Ben yeni taşındigim için burdaki sağlık ocağında kişi sayısı dolu dediler kaydımı yapmadılar sağlık bakanlığına gittik kişi sayısı azalınca kayıt yaptırabiliriz dediler yani hala kaydım yok bi sorun olur mu?? Başka yerdekiler de evime çok uzak

Sorma canım ama gücüm yetmeyince zoruma gidiyor. Utanmasam küçücük kızlarımdan iş beklicem. Normalde yemek konularında çocuklarla ilgilenmede ilgilidir ama yetmiyo işte. Neyse dediğin gibi, Rabbim evlatlarımızı hayırlı evlat etsinde başka kimseye muhtaç etmesin

O nasıl saçma birşey ya, e senin takiplerin, aşıların ne olacak? takip çok önemli değil doktor zaten takibini yapıyor da 20. Hafta sanırım aşı zamanı.

Kızlar bebek karından 5+6 da gözükmemesi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…