2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende 10+1 ama çok sırt ağrılatım var Rabbim inşllah korur bebklerimizi en son 9 haftalıkken görümdüm doktora şimdi içim içimi yiyor bebeğim iyi mi diye
Ben 7+5te görünmüştüm en son bir sıkıntı yoktur inş stres yapma kendine..minnoş minnoş takılıyordur büyümeye çalışıyordur

Ne pislikler yaaaa..insan olmana acımiyorlar hamile olmana acısalae bari..Allah buyuk ya

Rahat ol oluyordu hatta acaba kanamam mi var diyodum

Ya kızlar eşimle atıştım ağlaya ağlaya ev süpürdüm haftaya temizlikçi çağırcam dedim, ne zamandır camları silicem silemiyorum. Evimin karşısında inşaat var ve acayip kirleniyo. Geçen haftalarda dedim ki sen cam balkonları hallet, diğer camları ben yaparım. Bugün yarın derken daha yapacak. Neyse temizlikçi demiş bulundum, bugüne kadar kim yapıyomuşta, temizlikçiyi doğuma yakın çağırırmışızda, zaten sürekli yapıyormuşumda. Gücüm yetmiyo artık, zaten yapabildiğimi yapıyorum ama bi derin temizlik şart oldu diyorum. Adam anlamıyo. En son sustum, açtım süpürgeyi hem ağlıyorum hem süpürüyorum. Normalde de cidden öyle çok sık kadın çağırmam. Yılda en fazla 2 kere. Bunu da çok iyi biliyo. E kendide yardım etmiyo. Yoruldum valla artık. Hem iki çocuk hem ev hem hamilelik şeytan diyo tak hortumu tut camlara.

Canım ya üzülme erkekler bu konuda biraz gamsız İnan aynı sorun bizde de var bende dayanamadım artık geçen gün açtım süpürgeyi baya bir temizlik yaptım baktı ben yapıyorum camları sildi ama salonun camını bıraktı niye burayı yapmadın dedim güneş var dedi akşam yapıcam dedi bir hafta olacak diğer camlar yine kirlendi zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…