- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Ben 38 almıştım gebelik pantolonunu 36bedenken. Toplamda 12 kilo almistim ilk gebelikte ama doguma kadar hep 38 gebelik pantolonunu giyebilmiştim. Çünkü benim kalca vs genislemediLcw de iste giymeye uygun pantalon bulamadim. Defactodan aldim 3 tane 2si 36 biri 38.... 36 dan 42 ye cikmayiz sanirim yaa
teşekkür ederim inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucaklarımıza :)Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş kuzularını
Aşk olsun :) Olsun nasip böyleymiş Allahım verdiklerini sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahNe güzel ikiz yok diye mutluydum burda :) çok istedim ama nasip 1 tanesi benle olmayı seçti hoşgeldin sağlıkla kavuş ins kuzularina
Sağol canım valla bizde beklemiyorduk ama valla ikizler çok şükür :) sizin nasıl gidiyor?Hoşgeldiiiiin..ohhh ikizler bide..Saglıkla gelsinler inşallahhh
Çoook şukür özellikle bugün cok iyiyim.. 2 li testin ultrasonundan gectik darisi kan tahlillerinin başına e bide cinsiyet tahmini istedim kız dedi..Değme keyfime yaniSağol canım valla bizde beklemiyorduk ama valla ikizler çok şükür :) sizin nasıl gidiyor?
İlk defa duydum ben hep kasidim yaa kasimayim bidaha bariCanım göbek büyüdüğü için çatlamaya başlıyor kaşıntı oyüzden. Kaşınan yeri kaşıyınca daha çabuk çatlıyor.
Valla ben 40 beden ve 42 denedim. Lastikli kısmından arkadan pot durdu almaktan vazgeçtim. Kotondan 2 tane 42 beden yüksek bel aldım. En kötü yanlarına lastik takar biraz daha açarım dedm. Şuanlık hamile pantolonu bana olmuyomuş onu anladımBen 2 tane pantolon aldım. Biri 36 beden biri 42. İndirimde diye büyük beden aldım diğerini.
Ben 38 giyiyorum ama 40 falan aldım çünkü oturunca sıkıyo artık. Valla yapıyorum canım kanama alanım varken de yaptım cam vs sildim. Benim benden başka kimsem yok bana öyle yardım etsin. Anca benden iş beklerler. Eşim hariç. O yüzden rabbim yardım ediyo ne yaplım..Valla sana maşallah ben ev süpürmek fln hiç yapmıyorum bir toz aldım mutfak temizledim böyle oldu. Benim tabi tüp bebek riskli gebelik gurubuna giriyorum daha çok dikkat etmemiz gerekiyor :/
Ben hamile pantolonu giymeye başladım 1 haftadır çünkü kendi pantolonlarım çok sıkıyor kullandığım ilaçlar yüzünden fazla şişkinliğim var 5 aylık hamile gibiyim :/
Geçmş olsun canım şimdi nasıl? Rabbim beternden korusunKızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Valla canım aynıyız sanırım ya rabbim acıyor, yada bünyemiz alışık. Çok şükür bende de ne kusma ne vs bişey oldu. Sadece yanma oluyo okadarKanamasi olanlara gecmis olsun . Sizi okuyunca korkuyorum valla cunku temizlik vs yapinca oldu yazıyorsunuz ya ben 1.sınıf ogretmeniyim 47 cocugum var tum gun ayaktayim okuma bayrami icin prova alıyorum dans calistiriyorum 23 nisan cikardim hep ayaktayim evde de 3 yasinda kizim var 17 kilo ve genelde kucagimda. Sirtimda. Evin her isini de yapıyorum temizlik vs. Problem yasamadim cok sukur ama sizi okuyunca sasiriyorum ya bedenim yuksek tempoya alışkın ya da Allah halime acıyor bilemedim
Ohh maşallah maşallah gözün aydın canımmÇoook şukür özellikle bugün cok iyiyim.. 2 li testin ultrasonundan gectik darisi kan tahlillerinin başına e bide cinsiyet tahmini istedim kız dedi..Değme keyfime yani
Geçmş olsun canım şimdi nasıl? Rabbim beternden korusun
Oyy kuzum belki kaşınıyodur ya da yanma oluyosa eli gidiyodur. Ne zaman alıcaklar dikişleriniÇok şükür iyi şimdi canım ama eli habire dikislere gidiyor zarar verecek diye korkuyorum
Benim de bahçıvan pantolon olmadı göbek kısmı pot ve boş durdu ama bu 36 beden aldıgım tam iyi oldu. Nikralı zaten giydikçe de açıldı. 7 -8 kilo vermesem 40 alırdım sanırım :)Valla ben 40 beden ve 42 denedim. Lastikli kısmından arkadan pot durdu almaktan vazgeçtim. Kotondan 2 tane 42 beden yüksek bel aldım. En kötü yanlarına lastik takar biraz daha açarım dedm. Şuanlık hamile pantolonu bana olmuyomuş onu anladım
Ben 38 giyiyorum ama 40 falan aldım çünkü oturunca sıkıyo artık. Valla yapıyorum canım kanama alanım varken de yaptım cam vs sildim. Benim benden başka kimsem yok bana öyle yardım etsin. Anca benden iş beklerler. Eşim hariç. O yüzden rabbim yardım ediyo ne yaplım..
