- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Zaten kan testlerini yaptırırken sağlık ocağı kayıt altına aldı beni canım. Sadece şu devlette doğum konusu aklıma takıldı.Canım bende sağlık ocağına sordum devletin öyle bir uygulaması yok mecbur değilsin ama sağlık ocağına yaptırman zorunlu dedi
Geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı yoktur bence yorumlara göre hareket etme herkesin bünyesi farklıdır birinin kanaması sorun değilken birinin sorun olabilir tedbiri elden bırakma amacım seni paniklendirmek değil ama yinede doktora görünürdüm yerinde olsam
Günaydın evet var benim malesef... benim sadece sabah değil gün boyu devam ediyor bulantı ne zaman geçecek bekliyorum artık .. bende bir şey yiyip içemiyorumKızlar 12. Haftaya girip, geçip, sabah bulantıları şiddetlenen mide bulantıları artan iştahı kesilen var mı...
Canım merhaba günaydın herkese günaydın arkadaşlar. Canım daha 12. Haftaya girmedim ama 10. Haftada mide bulantılarım şiddetlendi dünden beri kusmalarım şiddetlendi hiçbir şey yiyemiyorum canım sadece poğaça istiyor poğaça yapıyorum bende ama çok yiyemiyorum..Kızlar 12. Haftaya girip, geçip, sabah bulantıları şiddetlenen mide bulantıları artan iştahı kesilen var mı...
12. Haftaya girmedim dedim ama 12. Hafta gösteriyor burda 11+2 günlük hamileyim aslındaCanım merhaba günaydın herkese günaydın arkadaşlar. Canım daha 12. Haftaya girmedim ama 10. Haftada mide bulantılarım şiddetlendi dünden beri kusmalarım şiddetlendi hiçbir şey yiyemiyorum canım sadece poğaça istiyor poğaça yapıyorum bende ama çok yiyemiyorum..
Canım merhaba günaydın herkese günaydın arkadaşlar. Canım daha 12. Haftaya girmedim ama 10. Haftada mide bulantılarım şiddetlendi dünden beri kusmalarım şiddetlendi hiçbir şey yiyemiyorum canım sadece poğaça istiyor poğaça yapıyorum bende ama çok yiyemiyorum..
Günaydın evet var benim malesef... benim sadece sabah değil gün boyu devam ediyor bulantı ne zaman geçecek bekliyorum artık .. bende bir şey yiyip içemiyorum
Günaydın 11+5 gün oldu benim de
Her gün illaki kusmam oluyor
Mesela dün hem sabah oldu
Hem de akşam yemeğe gitmiştik arkadaşlarla
Orada yediğim her şeyi eve gelince eksiksiz çıkardım
Daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
Cuma ikili testim var
Ben jel kullanıyordum ve çamaşırım sürekli ıslak oluyordu oyüzden surekli kuru bir bez koyup degistiriyordum. Hatta ilişki sonrası yatak bile baya ıslanıyordu. Jeli biraktigimdan beri olmadı.Progestan kullanan arkadaşlar ya sizinde birden akan su gibi bi miktar akıntınız oluyor mu çamaşırı ıslatan Tedirgin olmaya başladım zaman zaman olurdu ama uzun zamandır yoktu şimdi gece sabah sürekli ilacı yaparken birden akıntı geliyor tutamıyorum.
Canım bizim sanırım daha bir ay devam edecek görünüyor.. ben 12+2 oldum daha arttı... sabahları istisnasız.. işe gelmeden önce kusarak kendimden geçiyorum bu nedenle yarım saat geç geliyorum... gün içinde bulantım hep var. Ama kendimi zorluyorum iş yerinde zor bir durum... tadım tuzum gücüm yok.... yarın doktora gideceğim... eğer başlarsa multıvıtamın alayım... zaten hiç beslenemiyorum....
Bende oluyor canım işemiş gibi ıslaklık tabi sümükümsü akıntıda oluyor ama daha çok su gibi bi akıntı oluyor. Normal dye duydugum için doktoruma hiç sormadım.Progestan kullanan arkadaşlar ya sizinde birden akan su gibi bi miktar akıntınız oluyor mu çamaşırı ıslatan Tedirgin olmaya başladım zaman zaman olurdu ama uzun zamandır yoktu şimdi gece sabah sürekli ilacı yaparken birden akıntı geliyor tutamıyorum.
Valla benim tam tersi. Mormal seyrederdi hep şuan düşüyor uykum gelmiş gibi sersem gibi oluyorum tuzlu ayran falan iciyorum oyle toparlaniyorum.Kızlar günaydın.. Tansiyonu normalde düşük olup şimdilerde yükselen var mı?
Benim sürekli gün içinde oynamaya başladı, ilaç kullanamıyoruz malum ama çok sersem yapıyor, çalışamaz hale gelmekten korkuyorum..
Gittim doktora kızlar çok şükür kalp atışı var.proluton iğne vurdular ve Progestan başladım.kırmızı kanama kahverengiye döndü ve bitti şükür.rapor aldım haftaya kadar evde dinlenicem.herkese çok teşekkür ederim.rabbim sizi ve yavrularınızı korusun
Sürer canım ya 16. Haftada anca geçiyor ki ben 20. Haftada bile kusuyordum ama 16. Haftadan sonra haftada iki üç filan çıkartıyordum.Canım benimde 10. haftada şiddetlenmişti... 11. haftada biraz hafifledi. şimdi yine arttı... Sabahları daha fazla kusuyorum.. gün içerisinde bulantım arttı.. iştahım gitti. zoraki yiyorum bi kaç parça... yarın doktora gideceğim... azalacak derken arttı...... daha bir ay sürer diyorlar...
Canım benimde bulantı gün boyu sürüyor.. sadece sabahları istifra oluyor geceden aç yatarsam zaten çok acı su geliyor, zehir gibi...ağzımda tat tuz yok... Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah... bu arada canım multi vitamin türü ilaçlara başladın mı acaba... zaten beslenemiyoruz oradan mı destek alınmalı acaba..
rabbim beterinden korusun canım, yat dinlen güzelceGittim doktora kızlar çok şükür kalp atışı var.proluton iğne vurdular ve Progestan başladım.kırmızı kanama kahverengiye döndü ve bitti şükür.rapor aldım haftaya kadar evde dinlenicem.herkese çok teşekkür ederim.rabbim sizi ve yavrularınızı korusun
Vitamin ilaclari bulanti ve kusmayi artiriyor malesef bu yuzden icmek daha kotu yapabilir. Bende hala cok kotuyim haftada 2 serum taktirmazsam kendime gelemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?