- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ben pek doktorun verdiği kesin sonuç verir diye düşünmüyorum o yüzden tecrübeyle sabitlenmiş bişey alıyım dedim ama bende sorucam doktora yine nolur nolmazben doktora sorup öyle alcam canım bişeyler .bu konuda hiçbir bilgim yok çünkü
o azınlık kısmında bende varım canım. iştahım arttı hatta pazar günü eşim yavaş ye tamam ben yemiyorum dediBen hiç bulantı yaşamadım mesela. Ama hamileliğin cilvesi, benim gibiler azınlıkta. İnşallah en kısa zamanda geçer sizinkiler de.
Aksine benim iştahım o kadar açık ki..daha 11+3'te olmama rağmen 3'e yakın kilo aldım. Haftasonu doktor randevum var, açıkçası doktorumdan kilo konusunda azar işitmekten korkuyorum. Aranızda benim gibi iştahı açılıp normalin iki katı yiyen var mı ?
canım çiğköfte yeme. bende çok aşerdim ona resmen, ağzım sulanıyodu adı geçtikçe ama bakteri ürettiği için yasakmış bize. dikkatli ol sendeKızlar doktorum bana o kadar tavsiye verdi ki doğal beslenmek konusunda. Migrostan siyez unu al kendine krep yap ekmek yeme horozu olan kümesten yumurta al, Türkiye menşei olmayan bakliyat yeme,süt yoğurt doğal olsun gibi. Ama ben çoğuna uymuyorum Canım sürekli çiğköfte, kısır, yeşil fasulye,makarna İstiyor. Benim kayınvalidem aylarca aç gezmiş annem de öyle sürekli kustum diyor bebeklerin beslenmesi bizimle çok ilgili değil galiba ya çünkü bizim kilolar gayet üçün üzerindeymiş.Benim çok doğal beslenen bir tanıdığımın bebeği çok zayıf doğdu Bunun neyle alakası var acaba?
Kızlar doktorum bana o kadar tavsiye verdi ki doğal beslenmek konusunda. Migrostan siyez unu al kendine krep yap ekmek yeme horozu olan kümesten yumurta al, Türkiye menşei olmayan bakliyat yeme,süt yoğurt doğal olsun gibi. Ama ben çoğuna uymuyorum Canım sürekli çiğköfte, kısır, yeşil fasulye,makarna İstiyor. Benim kayınvalidem aylarca aç gezmiş annem de öyle sürekli kustum diyor bebeklerin beslenmesi bizimle çok ilgili değil galiba ya çünkü bizim kilolar gayet üçün üzerindeymiş.Benim çok doğal beslenen bir tanıdığımın bebeği çok zayıf doğdu Bunun neyle alakası var acaba?
Ben 13. Haftadayım canım. Hepsini ayrı ayrı verdi.
ben pek doktorun verdiği kesin sonuç verir diye düşünmüyorum o yüzden tecrübeyle sabitlenmiş bişey alıyım dedim ama bende sorucam doktora yine nolur nolmaz
o azınlık kısmında bende varım canım. iştahım arttı hatta pazar günü eşim yavaş ye tamam ben yemiyorum dedidoyduğumu anlamadım 2 gün görmeniz lazımdı şuan kendime hakim olmaya çalışıyorum...
Dogru almışsın canım. Ben yaptırdım yarın sonuç göstermeye +aylık rutin kontrole gidicem. Iyi denk gelmiş ben alırken 15 gün sonraya vermisti randevuyu. Hastaneye girmeden beyaz bina var orda yapılıyor ölçüm sonra da kan vermeye gidiyorsun.Canım çok teşekkür ederim yardımın ve bilgilendirmen için. Gece tesadüfen mesajını gördüm baktım hemen aldım cuma gününe hatta bugune bile vardı ama işten izin alamam diye cumaya aldım. Seninki ne zamandı. Bide görüntüsü bu doğru almışım demi.
Eki Görüntüle 2142463
Merhaba; eğer sen de muhasebeci veya ikcı olarak çalışıyorsan bilirsin ki ikisinin de yaptığı iş günlük, zor, cezai yükümlülüğü olan d mutlaka muadil bir çalışan olması gereken bir iştir.
