- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Aldım canım 14mayısta kendi doktorum yapacak bana 2li testi. Devletten hiç bakmadım malum çalışınca devlet zor oluyor bide gidip gelmesi sıra beklemesi var hiç o şeyleri çekmek istemedimaydingelini sen 2'li test için randevu falan aldın mı?
Kızlar 12. hafta mı yapıldı sizinkiler? bana kimse randevu al demiyor bir bakayım Devlette neymiş sistem.
Bizim seninle aramızda 1 gün var, tarihi sana göre belirleyecektim yazmışsınAldım canım 14mayısta kendi doktorum yapacak bana 2li testi. Devletten hiç bakmadım malum çalışınca devlet zor oluyor bide gidip gelmesi sıra beklemesi var hiç o şeyleri çekmek istemedim
Daha erken dedi canım i. 4. Ayda daha net belli olurmuş
Ayyy maşallah canım 5. Ye gözün yemiş benim 3. Şuan benim için delilik diyorumBende geçenlerde ayrıntılı ulturasona girdim. Doktor ultrasonda bakarken kaç çocuğun var dedi bende 4 kızım var dedim . Oda bana bu kadar kızın arasına da 1 erkek gelmesin oda kız gibi büyür dedi. Sonra baya bi baktı ama cinsiyetini ne ben sordum ne de o söyledi. Bence gördü ama soylemedi gibi. Kız bence üzülürüm diye demedi sanki. Erkek olmasını çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin yinede.
Senin daha yeni lekelenmen oldu neden bırakıyorsun?Kızlar acaba estrofemi bırakırken kanama oluyor olabilir mi ben yarın da 1 tane içcem sonra bitiyor.
Cnm estrofem endimetrium kalinlassin diye kullanılan bir ilaç sen 10.haftadasin bebek zaten çok şükür senle alakası olacağını düşünmüyorum ben bıraktım bişe olmadi aklına ole şeyler getirme.pıhtılaşma sorunu var sanırım sizde ondan kullanacaksınız uzun solukluKızlar acaba estrofemi bırakırken kanama oluyor olabilir mi ben yarın da 1 tane içcem sonra bitiyor.
İşte bilmiyorum canım benim beni hastaneye yatırdılar kanama şiddetliydi doktor da galiba artırmasın diye mi düşündü ne düşündü bilmiyorum artık içme dedi ama ondan sonra da bi kaç kere yoğun kanama oldu onunla ilgili değil galiba.Benim doktor Ankara başkent hastanesi Göğşen Mehmet Önalan.Afifecan canım kanama estrofem kaynaklı mıydı öyle mi demek istedin
Benim aşırı kanamam varken bırak dedi doktorum canım Onun bi faydası yok galiba kanamaya.[
Senin daha yeni lekelenmen oldu neden bırakıyorsun?
Karıştırdım canım ya bizim progestangillerden sandım bir an da bu pıhtılaşma için sanırım.Benim aşırı kanamam varken bırak dedi doktorum canım Onun bi faydası yok galiba kanamaya.
Benim ilk çocuğum ama benim içimden de erkek olsun geçiyor. Rabbim hayırlısını versin umarım senin de gönlündeki olur canım. Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum rabbim eksikliğini göstermesin hiç birininBende geçenlerde ayrıntılı ulturasona girdim. Doktor ultrasonda bakarken kaç çocuğun var dedi bende 4 kızım var dedim . Oda bana bu kadar kızın arasına da 1 erkek gelmesin oda kız gibi büyür dedi. Sonra baya bi baktı ama cinsiyetini ne ben sordum ne de o söyledi. Bence gördü ama soylemedi gibi. Kız bence üzülürüm diye demedi sanki. Erkek olmasını çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin yinede.
Aslında onun için de değil canım östrojen hormonu gibi bi şey. Yine rahmi hazırlamak için kullanılıyor. Tüp bebek yapanların hepsine veriliyor ileriki haftalar Bırakıyorlar. Pıhtılaşma sorunu olanlar da ilaç kullananların yine de kanaması oluyor galiba bende de var ilaca rağmen kanama devam etti uzun süre tehlike de geçmedi.Karıştırdım canım ya bizim progestangillerden sandım bir an da bu pıhtılaşma için sanırım.
