canım vitageseven 2 tane olmuş bi ortalarda bi sonlardakızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?
Eline sağlık canımkızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?
Ben yokum canım ankara 23 şubat sat. Ilk bebek yaş 30 tahmini doğum 27 kasimkızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?
Pardon varım tamam şimdi gordumBen yokum canım ankara 23 şubat sat. Ilk bebek yaş 30 tahmini doğum 27 kasim
Huzursuz olma varďir doktorun bi bildiği canımBen daha yeni bırakıyorum ya ondan ya herkeste farklı yada sebebi başka yarın olsa da gitsem doktora içim çok huzursuz
Ben varım CANIM sat 18şubat muhtemel doğum 29 kasım 28 yaşkızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?
Ben 7+5te görünmüştüm en son bir sıkıntı yoktur inş stres yapma kendine..minnoş minnoş takılıyordur büyümeye çalışıyordurBende 10+1 ama çok sırt ağrılatım var Rabbim inşllah korur bebklerimizi en son 9 haftalıkken görümdüm doktora şimdi içim içimi yiyor bebeğim iyi mi diye
Emira SY bişi dicem acaba listeyi doğum tarihine gore mi düzenlesen? Zor mu olur ki..Hem doğumları yaklaşanları takip ederiz falan filan..Ama fikir sadece
Ne pislikler yaaaa..insan olmana acımiyorlar hamile olmana acısalae bari..Allah buyuk yaNe kadar güzel açıklamışsınız..
Özel sektör ve acımasız patronlar bu konuda çok zorluyorlar insanı..
Dün 1 Mayıs'tı ve tatil değildi, bende tansiyonum yükseldiği için doktorum nöbetçiymiş kontrole gittim.. 1 gün için bugün dünyanın kaprisini ve suratını çekiyorum.. İmdaat diye bağırasım geliyor..
Hamileyiz biz birde üzerine ağır tempoda çalışıyoruz ve üzerine sorun yaşıyoruz
Doğru daha erken şimdi uğraşma..Yaz tatili gelince bakayım o işe canım :)
Doğru daha erken şimdi uğraşma..
kızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?
Evet canım normalde bebeğin sağda yada solda oluşu cinsiyet belirtiyo aslında. Ama unuttum ben hangisi hangi taraftaydıCanım bana da hep soldan bakıyor bir bilgi mi veriyor soldan oluşu
Rahat ol oluyordu hatta acaba kanamam mi var diyodumProgestan kullanan arkadaşlar ya sizinde birden akan su gibi bi miktar akıntınız oluyor mu çamaşırı ıslatan Tedirgin olmaya başladım zaman zaman olurdu ama uzun zamandır yoktu şimdi gece sabah sürekli ilacı yaparken birden akıntı geliyor tutamıyorum.
Sol kız, Sağ erkekEvet canım normalde bebeğin sağda yada solda oluşu cinsiyet belirtiyo aslında. Ama unuttum ben hangisi hangi taraftaydı
Canım ya üzülme erkekler bu konuda biraz gamsız İnan aynı sorun bizde de var bende dayanamadım artık geçen gün açtım süpürgeyi baya bir temizlik yaptım baktı ben yapıyorum camları sildi ama salonun camını bıraktı niye burayı yapmadın dedim güneş var dedi akşam yapıcam dedi bir hafta olacak diğer camlar yine kirlendi zaten:))Ya kızlar eşimle atıştım ağlaya ağlaya ev süpürdümhaftaya temizlikçi çağırcam dedim, ne zamandır camları silicem silemiyorum. Evimin karşısında inşaat var ve acayip kirleniyo. Geçen haftalarda dedim ki sen cam balkonları hallet, diğer camları ben yaparım. Bugün yarın derken daha yapacak. Neyse temizlikçi demiş bulundum, bugüne kadar kim yapıyomuşta, temizlikçiyi doğuma yakın çağırırmışızda, zaten sürekli yapıyormuşumda. Gücüm yetmiyo artık, zaten yapabildiğimi yapıyorum ama bi derin temizlik şart oldu diyorum. Adam anlamıyo. En son sustum, açtım süpürgeyi hem ağlıyorum hem süpürüyorum. Normalde de cidden öyle çok sık kadın çağırmam. Yılda en fazla 2 kere. Bunu da çok iyi biliyo. E kendide yardım etmiyo. Yoruldum valla artık. Hem iki çocuk hem ev hem hamilelik şeytan diyo tak hortumu tut camlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?