2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zaten kan testlerini yaptırırken sağlık ocağı kayıt altına aldı beni canım. Sadece şu devlette doğum konusu aklıma takıldı.

Kızlar 12. Haftaya girip, geçip, sabah bulantıları şiddetlenen mide bulantıları artan iştahı kesilen var mı...
Günaydın evet var benim malesef... benim sadece sabah değil gün boyu devam ediyor bulantı ne zaman geçecek bekliyorum artık .. bende bir şey yiyip içemiyorum

Kızlar 12. Haftaya girip, geçip, sabah bulantıları şiddetlenen mide bulantıları artan iştahı kesilen var mı...
Canım merhaba günaydın herkese günaydın arkadaşlar. Canım daha 12. Haftaya girmedim ama 10. Haftada mide bulantılarım şiddetlendi dünden beri kusmalarım şiddetlendi hiçbir şey yiyemiyorum canım sadece poğaça istiyor poğaça yapıyorum bende ama çok yiyemiyorum..

12. Haftaya girmedim dedim ama 12. Hafta gösteriyor burda 11+2 günlük hamileyim aslında

Günaydın 11+5 gün oldu benim de
Her gün illaki kusmam oluyor
Mesela dün hem sabah oldu
Hem de akşam yemeğe gitmiştik arkadaşlarla
Orada yediğim her şeyi eve gelince eksiksiz çıkardım
Daha ne kadar sürecek bilmiyorum.

Cuma ikili testim var

Canım benimde 10. haftada şiddetlenmişti... 11. haftada biraz hafifledi. şimdi yine arttı... Sabahları daha fazla kusuyorum.. gün içerisinde bulantım arttı.. iştahım gitti. zoraki yiyorum bi kaç parça... yarın doktora gideceğim... azalacak derken arttı... ... daha bir ay sürer diyorlar...

Günaydın evet var benim malesef... benim sadece sabah değil gün boyu devam ediyor bulantı ne zaman geçecek bekliyorum artık .. bende bir şey yiyip içemiyorum

Canım benimde bulantı gün boyu sürüyor.. sadece sabahları istifra oluyor geceden aç yatarsam zaten çok acı su geliyor, zehir gibi... ağzımda tat tuz yok... Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah... bu arada canım multi vitamin türü ilaçlara başladın mı acaba... zaten beslenemiyoruz oradan mı destek alınmalı acaba..

Canım bizim sanırım daha bir ay devam edecek görünüyor.. ben 12+2 oldum daha arttı... sabahları istisnasız.. işe gelmeden önce kusarak kendimden geçiyorum bu nedenle yarım saat geç geliyorum... gün içinde bulantım hep var. Ama kendimi zorluyorum iş yerinde zor bir durum... tadım tuzum gücüm yok.... yarın doktora gideceğim... eğer başlarsa multıvıtamın alayım... zaten hiç beslenemiyorum....

Ben jel kullanıyordum ve çamaşırım sürekli ıslak oluyordu oyüzden surekli kuru bir bez koyup degistiriyordum. Hatta ilişki sonrası yatak bile baya ıslanıyordu. Jeli biraktigimdan beri olmadı.

Kızlar günaydın.. Tansiyonu normalde düşük olup şimdilerde yükselen var mı?
Benim sürekli gün içinde oynamaya başladı, ilaç kullanamıyoruz malum ama çok sersem yapıyor, çalışamaz hale gelmekten korkuyorum..

Ben doktora sordum vitamin başlarsam daha çok miden bulanır dedi !
Benim sabahları oluyor ama son bi kaç gündür gün içinde bulantım olmuyor eğer çok çok yemezsem

En azından böyle olunca biraz kendime geldim
Dün gece çok kötü geçti ama

Bende oluyor canım işemiş gibi ıslaklık tabi sümükümsü akıntıda oluyor ama daha çok su gibi bi akıntı oluyor. Normal dye duydugum için doktoruma hiç sormadım.

Valla benim tam tersi. Mormal seyrederdi hep şuan düşüyor uykum gelmiş gibi sersem gibi oluyorum tuzlu ayran falan iciyorum oyle toparlaniyorum.
Tansiyon yukselmesini doktorla konuştun mu hamilelikte genellikle düşük seyreder tansiyon. Bi arkadaşımın tansiyonu yüksek oldugu için bebek beslenemez diye kan sulandırıcı iğne başlamış doktoru. Bence doktorunla konuş ihmal etme

Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.. çok çok geçmiş olsun.. Bol bol dinlen..

Sürer canım ya 16. Haftada anca geçiyor ki ben 20. Haftada bile kusuyordum ama 16. Haftadan sonra haftada iki üç filan çıkartıyordum.

Vitamin ilaclari bulanti ve kusmayi artiriyor malesef bu yuzden icmek daha kotu yapabilir. Bende hala cok kotuyim haftada 2 serum taktirmazsam kendime gelemiyorum.

rabbim beterinden korusun canım, yat dinlen güzelce

Vitamin ilaclari bulanti ve kusmayi artiriyor malesef bu yuzden icmek daha kotu yapabilir. Bende hala cok kotuyim haftada 2 serum taktirmazsam kendime gelemiyorum.

Biraz daha sabredeceğiz canım ozaman... Sağlıklı olmak ne büyük bir nimet... ağzının tadının olması iştahla yemek yiyebilmek su içebilmek.... Anne olmak kolay değil , anneler neden bu kadar kıymetli insan ilk adımları atınca daha iyi anlıyor.... Rabbim sabır şifa versin hepimize.... özellikle çok zor geçiren sürekli kusan arkadaşlarımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…