2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben doktora sorup öyle alcam canım bişeyler .bu konuda hiçbir bilgim yok çünkü
ben pek doktorun verdiği kesin sonuç verir diye düşünmüyorum o yüzden tecrübeyle sabitlenmiş bişey alıyım dedim ama bende sorucam doktora yine nolur nolmaz
o azınlık kısmında bende varım canım. iştahım arttı hatta pazar günü eşim yavaş ye tamam ben yemiyorum dedi doyduğumu anlamadım 2 gün görmeniz lazımdı şuan kendime hakim olmaya çalışıyorum...
canım çiğköfte yeme. bende çok aşerdim ona resmen, ağzım sulanıyodu adı geçtikçe ama bakteri ürettiği için yasakmış bize. dikkatli ol sende

Sanırım herşey bünye ile alakalı. bugün bir arkadaşım ile görüştüm hamileliğinin başından beri hiç midesi bulanmamış sıkıntı yaşamamış normal beslenmiş ve toplamda sadece 5 kilo almış bebek ise 3750 gram ve normal doğum olmuş.... bunları birinci ağızdan duyunca birazda sanırım akışına bırakmamız gerekiyor.. Çünkü Allah öyle bir dizayn yaratmışki vücut zararlı olana karşı savunmaya geçiyor hemen.. bende kansızlık var ama çayı bir türlü yıllarca bırakamadım.. hamile oldum görüntüsüne tahammülüm yok... Vücudunda bir eksiklik oldumu hemen canın onu istiyor.. Yapay hormonlu şeylerden uzak durmakta fayda var, beslenmede de sanırım normal öğünden biraz fazla yemek yeterliymiş..... :)

Ben 13. Haftadayım canım. Hepsini ayrı ayrı verdi.

Bana da en son gittiğim doktor OCEAN mummy nin eşantiyon kutusunu hediye etti.. Onda çoğu şey bir arada demir balık yağı vitamin mineral ama daha başlamadım. hepsi bir arada olsa kullanımı kolay olur... ilaç içmeyi hiç sevmiyorum... ama tabi ayrı ayrı olunca dozları da yüksek oluyor.... İnşallah şifa olur canım

Benim de eşim ben yemek yerken bana bakıp bakıp gülüyor, merak etme kaçırmayacağım önünden diyor. Kendimize hakim olmakta fayda var, çünkü 2 trimesterde iştah daha da açılıyor diyorlar. Şimdiden böyleyse o zaman ne yapıcaz bakalım

Çatlak kremi konusunda ben de bu hafta doktoruma danışacağım. Araştırdım ama o kadar farklı öneriler var ki kafam allak bullak oldu Lierac, mustela, Bio-oil, Babe, palmers, Burt Bees's, bodyshop markalarının çatlak kremleri en çok duyduklarım. Kimileri de hindistancevizi yağı, kakao yağı veya doğal zeytinyagı bile yeterli diyor. Tam bir çıkmazmış bu konu

Dogru almışsın canım. Ben yaptırdım yarın sonuç göstermeye +aylık rutin kontrole gidicem. Iyi denk gelmiş ben alırken 15 gün sonraya vermisti randevuyu. Hastaneye girmeden beyaz bina var orda yapılıyor ölçüm sonra da kan vermeye gidiyorsun.

diğer alıntıdaki son cümlene istinaden dedim ben onları. ama eşinde olsa sende olsan kimse kimseye surat yapma hakkını tanımıyo malesef kaldı ki diğer arkadaşta kadın, rabbim göstermesin ama onun durumu bendende kötü olabilir sürekli yatması gerekebilir böyle zamanlarda herkes herkesi idare etmeli. ben hep özel sektörde çalıştım hala da çalışıyorum ama hastayım diye kimse bana surat yapmadı ki, ben gerekmedikçe rapor almam herkes bilir zaten.

Canım ben şehir dışında olduğum için normal randevu almıştım zeynep kamile... ikiliden vazgeçmiştim ama ense kalınlığını ölçtürmek istiyorum. doktor odasındaki ultrason cihazı ile ölçüm yapıyor mu yoksa onun içinde mi ayrı randevu almak gerekiyor....

