Çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusunKızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinKızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Allah acil şifalar versin yaa kıyamam inşallah tez zamanda iyileşirKızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Canım ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun.Kızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Kaç haftalıksın canım estrofemi bana bıraktırdı doktorum kanama geçirdim bayağı ondan sonra 8.hafta civarı bıraktım. Hep aynı ilaçları kullanıyoruz nerdeyse.Bademellaa
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş kuzularınıMerhaba arkadaşlar. Bende kısmetse kasım annesi olacağım inşallah Sizlerle tanışmak istiyorum. Ben bodrum da yaşıyorum. 12 haftalık ikizlerime hamileyim Çok mutluyum tabikideeee
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :) sağlıkla kavuşun insallahMerhaba arkadaşlar. Bende kısmetse kasım annesi olacağım inşallah Sizlerle tanışmak istiyorum. Ben bodrum da yaşıyorum. 12 haftalık ikizlerime hamileyim Çok mutluyum tabikideeee
Canım çok geçmiş olsun oğluşunada acil şifalar inşallahKızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Cnm estrofem kalp atişinden sonra kesti 10.hafta iğneyle beraber korasprini bitirdik.Aynen canım çok haklısın. Bana iyi ders oldu daha bişe yapmam zaten 12. haftada 2li test olacak ona kadar uslu durcam :) Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Bende şiştim diye psikolojim bozuluyor olmaması gerekiyor çünküestrofem kullanıyorum ama yarın da 1 tane içiyorum artık son o şişkinlik yapıyor daha çok öyle dedi hemşire coraspin var birde oksapar kan sulandırıcı iğne. Sen neler kullanıyorsun
Çok geçmiş olsun canım
Ne güzel ikiz yok diye mutluydum burda :) çok istedim ama nasip 1 tanesi benle olmayı seçti hoşgeldin sağlıkla kavuş ins kuzularinaMerhaba arkadaşlar. Bende kısmetse kasım annesi olacağım inşallah Sizlerle tanışmak istiyorum. Ben bodrum da yaşıyorum. 12 haftalık ikizlerime hamileyim Çok mutluyum tabikideeee
Teşekkürler canımmm. Kozyatağı Acıbadem Jale hoca..Ama testi baska doktor yaptıGözün aydın cnm senin dr kimdi
Amin amin hepimiz saglıkla büyütelim inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla büyüt
Hoşgeldiiiiin..ohhh ikizler bide..Saglıkla gelsinler inşallahhhMerhaba arkadaşlar. Bende kısmetse kasım annesi olacağım inşallah Sizlerle tanışmak istiyorum. Ben bodrum da yaşıyorum. 12 haftalık ikizlerime hamileyim Çok mutluyum tabikideeee
Yaaa kıyamam cok cok geçmiş olsun..Valla saglıktan ötesi yokKızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Kızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilarsağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Ben jeli yarın bırakıyorum ama coraspini hamilelik süresince kullanıcaz dedi..Allah allah niye bıraktırmadı acaba bendeCnm estrofem kalp atişinden sonra kesti 10.hafta iğneyle beraber korasprini bitirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?