O muhasebeci senin raporun boyunca tek başına çalıştıysa surat yapması gayet normal.
diğer alıntıdaki son cümlene istinaden dedim ben onları. ama eşinde olsa sende olsan kimse kimseye surat yapma hakkını tanımıyo malesef kaldı ki diğer arkadaşta kadın, rabbim göstermesin ama onun durumu bendende kötü olabilir sürekli yatması gerekebilir böyle zamanlarda herkes herkesi idare etmeli. ben hep özel sektörde çalıştım hala da çalışıyorum ama hastayım diye kimse bana surat yapmadı ki, ben gerekmedikçe rapor almam herkes bilir zaten.Şirketlerde öyle oluyor ne yazık ki. Eşim mali müşavir. Lazer ameliyatı olduğu gün gözü görmezken bile işe gitmek zorunda kaldı. Gitmeseydi ona da surat yapacaklardı. Senin keyfi rapor almadığını biliyorum. Belirttiğim gibi özel sektörde durum böyle. Ölaen bile surat yapıyorlar.
Dogru almışsın canım. Ben yaptırdım yarın sonuç göstermeye +aylık rutin kontrole gidicem. Iyi denk gelmiş ben alırken 15 gün sonraya vermisti randevuyu. Hastaneye girmeden beyaz bina var orda yapılıyor ölçüm sonra da kan vermeye gidiyorsun.
Vallahi öyle canım, aslında bikaç gün tuttum kendimi 66 gözükürken 65 gözüktüm ama pazar günü öyle bi yedim ki geri almışımdır kesin diye tartılmadım bileBenim de eşim ben yemek yerken bana bakıp bakıp gülüyor, merak etme kaçırmayacağım önünden diyor. Kendimize hakim olmakta fayda var, çünkü 2 trimesterde iştah daha da açılıyor diyorlar. Şimdiden böyleyse o zaman ne yapıcaz bakalım
Çatlak kremi konusunda ben de bu hafta doktoruma danışacağım. Araştırdım ama o kadar farklı öneriler var ki kafam allak bullak olduLierac, mustela, Bio-oil, Babe, palmers, Burt Bees's, bodyshop markalarının çatlak kremleri en çok duyduklarım. Kimileri de hindistancevizi yağı, kakao yağı veya doğal zeytinyagı bile yeterli diyor. Tam bir çıkmazmış bu konu
istanbulda devlet hastaneleri yapmıyor artık diye duydum ben canım ondan sordum aslında randevu aldım bakalım inş yaparlarCanım merhaba bende kan tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım sorun olmaz yapıyorlar zaten sen bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum diye söylersin. 2li testimi bende özel hastanede yaptırıcam.
bende öyleyim canım, bel ağrısı kasık ağrısı çok oluyo. ben yeterince kalkıp hareket etmeye çalışıyorum ama yinede ağrı oluyo. sürekli doktora giderek ultrasona girincede iyi bişey yapmıyoruz aslındakızlar masa başı çalışıyorum. Arada kalkıp yürüyorum ama belim ve kasıklarım ağrıyor. sağ kasığım batıyor. Bacagıma kramp gibi giriyor ağrı. Endişelendim bende doktora mı gitsem diyorum. Sizde böyle olan var mı ? Bu haftalar normal mi ?
Ultrasondan mı oluyor diyorsun. Ozaman dr neden çağırıyor ki. Özellikle önceden 2 kaybım olduğu için her hafta görmek istiyorum dedi. Endişelenmeye başladım bende.bende öyleyim canım, bel ağrısı kasık ağrısı çok oluyo. ben yeterince kalkıp hareket etmeye çalışıyorum ama yinede ağrı oluyo. sürekli doktora giderek ultrasona girincede iyi bişey yapmıyoruz aslında
Ya benim de böyle olur mu acaba
Bi geçiyo gibi oluyor bi geri geliyor gibi
Su da ancak 2 bardak içiyorum
Kuzummm buldum seni nerelerdesin yaCanım ben o zaman alejik durumlar da yaşıyordum, çatlama öncesi kaşıntı mı, alerjik mi diye anlamak için sizlerde başladı mı diye sormuştum. Çatlamanın kaşıntısı bayağı sıkıntılı, krem kullanmaya başlıyorlardı dursun diye, Benim göğüste de olmuştu ama geçti. Folik asitin yan etkilerinde kaşıntı döküntü falan var o da sebep olabilir, doktor kontrolün ne zamandı nedenine bakar.