Geçmş olsun canım şimdi nasıl? Rabbim beternden korusun
Valla canım aynıyız sanırım ya rabbim acıyor, yada bünyemiz alışık. Çok şükür bende de ne kusma ne vs bişey oldu. Sadece yanma oluyo okadar
Ohh maşallah maşallah gözün aydın canımm
Alla alla. Ben direk 182 yi arayıp sordum onlar verdi ikili test için özellikle söyledi. Zeynep kamil en yakın 31 mayısa var dio telefondan aradığımda ama uygulama üzerinden nasıl baktım anlayamadım. Sadece bölüm olarak kadın hastalıklarını seçebiliyorum. İkinci bi seçenek çıkmıyor. Resim atma şansın varmı o aşamaya kadar gelinmiş haliyle.Bi arkadaş haydarpasaya gitmisti de bizde 2li test ölçümü yapılmıyor demişlerdi orayada gidip elin boş dönme diye yazdım. Ben zeynep kamilde yaptırdım ve mhrs den kadın doğumu seçip ikili test diye randevu çıkıyor ordan almak gerekiyor randevuyu.
8-10 gün sonra dediler bakalım o zamana kadar birşey olmaz inşallah. Çok huyludur zaten kıyafeti bile sıyrılsa kıyameti koparır :) yabancı cisim olduğunu anladı çıkarmak istiyor bence..Oyy kuzum belki kaşınıyodur ya da yanma oluyosa eli gidiyodur. Ne zaman alıcaklar dikişlerini
Cnm estrofem kalp atişinden sonra kesti 10.hafta iğneyle beraber korasprini bitirdik.
Ben jeli yarın bırakıyorum ama coraspini hamilelik süresince kullanıcaz dedi..Allah allah niye bıraktırmadı acaba bende
Kızlar bugün bahar temizliği yaptık yani eşim sağolsun süpürdü sildi. Ben de yemeği yaptım onun isteklerini getirdim görürdüm. Şimdi bir iki damla lekem oldu. Yatıyorum. Çok dikkat etmek lazım galiba. 12 hafta bitti diye tasarlamıştım çok erkenmiş. Siz de dikkat edin kızlar
Canım genellikle gece 12 den sonra açılıyor ve 15 gun sonraya oluyor randevu. Şuan baktım ama 2li test icin yok 12 den sonra açılır belki. Bana alttaki resimdeki kagidi vermişlerdi zeynep kamilden o sekilde aldım. Kadın doğumu seçince zaten eğer alınabilecek randevu varsa 11-14 hafta arası ikili test diye yazıyor direk.Alla alla. Ben direk 182 yi arayıp sordum onlar verdi ikili test için özellikle söyledi. Zeynep kamil en yakın 31 mayısa var dio telefondan aradığımda ama uygulama üzerinden nasıl baktım anlayamadım. Sadece bölüm olarak kadın hastalıklarını seçebiliyorum. İkinci bi seçenek çıkmıyor. Resim atma şansın varmı o aşamaya kadar gelinmiş haliyle.
Ben şuan tam bedenimi alsam 2 ay sonra olmaz. Bide zaten basenlerim çok benim, belime tam olsa popomdan olmuyo. Popoma tam olan herzaman belimden bol geliyo. Bugünde popoma tam oturdu ama üst kısmı çok pot durdu bide karın kısmı. O yüzden almaktan vazgeçtim bikaç hafta daha idare ederim sanırımBenim de bahçıvan pantolon olmadı göbek kısmı pot ve boş durdu ama bu 36 beden aldıgım tam iyi oldu. Nikralı zaten giydikçe de açıldı. 7 -8 kilo vermesem 40 alırdım sanırım :)
Olabilir canım, dikkatli ol yinede gözün üstünde olsun8-10 gün sonra dediler bakalım o zamana kadar birşey olmaz inşallah. Çok huyludur zaten kıyafeti bile sıyrılsa kıyameti koparır :) yabancı cisim olduğunu anladı çıkarmak istiyor bence..
Çok sukur bana da %80 kiz dedi bakalim insallah yanilmazlarAy kızlarrr ense ölçümümüz 1.2 cok cok şükür..Bide %85 kız dedidarısı sizlere inşallahhhh
Gündüz saatinde görünmüyor 12 gibi gir sisteme. Ben tam 12 de girdim oyleden sonra 15 ve 16 saatlerinde kalmıştı sadece.
Kopyaladım randevu bilgisini. Belki doktor adı değisiyordur.
İSTANBUL- (ANADOLU)- ÜSKÜDAR- ZEYNEP KAMİL KADIN VE ÇOCUK HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Kadın Hastalıkları ve Doğum
AND YAVUZ
İKİLİ TEST 11-14 HAFTA ARASI
Bu şekilde gözüküyor sistemde.
9. Haftada muayeneye gitmiştim. Ozaman bu kağıdı vermişlerdi bu şekilde 182 den yada mhrsden randevu al diye. Bi arkadaş muayeneye git gun verirler 2li test icin demiş ama bana gun veriyoruz falan demediler direk bu kağıdı verip saat gece 12 gibi kendin randevu alıp geleceksin dediler.
Özellerde de nekadardır bilmiyorum hiç sormadım ama hastaneye gore değişir heralde.
Eki Görüntüle 2138560
Bana coraspini 34.haftaya kadar coraspini devam ettiriyor plt yuksekligi cikti bendeBen jeli yarın bırakıyorum ama coraspini hamilelik süresince kullanıcaz dedi..Allah allah niye bıraktırmadı acaba bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?