[
Senin daha yeni lekelenmen oldu neden bırakıyorsun?
Cnm estrofem endimetrium kalinlassin diye kullanılan bir ilaç sen 10.haftadasin bebek zaten çok şükür senle alakası olacağını düşünmüyorum ben bıraktım bişe olmadi aklına ole şeyler getirme.pıhtılaşma sorunu var sanırım sizde ondan kullanacaksınız uzun soluklu
İşte bilmiyorum canım benim beni hastaneye yatırdılar kanama şiddetliydi doktor da galiba artırmasın diye mi düşündü ne düşündü bilmiyorum artık içme dedi ama ondan sonra da bi kaç kere yoğun kanama oldu onunla ilgili değil galiba.Benim doktor Ankara başkent hastanesi Göğşen Mehmet Önalan.
Yok canım normal yolla ama benim kanım çabuk pıhtılaşmıyor İTP deniyor buna. Çok dikkatli olmak gerekiyor. 6 ay var daha nasıl geçecek bilmiyorum. 3 haftadır kortizon kullanıyorum. Bu hafta belki bırakırım ama sonraki aylarda değerlerim düşerse yine kullanmak zorunda kalacağım. Ortaya ne çıkacak çocuğu nasıl etkileyecek bilmiyorum bende. Rabbim hepimize yardım etsin annelik zormuşCoraspin doğuma 4 hafta kalaya kadar içilecek iğne de doğumdan 1 gün önceye kadar vurulacak dendi bana :/ benim genetik testler de pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı o yüzden kullanacakmışım.
Bende bırakmıyorum pıhtılaşma sorunu var mı sende de
Yaaa sende miçok geçmiş olsun neden böyle oluyor çok mu naziğiz acaba :/ seninde mi yoksa tüp bebek benim öyle ben ondan heralde diyorum.
Aslında onun için de değil canım östrojen hormonu gibi bi şey. Yine rahmi hazırlamak için kullanılıyor. Tüp bebek yapanların hepsine veriliyor ileriki haftalar Bırakıyorlar. Pıhtılaşma sorunu olanlar da ilaç kullananların yine de kanaması oluyor galiba bende de var ilaca rağmen kanama devam etti uzun süre tehlike de geçmedi.Bademellaa sen haftada bir proluton depot vurunuyor musun o da progestangillerden Depo olanı :)
Ben bırakmayacağım galiba progestanı 14. haftaya giriyorum bırakma dediler doktorlar proluton da zaten erken doğum önlüyormuş aynı zamanda.Yok biara progestan vuruldum her gün bıraktım jel kullanıyorum buda 12. haftaya kadar devam edecekmiş
Yok canım normal yolla ama benim kanım çabuk pıhtılaşmıyor İTP deniyor buna. Çok dikkatli olmak gerekiyor. 6 ay var daha nasıl geçecek bilmiyorum. 3 haftadır kortizon kullanıyorum. Bu hafta belki bırakırım ama sonraki aylarda değerlerim düşerse yine kullanmak zorunda kalacağım. Ortaya ne çıkacak çocuğu nasıl etkileyecek bilmiyorum bende. Rabbim hepimize yardım etsin annelik zormuş
Evet canım geçen hafta kontrole gidince bu hafta için aldırttıaydingelini sen 2'li test için randevu falan aldın mı?
Kızlar 12. hafta mı yapıldı sizinkiler? bana kimse randevu al demiyor bir bakayım Devlette neymiş sistem.
Heeey süper o haldeee..ilk tahminler bizden geldi galibaÇok sukur bana da %80 kiz dedi bakalim insallah yanilmazlar
Ben bırakmayacağım galiba progestanı 14. haftaya giriyorum bırakma dediler doktorlar proluton da zaten erken doğum önlüyormuş aynı zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?