istanbulda devlet hastaneleri yapmıyor artık diye duydum ben canım ondan sordum aslında randevu aldım bakalım inş yaparlar
yok canım ultrasondan oluyo demedim, ama her hafta gibi yada kendimiz içimizi rahat ettirmek için her gittiğimizde ( yanlış düşünüyosam düzeltin) ultrasona giriyoruz ve kalp atışını dinliyoruz. kalp atışını da fazla dinletmiyolar bi sebebi vardı şuan tam açıklayamıyorum cümleleri toparlayamıyorum. bi sakıncası varmış kalp atışını uzun süreli dinlemenin. o yüzden her fırsatta gitmeyelim bence diyorum. ama korkun varmış psikolojik olarakta evhamlanıyo olabilirsin haklısın. yinede için rahat etmicekse git canım sen. bende çok sık gittim ama kanama vs olayından dolayı. artık 2 hafta sonra randevum varUltrasondan mı oluyor diyorsun. Ozaman dr neden çağırıyor ki. Özellikle önceden 2 kaybım olduğu için her hafta görmek istiyorum dedi. Endişelenmeye başladım bende.
Merak etme canım. Ben de afiyetle yediğim şeyleri az önce tutamıcağım şekilde çıkardım. Eskiden midem bulanınca biraz kasımı kastırıp kusuyodum ama bu sefer bebek gibi tutamadan istifra ettim. Omegalı hap kullanıyodum dün kusmadım bugün kustum niye oldu anlamadım.Günaydın 11+5 gün oldu benim de
Her gün illaki kusmam oluyor
Mesela dün hem sabah oldu
Hem de akşam yemeğe gitmiştik arkadaşlarla
Orada yediğim her şeyi eve gelince eksiksiz çıkardım
Daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
Cuma ikili testim var
Tekrar sagol canım. Kaç günde çıkıyor sonuç. Yani orda yazan doktorun yanına gitmeden direk testemi gidicem.Dogru almışsın canım. Ben yaptırdım yarın sonuç göstermeye +aylık rutin kontrole gidicem. Iyi denk gelmiş ben alırken 15 gün sonraya vermisti randevuyu. Hastaneye girmeden beyaz bina var orda yapılıyor ölçüm sonra da kan vermeye gidiyorsun.
hmm anladım şimdi seni canım. Evet kalp atışlarını uzun süreli dinletmiyorlar. ilk 3 ay bebeğe zararı olduğu söylenyor. Benim doktorumdan bakıyor ölçüyor sadece bu zamana kadar uzun uzun dinletmedi hiç. Pazartesi günü ikili test için çağırdı. Bilemedim ki napsam. Şimdi gitmek istesem yine eşim boşuna evham yapıyosun. Kendini de bebeğide üzüyorsun yapma dicek. Biraz daha bakim bugün dinlenim aksam geçmezse giderim artıkyok canım ultrasondan oluyo demedim, ama her hafta gibi yada kendimiz içimizi rahat ettirmek için her gittiğimizde ( yanlış düşünüyosam düzeltin) ultrasona giriyoruz ve kalp atışını dinliyoruz. kalp atışını da fazla dinletmiyolar bi sebebi vardı şuan tam açıklayamıyorum cümleleri toparlayamıyorum. bi sakıncası varmış kalp atışını uzun süreli dinlemenin. o yüzden her fırsatta gitmeyelim bence diyorum. ama korkun varmış psikolojik olarakta evhamlanıyo olabilirsin haklısın. yinede için rahat etmicekse git canım sen. bende çok sık gittim ama kanama vs olayından dolayı. artık 2 hafta sonra randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?