Vallahi öyle canım, aslında bikaç gün tuttum kendimi 66 gözükürken 65 gözüktüm ama pazar günü öyle bi yedim ki geri almışımdır kesin diye tartılmadım bile

Canım merhaba bende kan tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım sorun olmaz yapıyorlar zaten sen bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum diye söylersin. 2li testimi bende özel hastanede yaptırıcam.
istanbulda devlet hastaneleri yapmıyor artık diye duydum ben canım ondan sordum aslında randevu aldım bakalım inş yaparlar

kızlar masa başı çalışıyorum. Arada kalkıp yürüyorum ama belim ve kasıklarım ağrıyor. sağ kasığım batıyor. Bacagıma kramp gibi giriyor ağrı. Endişelendim bende doktora mı gitsem diyorum. Sizde böyle olan var mı ? Bu haftalar normal mi ?

bende öyleyim canım, bel ağrısı kasık ağrısı çok oluyo. ben yeterince kalkıp hareket etmeye çalışıyorum ama yinede ağrı oluyo. sürekli doktora giderek ultrasona girincede iyi bişey yapmıyoruz aslında

Ultrasondan mı oluyor diyorsun. Ozaman dr neden çağırıyor ki. Özellikle önceden 2 kaybım olduğu için her hafta görmek istiyorum dedi. Endişelenmeye başladım bende.

Ya benim de böyle olur mu acaba
Bi geçiyo gibi oluyor bi geri geliyor gibi
Su da ancak 2 bardak içiyorum

Benim en başından beri öyle canım ya, bir çok kötüyüm dibine kadar yaşıyorum hamileliği bir iki gün sonra da onları yaşayan ben değilmişim gibi bir rahatlık enerji geliyor. ANlayabilmiş değilim

Kuzummm buldum seni nerelerdesin ya

Ultrasondan mı oluyor diyorsun. Ozaman dr neden çağırıyor ki. Özellikle önceden 2 kaybım olduğu için her hafta görmek istiyorum dedi. Endişelenmeye başladım bende.
yok canım ultrasondan oluyo demedim, ama her hafta gibi yada kendimiz içimizi rahat ettirmek için her gittiğimizde ( yanlış düşünüyosam düzeltin) ultrasona giriyoruz ve kalp atışını dinliyoruz. kalp atışını da fazla dinletmiyolar bi sebebi vardı şuan tam açıklayamıyorum cümleleri toparlayamıyorum. bi sakıncası varmış kalp atışını uzun süreli dinlemenin. o yüzden her fırsatta gitmeyelim bence diyorum. ama korkun varmış psikolojik olarakta evhamlanıyo olabilirsin haklısın. yinede için rahat etmicekse git canım sen. bende çok sık gittim ama kanama vs olayından dolayı. artık 2 hafta sonra randevum var

Emira SY merhaba canım benide listeye ekler misin :) en son adet tarihî 5 şubat
12 kasım doğum görünüyor
Ilk çocuk istanbul yaş 30
12hafta 2 gunluguz şuan:) tessekurler şimdiden

Merak etme canım. Ben de afiyetle yediğim şeyleri az önce tutamıcağım şekilde çıkardım. Eskiden midem bulanınca biraz kasımı kastırıp kusuyodum ama bu sefer bebek gibi tutamadan istifra ettim. Omegalı hap kullanıyodum dün kusmadım bugün kustum niye oldu anlamadım.

Tekrar sagol canım. Kaç günde çıkıyor sonuç. Yani orda yazan doktorun yanına gitmeden direk testemi gidicem.

hmm anladım şimdi seni canım. Evet kalp atışlarını uzun süreli dinletmiyorlar. ilk 3 ay bebeğe zararı olduğu söylenyor. Benim doktorumdan bakıyor ölçüyor sadece bu zamana kadar uzun uzun dinletmedi hiç. Pazartesi günü ikili test için çağırdı. Bilemedim ki napsam. Şimdi gitmek istesem yine eşim boşuna evham yapıyosun. Kendini de bebeğide üzüyorsun yapma dicek. Biraz daha bakim bugün dinlenim aksam geçmezse giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…