2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim doktoruma muayene 90 tl ve ikili test 150miş. Benim 2li testimi doktorum kendi yapacak o yüzden bu ücrete tamam dedm. Zaten çalışıyorum ve yakınlarda ikili yapan devlet yok sanırım hiç bilmiyorum uğraşmak zor geldi açıkçası. Ama ben doğumumu sanırım başka yerde yapıcam indirim yaptırabileceği fiyat doktorumun normal 4bin sezeryan 5bin. İndirimsiz normal 5 sezeryan 6bin. Ve gerçekten pahalı

Valla bana da yarına misafir gelecek ve Allahtan sağolsun patronum bugün tatil verdi evdeyim. Şimdi biraz ev süpürüp silicem, eşim gececiydi sabah geldi temizliğim bitince onu uyandırıp kahvaltı hazırlıycam ve alışverşe çıkıcaz artık hamile pantolonu alıcam çünkü sıkıyo ve batıyo içerden bişey resmen

Öncelikle geçmiş olsun. Doktorun dediği gibi boğazı birden rahatlacsk bir şey hamileler için pek mevcut değil. Gaviscon reflü için ama boğaz tahrişini de yumuşatıyor. Çünkü yoğun bir yapısı var ve naneli. Ben de aynı durumu yaşadım su bile acıtıyordu. Gece yattım sabah kalktım geçmişti.

Ben regenesis kullanıyorum her şey var en iyisi dedi doktor ama bulantı yaptı bende

Bende ona başladım 3 gündür bende bişe yok çok şükür

Öyle fazla kanama yok bi jele geldi az bişe de peçeteye ağrım da hafifledi arada oluyor o zaten bir süredir oluyor doktora sormuştum son gittiğimde 2 kist varmış onlar ağrı yaparmış. Yarın yada öbür gün kontrole diye gideyim diyorum bir bakayım görünce içim rahat eder :/

Ayaklarını uzat dinlen canım. Çok tedirginsen de doktora git kanamayla birlikte kasık batması da oluyorsa.

Bütün gün öyle yatıyorum valla bir tuvalet bir yemek başka kalkmıyorum. Çok teşekkür ederim canım.

Bal yada bi kaşık pekmez denesen ben hiç kusmadim bu sorunlari yasamadim ama aklıma bu geldi.malesef ambulansla gitmediysen özel hastane affetmiyor ücret çıkarıyor.
Canım anlamadığım zaten diğerinde ücret ödemedim aynı hastane yine acil bunda doktor beyimiz ücret çıkardı
Sağol canım deneyeyim gaviskonu benimki hala acıyo

Valla sana maşallah ben ev süpürmek fln hiç yapmıyorum bir toz aldım mutfak temizledim böyle oldu. Benim tabi tüp bebek riskli gebelik gurubuna giriyorum daha çok dikkat etmemiz gerekiyor :/
Ben hamile pantolonu giymeye başladım 1 haftadır çünkü kendi pantolonlarım çok sıkıyor kullandığım ilaçlar yüzünden fazla şişkinliğim var 5 aylık hamile gibiyim :/

Şimdiye kadar alışmamız lazımdı lekelere ama her gördüğümüzde korkuyoruz yine normal olarak, basit işleri de yapma, şu 12 haftayı bir bitirelim ilk riskleri atlatmış oluyoruz, sonra ki hedef 2. Üç ay :)

Maşallah, Tabi canım herkeste olmaz ama şansa da bırakmamak lazım. Ağrıların normal bebek baskı yaptığı için oluyormuş, ben magnezyum iyi geliyordu diye hatırlıyorum, yakında vermeye başlarlar.

Kusum daha ne kullaniyon progestan dışında ? Ya valla bak psikolojim bozuluyor siz şiştim deyince :)

Kızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilar sağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...

Allah kolaylık versin hakkaten zor canım.

Aynen canım çok haklısın. Bana iyi ders oldu daha bişe yapmam zaten 12. haftada 2li test olacak ona kadar uslu durcam :) Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Kusum daha ne kullaniyon progestan dışında ? Ya valla bak psikolojim bozuluyor siz şiştim deyince :)

Bende şiştim diye psikolojim bozuluyor olmaması gerekiyor çünkü estrofem kullanıyorum ama yarın da 1 tane içiyorum artık son o şişkinlik yapıyor daha çok öyle dedi hemşire coraspin var birde oksapar kan sulandırıcı iğne. Sen neler kullanıyorsun

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…